LET'S TAKE THE TRAIN TO ANYWHERE, I WANNA FEEL THE WIND IN MY HAIR WITH YOU

2011-10-19 • 06:00:00
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Vakna! med The Voice ska börja. Ifrån min iPads högtalare hörs Missy Higgins underbara röst. Har ni missat henne, så måste ni absolut kolla upp henne, lova mig det.
Hur som helst så blir det Vakna! med lite te eller kaffe, har inte lyckats bestämma mig än! Efter det väntar en blöt promenad, ute i regnet, med min hund och sedan blir till att göra sig i ordning och hooka upp med Sofia och därefter bege sig till Espresso House, för en mysig frukostdate. Jag väntar mig en låååång och mysig frukost med en stor, varm soyacappuccino. Jag längtar!
För att sedan fördriva tiden till dess jag börjar jobba, vid två, så ska det kikas runt lite i butiker och jag hoppas kunna hitta en present till Isabell. Shoppingturen kommer dock inte få vara särskilt länge, då jag måste ta mig hem emellan min mysiga dag och mitt arbetspass, eftersom hunden återigen kommer behöva gå ut. Pappa klarar ju inte av det nu efter operationen, säger han, men hur han sedan klarar av att åka ut till sina bekanta och fika längre stunder, det är ett under. Han har nog speciella superkrafter när det gäller saker han tycker är kul!
Nu är det knappt en halvtimme kvar och jag får helt enkelt försöka sysselsätta mig en stund till. Hörs sen, puss.

MONDAY MORNING

2011-10-17 • 07:09:19
Godmorgon och på kärt återseende. Jag visste om att det var längesen jag bloggade, men inte SÅ längesen, haha. Hur som helst, idag går jag upp tidigt - jag vill inte missa hela dagen som jag är van att göra, numera. Vad som står på dagens schema är ännu oklart. Klockan fem börjar jag, vare sig jag vill eller inte, jobba i alla fall. En fika på stan innan det hade ju inte skadat. Problemet är bara att hitta någon som inte jobbar eller redan är upptagen, här i Alingsås. Jag skulle även vilja kika runt lite på stan, det var onekligen ett tag sedan! Måste även hitta present till min favorit, Isabell, som fyller år på Lördag. Firandet sker dock på fredagen och ni ska bara veta hur taggad jag är! Jag har till och med beställt hem en söt klänning från Chicy och det var riktigt längesen jag hade klänning.
Veckan ser ut som så att jag jobbar kväll idag, imorgon och även onsdag. På torsdag ska jag in till stan och vet ni vad, jag ska kolla på en lägenhet som kommer att vara min från årsskiftet - HUR UNDERBART SOM HELST! Äntligen ett steg ifrån denna hemska stad, haha. Som jag har längtat. Att lägenheten ligger precis vid Korsvägen, gör det ju knappast sämre. Ska bli riktigt spännande att se hur den ser ut. På fredagen blir det som sagt fest och lördagskvällen blir det återigen jobb.
Nu ska jag gå upp och ta mig lite te, är så förkyld! Inget vidare alls. Hörs senare idag hoppas jag.


RSS 2.0