YOUR SECRET WHITE KNIGHT!

2010-11-30 • 19:03:50
Hade en vänförfrågan på FB, från en kille jag inte visste vem det var, så jag frågade. "Your secret white knight", fick jag till svar. Spännande!

Anyway, det var inte det jag skulle skriva om, tyckte bara det var lite roligt.

Förlåt, förlåt, förlåt för världens sämsta uppdatering. Jag är världens sämsta bloggare. Inte för det gör mig något. För det första, för att jag inte vill vara en b-kändis och för det andra för att ingen läser ändå om mitt oändligt tråkiga liv. Men jag tycker det är dåligt av mig själv också. Jag tänker inte skylla ifrån mig på något, men det har varit lite rörigt i mitt huvud. Jag har legat och funderat på en hel del saker. Dock har jag inte löst något med det, så nu är jag på fötterna igen.

Igår började skolan igen, äntligen. Slappt som vanligt. Idag med och imorgon har jag bara en liten futtig lektion i en timme. Ovärt så det skriker om det, men som man brukar säga, a man gotta do, what a man gotta do. Ja, något liknande i alla fall. Dessutom ska jag gå till APU-läraren och prata lite med henne. Jag ska även fylla i min APU-pärm klart i dag tänkte jag, så det är det roliga nöjet jag ska ha ikväll! 

Jag lovar faktiskt att berätta lite mer om Londonresan och lägga in lite bilder också, ikväll. Nu ska jag gå och laga mat dock, duktig tjej hon den där Emma, eller (h)emmafru, som man även kan säga.


BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST

2010-11-25 • 12:53:30
Jag är lite sur. Mina mobilinlägg har tydligen inte lagts upp. Jag som ändå hade varit duktig och gjort lite uppdateringar. Anyway. Det kommer lite bilder och jag tänkte berätta lite om vad jag gjort och så. Just nu är jag dock sjukt trött och otroligt otaggad på att blogga eller över huvud taget social. Så nu ska jag istället vara ensam och ha tråkigt med mig själv och vara allmänt enstörig! Ha det så länge.

MOBILBLOGGAR

2010-11-20 • 09:46:39

Frukost på Espresso House på Landvetter. Det är en knapp halvtimme tills flyget går. Jag säger tack för mig på ett tag och säger adjö till Sverige!


MOBILBLOGGAR

2010-11-20 • 07:13:53

Godmorgon, nu sitter jag i bilen och lyssnar på Winnerbäck. Snön ligger som en tjock matta över landskapet. Det är jättefint, håller dock tummarna för att det inte blir några problem med att ta sig från Landvetter. Tror inte jag behöver vara orolig, men ändå. Nu måste jag titta på vägen en stund, annars blir jag illamående, skriver sen.


MOBILBLOGGAR

2010-11-20 • 00:12:09

Glömde av att slänga upp ett inlägg innan jag stängde av datorn, så satsar på mobilblogg! För övrigt dålig update idag. Jag är i alla fall sjukt trött just nu. Väskan är packad, biljetterna är framme och passet är i väskan. Jag ska försöka sova nu, vi satsar på att åka hemifrån vid sjutiden, då snön börjat falla nu under kvällen. Hoppas inte det kommer allt för mycket, så vi får problem att lyfta från Landvetter. Det var sista dagen på praktiken också, nästa gång är det inte praktik, utan arbetsplats. Jajamen, jag ska få jobba lite extra, grymt! Har trivts jättebra, så jag kommer med nöje tillbaka dit. Nu säger jag godnatt och hoppas att jag kan få sova, om sju timmar sitter jag i bilen, på väg till flyget. Flyget ska dock avgå kvart över tio, så hinner med nåt inlägg innan lyfter, godnatt!


YOU DON'T ALWAYS HAVE TO BE ON TOP

2010-11-19 • 09:09:42
Samlat mig och ska göra mig i ordning för sista praktikdagen. Känner på mig att det kommer kännas jobbigt efter gårdagens vändning, men jag ska jobba på in i det sista nu. När jag kommer hem är packa, packa och packa som gäller! Imorgon åker vi. Ska bli jätteskönt att komma iväg lite. 

Vi hörs efter dagens arbetspass, ha en fin dag!

MY BEATING HEART IS GETTING TIRED

2010-11-18 • 21:25:04
Var ska jag börja.. Dagen var jättebra. Jag köpte saker till sushin, kom till Åkanten, jobbade och sedan på eftermiddagen, efter att jag länge gått och längtat efter sushin, så fick vi äntligen tid att göra den. Jag och Sui Len hade kul vid tillagningen och sedan åt vi den vid fikat. Jättemysigt! Dock skulle detta ta en enorm vändning. Hade jag vetat om vad som skulle hända, så hade jag slutat samtidigt med Sui Len, vid fem och inte stannat kvar en timme extra, för att få ihop åtta timmar..

Jag påbörjade en potatisgratäng och sedan kom vi på att det inte fanns någon gullök, så jag fick gå över till grannen för att köpa det. När jag kom tillbaka så lämnade jag löken i köket, där ugnen pep, då tiden stod på noll. I samband med det frågar mammas körkamrat, som satt nedanför och vänta på en väninna, vad det var som lät. Jag svarade att det bara var ugnen som pep för att tiden gått ut. Då fick jag svaret, jaha, jag bara undra om det var något annat. Det kom nämligen en dam springandes här precis och sa att någon måste ringa ambulans.

Jag blev chockad, såklart, och frågade om hon visste vad som hänt. Det visade sig vara en dam som bara tuppat av, sittandes vid bordet. Ganska precis då kom ambulansen och HLR inleddes med detsamma. Jag frågade damens väninnor hur dem mådde. Det enda hon brydde sig om var betalningen och jag svarade att det absolut inte var det vi prioriterade i den sekunden. 

Jag vet inte exakt hur länge ambulanspersonalen försökte hitta igen kvinnans puls, men jag skulle uppskatta det till mellan tjugo, trettio minuter. De kämpade en bra stund, både HLR och med hjälp av elstöt. Allt detta utan resultat. Hon saknade fortfarande puls. Till slut var dem tvungna att köra ut henne till ambulansen och föra henne till sjukhus. Jag hoppas verkligen att hennes liv gick att rädda.

Jag var chockad och var varm, men samtidigt frös jag. Jag kunde bara inte acceptera chocken, så jag försökte behålla lugnet. Jag tyckte så synd om stackars Stina som suttit där och tagit emot henne, innan ambulansen kom till platsen. Hon var helt förkrossad.

Inte förrän jag lämnat restaurangen, bra mycket senare än tänkt, så insåg jag hela situationen. Jag skakade och kände mig så otroligt liten. Jag skulle släppt ut det från början, för det var något som bara fick växa inom mig. Jag ringde först pappa, för att höra om han hade lust att hämta mig, dels för att jag bara ville ha någon som fanns där och för att slippa cykla i kylan, då jag redan frös. Som vanligt hade han redan tagit sig någon öl, vad hade jag förväntat mig? Då tänkte jag att mamma kanske var på väg hemåt, men det var väl också för mycket att hoppas på.. Hon skulle jobba över och bla bla bla. 

Hela grejen med mina föräldrar, var inte att jag blev besviken över att inte få skjuts och så vidare. Det var inte problemet. Problemet var att när jag hade behövt de som mest, så kom de med dåliga ursäkter över att inte kunna hämta mig. Problemet var inte att jag inte var kapabel nog att cykla. Problemet var att chocken hade slagit till. Jag ville ha närhet, trygghet. Är det jag som är dum i huvudet när jag tycker att ens föräldrar borde fråga hur deras dotter mår, efter att hon har sett en människa (antagligen) dö, en kollega som är i chocktillstånd och som själv hamnat i chock och insett att man kanske inte kunde hantera situationen så bra som man kunde, att man bara drog på sig en täckmantel, för att sköta allt snyggt inne på restaurangen? Tydligen så är det så. Tydligen ska man behöva be ens föräldrar att ens fråga om sitt barns tillstånd..

SUSHIBAR STAR

2010-11-18 • 09:20:08
Nehe, jag blev kvar hemma, kom på att det var smartare att handla på vägen dit, så det är så det blir! Hörs senare idag, puss!


CAN'T SLOW DOWN

2010-11-18 • 08:06:15
Idag är näst sista dagen på praktiken. Jag har lovat Sui Len att göra sushi eftersom hon aldrig ätit det, så ska iväg till Maxi nu och köpa till lite smått och gott. Hoppas det blir lyckat bara, haha. Det brukar dock bli hyfsat!

Har inte så mycket mer att säga och ska väl skynda iväg till Maxi, får se till att komma på något att säga tills jag är tillbaka, ha det bar så länge!

DAGENS

2010-11-18 • 07:59:44

Känner inte att jag har riktigt samma problem inför Lördag

TV TIMES

2010-11-17 • 19:03:51
Nu blir det lite 2 ½ men och sedan Paranormal Activity, för andra gången. Tyckte den var halvkass, men ger den en andra chans.
IT BREAKS MY HEART TO THINK ABOUT YOU

2010-11-17 • 18:32:50
Nu är jag på fötterna igen.
Hade nationella i Svenska B idag. Det tog ett tag innan jag kom igång, men sen flöt det på riktigt bra och jag hade svårt att få ett slut. Frågan är hur det gick. Det kändes helt okej, som om det kunde gått sämre, men också bättre. Anyway, livet går inte under pga det resultatet! 

Tanken var att jag skulle åkt till praktiken och jobbat i kväll, eftersom jag ändå skulle varit där på kvällen. Grejen var bara den att egentligen ska vi ju ha lunchservering, så alla var lediga idag från praktiken, så jag kände att det kanske var lite dumt att jag skulle åka dit, om ingen annan gjorde sin praktik idag. Jag ringde dit och det var inga problem alls. Tur att man har en snäll praktikplats!

Nu ska jag gå upp och göra lite mat. Lite halvstulet från Åkanten, nämligen vegetarisk linsbiff. Eller ja, veganisk är den till och med. Hur god som helst! Hörs senare, tjingeling.

FORTSÄTT SPARKA PÅ MIG NÄR JAG REDAN LIGGER

2010-11-16 • 23:22:22
Just let me fall,
please don't catch me.
It's best for us all,
'cuz you make me lost it.
For those I love I will sacrifice,
but when it comes to you,
I've left you on melting ice.ENDLESS PAIN

2010-11-16 • 04:11:25
Jag fick helt plötsligt obeskrivligt ont i magen och det går verkligen inte över. Det gör galet ont. Lägger mig i fosterställning en stund och tycker synd om mig själv..

DAGENS

2010-11-16 • 02:09:40
Urgullig låt som jag hittade hos söta Foki, haha.


WHO SAYS I CAN'T GET STONED

2010-11-16 • 02:02:56
Kan inte sova, as usual, men men. Tar tiden till vara och ser över materialet till nationella som är på onsdag. Duktig tjej, trots att jag är sent ute, som vanligt. Får väl lägga till ett kärt uttryck antar jag - Bättre sent än aldrig!

Dessutom kan man lyssna på John Mayer och det är då att ta väl vara på tiden!

SLEEPING SICKNESS

2010-11-15 • 17:43:26
Då var man hemma igen då. Jag är trött som bara den. Funderar på att ta en power nap, men då vet jag att jag bara kommer ha svårt att somna ikväll.. Nej, det blir en power nap ändå, är verkligen trött. Hörs senare, natti!

TOP MODEL SEASON 14

2010-11-15 • 09:46:07
Hej och hej då, nu drar jag, ikväll är det Top Model, tjingeling!

NO PLACE LIKE LONDON

2010-11-15 • 08:56:21
Nu är det bara fem dagar kvar! På lördag åker jag och mamma till London. Vi kommer shoppa ihjäl oss. Vi har planerat in massvis med shopping, men jag behöver tips, är det något jag inte får missa? De har ju dragit igång julen ordentligt i London, det kommer vara sjukt mysigt.

Det ska bli jätteskönt att åka bort en långweekend bara mamma och jag. Dessutom till London och shoppa. Jag längtar verkligen! Det blir även ett besök på Jamie Oliver's restaurang Fifteen. Det sköna är att man nu har haft två månader praktik och sedan får man belöningen, en resa till London. Jag jobbade ju på lovet, då alla var lediga, och väljer att istället ta mitt lov nästa vecka, vecka fyrtiosju. Så tidigt på lördag drar vi till Landvetter och sätter oss på flyget till England, sedan ska vi ha det gött i fem dagar, för att sedan ta oss tillbaka till Sverige på onsdagen. Därefter är jag ledig veckan ut och börjar återigen skolan på måndagen. 


Nu blir det en dusch och så, sedan göra sig klar för sista jobbveckan, kanske hinner med ett snabbt inlägg innan jag drar, om jag har något vettigt att säga!

DANCING IN THE MOONLIGHT

2010-11-15 • 07:17:13
Godmorgon. Jag somnade faktiskt. Det tog ett tag, men jag somnade i alla fall. Dock har jag vaknat några gånger och inte sovit särskilt bra, så när jag vaknade igen kvart i sju, så bestämde jag mig för att inte somna om. Känner mig inte så jättetrött faktiskt. 

Idag ska jag jobba från tio till fem ungefär, så det blir att ta en dusch strax och sedan äta frukost och så. Hoppas ni får en bra dag allihopa!

SLEEP WELL OR GO TO HELL

2010-11-15 • 00:31:53
Nu ska jag fan försöka sova. Heja på mig!
Vi hörs säkert snart igen..

AND THE HISTORY BOOKS FORGOT ABOUT US

2010-11-14 • 13:12:29
Det var superskönt! Tog lite bilder och sådär, kanske lägger upp lite senare. Nu ska jag spela lite gitarr medan jag väntar på mamma, sedan ska jag till pressbyrån och köpa Spotify Premium, haha. Ska även tigga till mig en fika med mamma, om jag bjuder är det nog inga problem! Orkar bara inte vara hemma.

Vad hittar ni på idag?

SUNDAY MORNING COMING DOWN

2010-11-14 • 10:17:34Dåligt bloggande från min sida igår. Jag gjorde i vilket fall som helst inte alls mycket igår på dagen, var helt sjukt trött, så det blev faktiskt sömn, för att orka jobba. Väl på Åkanten var det otroligt dött, första delen av kvällen, men sedan kom det faktiskt mycket folk. Bland annat två bröder som var jätteroliga, haha! Drog världens sämsta skämt och dog av skratt själva, underbara människor! Sedan var en i mammas kör dotter där och hon sjöng med till Queen's låt Don't stop me now och hennes röst är helt otrolig. Oerhört begåvad tjej! Hon är med i AMTS, Alingsås Musikteatersällskap, som har satt upp sin Best of Musikalafton in Rock nu. Vore kul att gå och se, ska höra med mamma eller några kompisar.

Efter stängning vid ett, halv två så tog jag mig bort till Folkets Hus, där mammas kör hade konsert med mat och hela köret. När jag kom dit hade de flesta gått och det städades. Det satt även en man och spelade gitarr och alla samlades runt om och sjöng med, go stämning! Vi tog oss hemåt efter en stund och skjutsade hem två andra körmedlemmar. Väl hemma satt vi uppe och pratade en stund, så gick och lade oss vid fyra ungefär. 

Vaknade för en och en halvtimme sedan och kände att det är dumt att somna om, då jag vet att jag bara kommer sova för länge och kommer bara vara tröttare. De andra ligger och sover, så det är min älskling Bullen och jag som får hålla varandra sällskap. Funderar på att gå ut med honom, vore skönt och dessutom är det helt okej väder. Kanske skulle ta en runda runt sjön. Så får det bli, hörs senare sömntutor! SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

2010-11-13 • 09:36:09
Tänkte bara säga att jag älskar John Mayer och tänker gifta mig med honom när jag blir stor!
HOLD ME, TELL ME EVERYTHING'S OKEY

2010-11-13 • 09:31:14
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.


Somnade till vid två, halv tre någon gång, men sedan vaknade jag igen vid fyra och har inte kunnat somna om. Det känns som att jag fastnat i något slags mönster!? 

Anyway, vad händer idag. Jag ska jobba. Dock ikväll, så vad händer på dagen. Fika med någon trevlig människa kanske. Frivillig kan höra av sig, tack! Bör man köpa Far Dag's present till i morgon? Känns som att jag har koll på det mesta, eller inte. Jag ska städa undan lite kläder i mitt rum och bädda, så roligt börjar dagen. 

Som ni märker har jag inget vettigt att dela med mig utav, jag går nu, have fun!

UPPE MED TUPPEN

2010-11-12 • 07:22:22
Somnade när jag kom hem igår. Var helt sjukt trött. Hade ju i och för sig inte sovit, så det var väl inte så konstigt. När jag vaknade hade dock min kusin kommit hit, så det blev att hälsa på honom och lite så. Sedan gick alla och lade sig och jag var fortfarande trött, så jag somnade ifrån datorn och vaknade väl vid tre, fyra någon gång. Det roliga är att jag har sovit med leggins och en tjock, stickad tröja och dessutom i ett supervarmt och tjockt duntäcke. Väldigt varmt, men väldigt mysigt! Nu har det mest bara varit musik och lite sånt, här på morgonen. Ska strax gå upp och ta mig en kopp te tänkte jag. Kanske tar en runda med lilla vovven också, för de andra lär ju ligga och sova halva dagen. Eller ja, inte mamma, hon har ju redan åkt till jobbet.

Saknar Göteborg nu faktiskt, riktigt mycket. Man kanske skulle ta sig in idag och tigga en lunch av mamma? Undrar vad hon skulle säga om den idén. Men det är inte långt kvar nu. Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan! Jag ska jobba på lördag, sedan är det bara nästa vecka kvar, får se om jag jobbar kväll kanske på onsdag, eftersom vi ska in på nationella prov i svenska, sedan på lördag åker jag och mamma till London, sjukt nice. Ser fram emot det jättemycket. Det ska bli kul att umgås med mamma och dessutom i London, det kommer bli sjukt lyckat! Vi har inte planerat speciellt mycket, men det kommer bli en hel del shopping! Sedan har vi även bokat in oss på Jamie Oliver's restaurang Fifteen, dit vi ska gå med en god vän till familjen, Julie. Nu längtar jag!

Nu blir det tea time, hörs senare!


DAGENS

2010-11-11 • 07:58:26
Chamillionaire - Good Morning
Halvt stulen låt då han använder sig av Tom Petty's låt Free Fallin', men den är trots allt rätt skön. Kanske för att jag älskar Free Fallin' och tänker på den, vem vet. Anyway, den får bli "Dagens".

GOOD MORNING HA-HA-HA-HA-HATERS

2010-11-11 • 07:54:33
Ska förklara rubriken i nästa inlägg!

Godmorgon, jag har sovit. Nej jag ljög, haha! Seriöst, vad är det för fel på mig. Aja, nu ska jag slänga på mig lite kläder, göra mig i ordning och sedan bege mig till Åkanten. Får se om jag orkar prioritera frukost. 

Inatt hittade jag världens roligaste spel. Haha, nej, men roligt tidsfördriv. Spelet heter We Doodle och finns som app till iPhone. Man spelar mot folk live och får ett ord, sedan gäller det att rita det så gott man kan för att övriga medspelare ska kunna gissa rätt. Eftersom det är internationellt och på engelska var det lite svårt att gissa ibland, eftersom dem använder det i sin vardag, men man kom in i det jättefort och jag vann faktiskt flera omgångar, haha. Tro det eller ej. Testa det!

FIGHTIN' AGAINST THE DEAD END

2010-11-10 • 01:45:24
Lite seg uppdatering och dessutom blir den kort. Anyway, det var dött idag på restaurangen. Folk är verkligen livrädda för snö. Patetiskt. Vi stängde tidigt, så det blev ingen lång dag för mig. 

Har inte hittat på något speciellt sedan dess att jag kom hem. Men nu ska jag strax sova så sov gott ni som inte redan gott till sängs!

FÄLLER EN GLÄDJETÅR FÖR ALLA SOM LEVER SOM VANLIGT

2010-11-09 • 16:17:51
Jaha ja. Då var det snart dags att lämna min sköna säng och min varma goa filt, för att ge sig av till Åkanten och jobba lite. Ska bara göra mig i ordning.

Det är faktiskt ganska mycket snö nu. För att vara här nere i landet alltså. Lite smått imponerad.

YOU CAN MESS WITH A LOT OF THINGS, BUT YOU CAN'T MESS WITH KIDS ON CHRISTMAS

2010-11-09 • 07:51:06
Det var supermysigt ute i snön och min nya jacka kom väl till användning. Jag åt lite frukost och spelade lite gitarr och tände dessutom en brasa. Eller ja.. på tvn alltså! Sprakar i alla fall jättemysigt. 

Nu ska jag titta på Home Alone och längta efter julen. 
Hej så länge.

DAGENS

2010-11-09 • 05:45:26
Langar dagens på en gång, lovar, det kommer inte bli bättre idag, så jävla skön tjej. Jag dog lite. Enjoy!

IF IT'S WORTH HAVING IT'S WORTH FIGHTING FOR

2010-11-09 • 05:44:05
Morning, jag vaknade typ vid tre - fyra någon gång, somnade elva tror jag, av ren trötthet. Kände mig dock utvilad och därför inte kunnat somna om. Nu blir det en liten promenad med en glad hund och en mindre glad mamma, haha, en väldigt trött mamma!

BLEV ETT IMPULSKÖP

2010-11-08 • 19:59:51
Jajamen, en jacka blev det. Ville ha en varm jacka, lite dunig sådär. Eller åtminstone fluffig, men heller inte stor och klumpig. Hittade en billig, fluffig, svart jack på Gina, 399 kr. Helt okej, tycker jag!UNG & BORTSKÄMD

2010-11-08 • 19:57:10
Okej, snabbuppdatering. Nu blir det Ung & Bortskämd med DanielParis. Hörs efter det!

NU MÅSTE VI DRA, JA VI SES VÄL NÅN DAG

2010-11-08 • 09:41:14
Låter rubriken tala för sig. Del en viss del i alla fall. Måste dra nu, jobbajobba, men vi hörs sen och inte nån annan dag!


Störd tjej!

OH MR PITIFUL, WHO LET YOU DOWN?

2010-11-08 • 00:06:10
Igår var jag död, idag lika så. Lotta kom hit en stund i alla fall. Jag kände mig inte så jätterolig. Men det blev i alla fall vin och Frozen Margaritas! Jag har dock ingen ork och ingen lust att blogga. Ni får leva med det. 

Nu tänkte jag strax ta mig en dusch eller ett bad, får se. Kanske lite peeling och ansiktsmask. Hade varit sjukt skönt och välbehövt just nu. Känner mig helt slut i kroppen. Dessutom är jag kissnödig och tänker göra något åt det nu.

KICKSTART MY HEART

2010-11-06 • 15:46:42
Ingen bra bloggdag idag. Jag är allmänt seg idag. Hörs senare kanske för nu ska jag städa.. kul!

JORDEN ÄR PLATT SOM EN PANNKAKA

2010-11-06 • 07:38:31


Hittade en konstig låt i min mapp med mottagna filer. Undrar vem jag fått denna fina låt av, någon som känner sig skyldig? Anyway, jag tyckte den var fulfin och bestämde mig för att fixa en fin bild och göra en liten video med låten, så här har ni den, enjoy!

FOOLISH GAMES

2010-11-06 • 02:14:14
You took your coat off and stood in the rain,
You're always crazy like that.
And I watched from my window,
Always felt I was outside looking in on you.
You're always the mysterious one with
Dark eyes and careless hair,
You were fashionably sensitive
But too cool to care.
You stood in my doorway, with nothing to say
Besides some comment on the weather.

Well in case you failed to notice,
In case you failed to see,
This is my heart bleeding before you,
This is me down on my knees, and...

These foolish games are tearing me apart,
And your thoughtless words are breaking my heart.
You're breaking my heart.

VI VILL TILL RYMDEN, MEN STJÄRNORNA FINNS HÄR

2010-11-04 • 19:14:49
Kunde knappt sova i natt heller. Sov bara någon timme och mådde jätteilla när jag vaknade, plus att jag var otroligt otaggad på att lämna sängen för att jobba. Frukosten blev ett glas Tropicana. Väl på Åkanten så kändes allt bra, hade nog fortsatt att må illa om jag stannat hemma. Det är alltid så, bara man hittar på något och håller sig sysselsatt, så glömmer man bort att man mår dåligt. Varför är det så?

Just nu håller jag på att baka bröd. Ett italienskt bröd vid namn Tortanto. Det är ett bröd som brukar fyllas med olika fyllningar, men jag tänkte göra ett helt neutralt. Recept från Leila's bok. Anyway, nu ska jag baka ut brödet och sen får det jäsa igen. Jag återkommer med resultat och recept!

I THINK 'BOUT YOU EVERY NIGHT, WHEN I FALL ASLEEP

2010-11-04 • 02:23:34
Jag är trött, men jag kan inte sova, jag skakar.. Godnatt!

FOR THOSE I LOVE I WILL SACRIFICE

2010-11-04 • 02:03:12
Jag vill göra min tatuering nu, nu, nu! Får se om jag kanske kan göra den nästa månad, hoppas hoppas.

Jag vill köpa en fågel. Helt seriöst. Jag vill inte vara rädd för fåglar, köper jag en fågel, måste jag ju lära mig att ta hand om den och behöver inte vara rädd mer. Smart tjej! En zebrafink i så fall. Får se. Vill ha en sån där fin bur, det är egentligen en sån jag vill ha, men man måste ha en fågel i då ju, trots att fågelstackaren egentligen behöver en större bur. Men hoppas den kan bli tam och vara utanför buren..

Bur från Bazaar, 890 kr.
Jag vill ha jul, så jävla mycket. Helt sjukt. Galet. GE MIG!

Jag vill ha mycket nu, jag vill ha London, jag vill ha pengar, jag vill ha kläder, jag vill ha dig.

OH SUSIE WE RAN OUT OF TIME

2010-11-03 • 21:08:27
Konstigt nog har jag känt mig pigg hela dagen idag. Allt har bara flutit på och jag är ärligt talat lite förvånad över att jag kopplade så bra, trots min sömnlösa natt. När jag kom hem, lade mig i sängen med datorn, ändrades dock detta. Jag var så trött att jag somnade..

.. Men nu efter min drygt två timmars långa sömn, så är jag hungrig. Känner dock inte för mat riktigt. Funderar på att baka scones, eller något. Vi får se vad jag hittar på!

FÅTT EN FLASKA I HUVUDET, LEGAT SÖVD PÅ AKUTEN

2010-11-03 • 08:57:39
Andreas har fått mig att gilla Daniel Adams-Ray's låt Gubben i lådan.. Anyway! 

Det blev havregrynsgröd med mangobitar till och en smoothie på Brasfrut Guava, Tropicana Summer Berries och mango, mums mums! Nu ska jag skynda iväg och jobba, får skjuts av pappa i skitvädret som är ute nu, uscha!

Hörs senare idag!


GUESS WHAT - I'M NOT A ROBOT!

2010-11-03 • 07:31:43
Tro det eller ej. Jag är faktiskt ingen robot. Ändå har jag lyckats med det jag är så bra på - glömt sova.

Är glad att jag är pigg ännu. Nu tänkte jag ta en snabbdusch, sedan fixa frukost. Hade velat ha gott bröd, men får se hur det blir med det. Vet att det ligger bröd där uppe på köksbänken som är torrt och äckligt.. Tack, men nej tack!

Hörs snart, promise!


Morgonpigg, charmig och skabbig tjej!

SERIOUS, WE SHOULD GET THE FUCK OUT OF HERE

2010-11-02 • 01:14:50
Seriöst.. Okej, många inlägg nu, men jag måste. Anyway. Serious, jag vill så jävla gärna åka till snön med lite gött folk vid påsk. Hade varit så jävla gött att bara chilla en vecka, eller en långweekend i en fjällstuga. Tänk er själva. Sköna människor, supa skallen av sig, chilla i sin OnePiece(vilket är ett måste i fjällstugan känner jag), hänga i backen, se mig försöka åka snowboard, se mig trilla men aldrig ge upp för ens jag åker helt okej, bada i badtunna, rulla sig i snön, ha allmänt jävla kul. Är det ingen mer än jag som är taggad?! Jag vill verkligen dra iväg några stycken, dela på stuga, det blir inte så dyrt faktiskt! Come on, det kommer bli sjukt nice!
Hon den där Emma Dahlström är ju rätt tuff ändå..

ONEPIECE

2010-11-02 • 00:56:29
Just give me. Jag vill verkligen ha en OnePiece, så jävla snygga och verkar sjukt sköna. Ge mig, säger jag bara! Jag måste köpa en, vilket utförande ska man välja!? Det finns ju en djungel av snygga OnePiece, HJÄLP!


ONE MORE SLICE

2010-11-02 • 00:53:51
Vet ni vad, jag fick Leila's bok One more slice av mamma. Blev jätteinspirerad och vilka bröd hon har bakat. Tänker absolut baka imorgon, beroende på hur jag jobbar. Glömde ta reda på det idag. Lite smått klantigt. Nu måste jag gå upp så att jag skulle kunna hinna, trots att jag kanske inte börjar för ens fem eller nåt. Men å andra sidan kan jag må bra utav att komma upp och hitta på annat. Kanske träffa Charlotta en stund. We'll see.Leila är så sjukt söt. Jag vill också vara Libanes och söt..

HAVTORN

2010-11-01 • 19:19:12
Tror inte det är så många som känner till havtorn, så tänkte berätta om min kärlek till detta lilla bär, ni som redan vet allt om det, kan ju bara le och vara glada att ni redan kände till det.

Havtorn innehåller allt som är bra. Det sägs vara det bär som innehåller flest antal vitaminer i större mängd. Innehållet är bl.a. antioxidanter, vitamin A, B, C, D, E, F, P och K, Omega 3, 6, 7 och 9. Bären kan stärka immunförsvar, slemhinnor, hud, hjärta och kärl. Hör ni inte själva hur bra de är!? Oslagbart! Dessutom är de jättegoda och användbara. Det enda negativa med de, är att dem är dyra! Detta beror på att de växer på extremt taggiga buskar och pga åtgången. De finns i Europa och sträcker sig över Centralasien, bort mot Kina. I Sverige är de mest valiga på Gotland, Öland, Bohuslän och längs kusten. definitivt värda att prova!Själv gjorde jag mig en smoothie precis, som bl.a. innehöll just havtorn. Hade Brasfrut Guava som bas, sedan innehåller den morot, hallon och apelsin. Knepig kombo, men den var supergod faktiskt, en riktig vitaminbomb!


DAGENS

2010-11-01 • 18:14:23
Hahah, juste, hittade en bild helt random på Facebook i natt. Jag känner ingen eller så, så hoppas det var ok att jag lånade bilden, killarna gjorde i alla fall min dag, underbart! Vill meddela att jag dog lite när jag såg bilden, så jävla sköna och passar på att varna känsliga tittare för nakenhet, haha!


BEAT ON THE BRAT WITH A BASEBALL BAT OH YEAH

2010-11-01 • 18:09:32
Kom nyligen hem från praktiken och sitter nu och lyssnar på Ramones. Känner mig sådär lagom trött just nu. Började nio i morse, men när jag kom dit, var bara Ulrika där, Mariama hade ringt och sagt att hon inte skulle komma. Så det var bara att sätta igång och fixa matsalen, eftersom den inte var iordningställd efter helgens spelning som var där. Sedan gjorde jag ärenden på banken och lite sånt. Det har varit en bra dag i vilket fall som helst. Jag trivs där. Fick även bli uppsatt på lördagspass, det blir bra det! Sedan blir det ju julbord osv. och det ser jag fram emot. Dessutom längtar jag efter julen, väldigt mycket faktiskt!

Maskeraden i lördags var väldigt lyckad. Jag hade kul och alla var supersnygga! Jag tog inga bilder, men det var andra som tog en del, så kanske dyker upp senare? Jag fick dock ställa upp på ett flertal bilder, då folk tog kort på "Lady Gaga" på spårvagnen och så, haha! Frågan är bara hur folk kan vara så fulla att de tror att Lady Gaga skulle vara i Göteborg, just precis under Halloween.. Anyway. Jag hade kul, så tack Carolin och alla andra som var där!Nu ska jag bara ta det lugnt och så, lite sugen på att hitta på något, vad vet jag inte, men vi får väl se! Ha det fint folket.


RSS 2.0