STORM

2015-02-10 • 18:00:33
.. även då "storm" är till underdrift att beskriva vårat nuvarande väder.
 
Herrejösses. Detta väder är inte att leka med. Under natten drog ett rejält oväder in där blixtar och åska varvades av regn och hagel. De vindar och den kyla som kommit ska vi inte ens tala om. Mer om detta senare - jag har en hel del bilder att visa, men tiden är för knapp för tillfället.
 
Jag sitter nämnligen på bussen upp till Kounoupidiana. Jag har ju min lediga dag och även Vasilis och Akis har fått en dag ledigt, då det är deras systers sista kväll här. Vi har inga större planer mer än, middag och lite mys. Tror att syskonen hade hoppats på att gå ut ikväll, men är ytterst tveksam på hur sugna de är på att ta motorcyklar ner i detta skitväder.
 
Bjuder på dagens lunch, i form av nudelwok med kyckling, från tidigare idag. Hörs senare!
Agapi, E.
 
 

BEACH MODE

2015-02-09 • 14:07:02
Vinter eller inte, här vistas vi på stranden vilket som.
 
Idag vaknade jag upp hyfsat tidigt. Åtminstone med tanke på när jag faktiskt somnade igår. Jag gick tidigare för en promenad, trots det halvtaskiga vädret. En promenad längs med havet och stranden. Därefter har jag pratat med mamma och tagit en kaffepaus på Starbucks. Ska dock springa hem nu och städa.
 
Senare väntar middagsdate med Emmelie och därefter jobb.
Agapi, E.
 
 

LATE NIGHT HOURS

2015-02-09 • 02:55:57
.. eller tidiga morgontimmar.
 
Oavsett vad ni föredrar. Här närmar sig klockan fyra och idag var en lång dag på jobbet. Vi hade ett skepp med civila och även air force. Såg också några från basen. Behöver jag säga att de slösade alla sina pengar? Dricksen ska vi inte ens tala om. Så skönt att äntligen få lite återbäring, haha.
 
Det blir inte ett så himla mycket längre inlägg än så här faktiskt - jag är helt enkelt alldeles för trött. Ville mest berätta att jag har ny telefon. Jag har övergivit Apple och gått över till Android. Trots att jag älskar telefonen, så kan jag som före detta Apple-användare inte riktigt komma överrens med Android. Trivs inte alls faktiskt, men jag får ge det en chans antar jag
 
Hur som helst håller jag tummarna för bättre uppdatering framöver! Jag menar - vad har jag nu för ursäkt till dålig uppdatering? 
 
Agapi, E.
 
 


RSS 2.0