KALIMERA

2012-11-28 • 06:36:09
Pigg vet jag inte om jag är, men inte trött heller så tänkte att det fick lov att bli en liten uppdatering trots allt. Inte för att det finns mycket att säga en morgon som denna. Det är svinkallt och jag sitter tryckt mot elementen på tåget för att hålla värmen. Misstänker att det bara kommer kännas ännu kallare och hemskare sedan när man måste kliva av, men jag är beredd att ta den risken faktiskt. 
 
Caféet idag som sagt. Ska bli riktigt kul faktiskt! Trivs bättre där tror jag och så får man sitt eget annsvar så att säga. Dessa tre dagarna kommer jag gå bredvid Jeanette, om inte någon behövs till serveringen. Det sköna är ju att jag har kassavana och kan mitt kaffe, så mycket mer än rutiner är det inte att lära!
 
Nu ska jag mysa vidare, lyssna på musik och hålla alla tummar i världen för att tåget är i tid så jag hinner med bussen! Känns rätt skönt att se på klockan nu och inse att det är nu jag vanligtvis redan har börjat.
 
Agapi, E.

KALINIXTA

2012-11-27 • 23:41:19
Är så glad att jag skrev "kanske" igår, så att jag slipper att ha dåligt samvete över att det inte blev något mer inlägg igår. Jag var i alla fall på gymmet och krigade lite och det var så jäkla skönt, ett riktigt bra gympass blev det. Redan efter mina trettio minuter på crosstrainern var jag uppe i -435kcal vilket boostade mig att bara fortsätta. Det gjorde jag med råge också! Mycket styrka, kettlebells, trappmaskin och hela stegen - med andra ord mycket nöjd med prestationen. Idag var jag på väg, men kände att huvudvärken inte ville ge sig och jag blev istället kvar hemma.
 
I övrigt har det varit en lugn dag och jag har inte alls gjort mycket mer än att njuta av min sista lediga dag. En sats av hemmagjord glögg blev dock satt, så om 3-6 veckor kan ni räkna med glöggafton här, haha. Inom en snar framtid kan jag räkna med att glöggdoften sprids och förhoppningsvis kommer julkänslorna igång då också!
 
Nu ska jag försöka somna så fort som möjligt eftersom det är jobb imorgon som gäller. Nu är det dock som cafébiträde och med det börjar man en timme senare. Jo man tackar! Fler val på tåg gör det möjligt för mig att sova en och en halvtimme extra, inte helt fy skam om ni frågar mig. Bättre än att gå upp 03.30 i alla fall.
 
Har vi tur så dyker det väl kanske upp ett morgoninlägg, vi får se hur pigg jag känner mig.
 
Agapi, E.
 

TWO YEARS ANNIVERSAIRY

2012-11-26 • 14:00:50
Hej alla vackra människor där ute. Mitt liv är minst sagt komplicerat stundtals och har på den senaste tiden varit rätt så mörkt och trist. Eller ja, de senaste dagarna har varit kanon och det var väl lite därför jag tog mig i kragen och loggade in här.

Anledningen till min rubrik var att denna bloggen firade två år igår. Naturligtvis insåg jag detta nu när jag loggade in, så inget firande för våran del igår. Ett stort grattis till mig och bloggen i alla fall [tycker jag] då vi har kämpat på i vått och torrt oavsett om det gått lite trögare ibland.

Nu till det roliga! Jag har äntligen fått ett jobb. En fastanställning till och med! Mitt liv har verkligen fått en uppsving av detta och allt känns väldigt mycket bättre just nu. Jag har haft en kanonbra vecka där tisdagen innehöll samtal från min nuvarande chef, Åsa, och där vi bestämde att jag skulle jobba veckan ut. Veckan som gick spenderades i kallköket där beredning av mackor, bakverk, smoothies m.m har varit min huvudsakliga syssla. Denna veckan, med start onsdag, är det caféet som gäller. Jag ser fram emot detta lite extra mycket eftersom jag trivs med den positionen och dessutom att få komma tillbaka och jobba. Ganska skönt ändå med mjukstart och tredagarsveckor, då jag går upp 03.30 och tar tåget 04.48... Ja, det är hemskt, fast ändå inte så farligt när man väl har hittat sin rutin. Dessutom är jag inte [lika] psykiskt instabil den här gången (Har jobbat på samma ställe tidigare i höst).

Ihelgen var Charlotta hemma från Lund, så det var kul attt ses. Det blev en lååångfika på stan med våra mammor och lördagskvällen spenderades med Charlotta och Sofia, som också var hemma, och massa god mat ifrån Musses. Igår var det en lugn dag och kvällen spenderades med Jessica och vi satt och fika i flera timmar, tog massa sjuka bilder, förlängde våra liv med massvis med skratt och mycket mer. Jag värderar hennes vänskap något enormt, för även om vi inte alltid ses så ofta så vet vi alltid vart vi har varann och det känns aldrig tillkonstlat när vi väl ses. I och med att jag under denna hösten tappat enormt mycket vänner så känns det extra bra att veta att jag faktiskt alltid har mina guldkorn som alltid ställer upp och finns där när jag behöver dem som mest. Jag har lärt mig så mycket under detta år, bl.a att värdera sina vänner och inte lägga energi på de som skitar ner mitt liv. Jag har ingen ork för sådant och är hellre utan vänner än att ha dessa i mitt liv. Det känns helt underbart när man väl upptäckt detta och kan acceptera att man faktiskt har rätt.

Idag och imorgon är jag ledig, då en annan tjej hade blivit lovad att testa på cafébiträdetjänsten, men i och med att chefen uttryckte sig ungefär ".. det här blev ju dumt, för jag lovade ju en tjej att få testa i två dagar.. men om du kommer resten av veckan så pratar vi om kommande tider då", så känns läget under kontroll tycker jag allt, haha. Ikväll blir det Sportlife [ÄNTLIGEN!] och ska väl försöka komma iväg dit på dagen imorgon också! I övrigt händer det inte allt för mycket idag. Tänkte eventuellt sätta GPs Dunderglögg och kanske baka något trevligt, vi får se!

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi kanske senare!

Agapi, E.

ON TRACK

2012-11-13 • 15:05:11
Okej, har fortfarande inte haft någon vidare lust att blogga eller för delen haft något att blogga om. Finns inte så mycket att säga om det, det är som det är liksom.
 
Just nu sitter jag på tåget med musik och en Zara-påse med badkläder i. Ska nämnligen till Hagabadet i Göteborg för en liten mini-spavistelse följt av middag. Det är mamma som står för detta lilla kalas och det kunde man väl inte direkt tacka nej till? Ska bli mysigt med lite lyx så här i början av veckan. Dock känns det ju lite ovant att dra på sig bikinin igen, men det är bara trevligt!
 
Skriver lite mer senare om det inte hamnar i kläm för gymmet eller om jag är helt död sendan, vi får se.
 
Agapi, E.

FIGHT LIKE A BEAST, LOOK LIKE A BEAUTY

2012-11-07 • 17:16:46
Fight like a beast, look like a beauty
 
 
 

SICK AND TIRED OF BEING SICK

2012-11-06 • 16:08:00
Geia sou file mou. Anledningen till den låga uppdateringen beror på att min förkylning inte vill ge sig så mitt liv är helt enkelt inte så spännande just nu. Jag går upp [alldeles för sent], äter frukost, bara finns till, tittar på tv, går ut med vovven, lagar mat, tar det lugnt igen och sedan tränar.. Ja, jag vet att detta är en av anledningarna till varför jag inte blir frisk. Man ska inte träna när man är sjuk, men jag tröttnade på att vara sjuk och nu har jag verkligen kommit igång och fått en rutin som jag älskar, så jag vill fan inte ge upp nu. Får försöka knapra tabletter och vitaminer samtidigt I guess.

Som sagt har inte så mycket mer att säga. Mitt liv bara rullar på just nu och jag vill bara få tiden att gå. Jag trvis fortfarande inte här och längtar tills jag kan återvända till mitt öliv. Jag kämpar hur som helst vidare och jag ska försöka se till att bloggen får ett uppsving och att det finns mer att skriva om. Tid har jag ju, frågan är bara om motivationen ligger på bloggen just nu.

Hoppas alla har en go tisdag, här är det grått och hänger regn i luften, usch.

Agapi, E.


Vad tror ni om presidentvalet idag förresten? Här har ni väl min åsikt!




LAZY TIME

2012-11-01 • 20:43:23
Nej ikväll tänker jag ta mig en filmkväll med godis. Ja ni hörde rätt! Paus från tränandet idag och det med råge. Skämmer bort mig lite extra för att bara mysa sönder. Det är nämligen så att mamma är helt ledig imorgon och därför tänker jag tvinga henne att ha filmkväll med mig [för en gångs skull]. Så ska strax springa iväg med Gypsy för att möta upp henne efter hennes körträning.

Imorgon ska pappa på läkarbesök i Borås och tanken är att jag packar med både mamma, mig själv och hund och hakar på för lunch/fika eller så. Kan nog bli en mysig fredag.

Nu ska jag sprinbga iväg, kanske återkommer senare.

Agapi, E.



RSS 2.0