NAKED AS WE CAME

2013-10-17 • 20:43:41
Herre min jösses.. gårdagen blev sen. Självklart kom det gäster de sista timmarna och allt drogs ut på tiden. När vi till sist, äntligen kom här ifrån gick jag snabbt och sa godnatt till Sanna, som undrade om jag inte skulle med till Senso, men detta avböjde jag, då jag var allt för trött och sliten. Väl hemma började jag packa upp alla mina kläder och planera lite. Jag fick in allt i garderoben, men ska köpa mer galgar och även förvaringsboxar till underkläder, accessoarer med mera, så en tripp till Jumbo väntar imorgon eller i övermorgon. Vi får se vad som händer och sker helt enkelt.
 
Idag shoppade jag i alla fall upp mig på en vaskrensare och medel, då det var totalstopp i avloppet i min dusch. Nu rinner det ner utan problem, tur att man är så händig när man inte har en man i sitt liv, haha! Även lite väldoftande tvättmedel fick följa med hem. Kan knappt bärga mig tills jag får lov att lägga vantarna på tvättmaskinen! Som tröst för att jag varit duktig med att sköta mina tråkiga, men ack så välbehövda inköp, så unnade jag mig en snabb shoppingrunda och ett par burgundyfärgade byxor blev resultatet. Jättenöjd!
 
Vi har världens tråkigaste kväll på jobbet idag (igen). Vi har haft fyra polska killar som var här i cirka fem minuter.. så himla värt att vi kom hit vid fem idag! Hoppas verkligen att det kommer lite folk snart, annars finns det en viss risk för att jag kommer avlida pga hur uttråkad jag är. Det finns ju sock också en risk att det sker yttligare en uppdatering ikväll, men vi får väl se!
 
Agapi, E.

WAITING ALL NIGHT

2013-10-16 • 18:16:35
Igår vaknade jag med öm hals, öm kropp, ömma bihålor, feber och huvudvärk. Under dagen kändes det dock bättre och jag pallrade mig ju faktiskt iväg till jobbet. Kort efter gårdagens inlägg kände jag dock hur otroligt dåligt jag egentligen mådde och hur allt började komma tillbaka. Den höga musiken fick mig mer och mer illamående och jag sprang iväg till badrummet flera gånger, då jag trodde jag skulle behöva spy. Vid elvatiden klarade jag inte mer och pratade med min chef, han skickade hem mig och tyckte jag skulle vila. Trots att jag inte ens jobbat halva passet fick jag mer än hälften betalt, trots att jag sa nej, då jag kände att jag inte tillfört något alls. Nu sitter jag här på jobbet och mår inte alls lika dåligt som igår, men undrar om det kanske inte hade varit det bästa att stanna hemma en extra dag för att vila upp sig.. med tiden får vi väl reda på resultatet.
 
Idag kom mamma och pappa förbi och kikade på lägenheten och tog även med sig resväskan med mer kläder, skor osv. Därefter var jag och mamma och shoppade upp halva Marinopoulos (lågprisvaruhus) utbud av städartiklar med mera. Sedan gick vi och åt lunch innan den stora städningen påbörjades. Och jäklar vad vi städade! Det var så otroligt äckligt på sina ställen, men så här i efterhand känns allt oerhört fräscht faktiskt och jag är riktigt nöjd med min och mammas insats! Nu ska bara alla kläder och allt packas upp, något som jag ser fram emot något otroligt, då jag vill få ordning på allting. Jag har även lite inköp kvar att göra.. ganska många faktiskt. Jag måste köpa allt som har med köksutrustning att göra, så som kastrull, stekpanna, glas, tallrikar, bestick.... ja allt! Inte för att jag ser det som något negativt, då jag aldrig hade velat använda det som någon lämnat där innan, men lyckan var att inget ens fanns där! Så det blir Jumbo om några dagar för att fixa detta. Ska även införskaffa nya gardiner, duschdrapperi, dörrmatta, badrumsmatta, korgar till en hylla, mer galgar, kuddar, överkast m.m. En hel del saker med andra ord, men jag älskar att pyssla med sådant!
 
Jag slutar troligtvis 2-3 i natt och känner jag mig själv rätt så kommer jag se till att väskorna kommer att packas upp, då jag ändå inte kommer kunna somna direkt. Det skönaste är att mitt täcke kom med väskan som mamma hade med sig, så nu har jag både min kudde och mitt täcke, så underbart! 
 
Nu kom leverans av flaskor som ska packas upp, återkommer kanske senare eller imorgon!
 
Agapi, E.

PISO AN GYRISA TO XRONO

2013-10-15 • 20:21:02
Nu var det länge, länge sedan jag bloggade. Jag la verkligen ner det helt den här gången. Sanningen är att det är under denna perioden som jag har varit i störst behov av att skriva av mig. Trots detta faktum, så har det inte hänt. Men efter många om och men så har jag beslutat mig för att ta tag i det igen!
 
Jag har så extremt mycket att berätta att jag inte vet vart jag ska börja - jag har hur som haft (och har!) en helt fantastisk sommar. Kanske den bästa hittills! Jag har fått så otroligt mycket nya vänner och även kommit, sådana som jag kanske inte innan har stått så nära, mycket närmare! Jag har även haft många motgångar, men jag antar att det är något som man måste ha för att även få medgångar. I det stora hela är jag så jävla nöjd med min sommar och med mig själv. Jag har växt så jäkla mycket starkare, vilket jag kanske insett som bäst nu när jag har mina föräldrar här på besök.
 
Jag kommer mest troligt komma att berätta om min sommar och saker jag har gått igenom, men för nu får det räcka med den närmsta tiden. I detta nu sitter jag på jobbet, ett jobb där jag började för lite drygt 2 veckor sedan - baren Klik nere i Hamnen. Jag trivs hur bra som helst, cheferna och tjejerna är hur sköna som helst. I nuläget är det väldigt lugnt då det fortfarande är tidigt på kvällen, därav varför jag har tid till bloggande på arbetstid. 
 
Idag har jag blivit med egen lägenhet, vilket känns hur bra som helst! Jag blev från början lovad en lägenhet, men som ägaren sedan ångrade sig över att hyra ut. Så fram tills nu har min sovplats varit en soffa i tjejernas lägenhet, så det ska bli underbart att få en egen lägenhet och lite egentid.
 
Nu börjar det sakta men säkert fyllas på med folk, så uppdateringen avslutas för tillfället, men när jag kommer tillbaka, lovar jag att ha mer tid! Kul att se att det faktiskt varit inne folk här, trots min långa paus!
 
Agapi, E.


RSS 2.0