JAG KAN INTE PRATA MED DIG NÄR DU TITTAR BORT, SNÄLLA GE MIG TVÅ SEKUNDER INNAN DU GER UPP.

2011-06-28 • 02:08:41
Haha, inlägget nedan var mycket fint, skämt åsido. Jag funderar dock på att klippa håret kort. Det är sjukt slitet och jag är sugen på något nytt och sommarfräscht. Kanske till och med ska låta det bli lite blondare? Vi får väl se hur jag gör.

Har alltså bara lagt bak det längre håret,
eftersom jag en gång haft uppklippt är det så.


Imorgon ska jag ta mig till Kungsbacka för att sola med bästa Issa. Borde verkligen ta tag i sovandet nu, så jag orkar upp någorlunda tidigt. Godnatt puss!

LILA ÄR DET ENDA RÄTTA SUMMER 2011!

2011-06-28 • 02:03:08

IT'S COLD, BABY. COME BACK TO BED!

2011-06-23 • 05:38:09
Jag tänker inte ljuga längre. Jag sover så jävla dåligt. Jag kan verkligen göra allt för att somna, så som ha massa gosiga kuddar, skönt täcke, släckt i rummet och verkligen njuta utav att ligga i sängen, men inte blir jag då trött inte! Nej jag ligger här timme efter timme och bara vrider och vänder på mig. Det gör mig egentligen inget att det är så här. Jag brukar klara mig på ytterst lite sömn ändå. Det som jag tycker är jobbigt är när jag får höra att jag sover för mycket, bara för att jag kanske till slut lyckats somna och sover därför också långt in på förmiddagen. Det är så himla dumt att göra sådana uttalanden. Eller att jag går och lägger mig för sent? Jag försöker ju sova!? Iband bör man bara vara tyst och sköta sitt eget tycker jag. Det är faktiskt sjukt jobbigt när folk påpekar det eller hur de tror att det ligger till. Det är precis lika dumt som att påpeka någons vikt. Tänk om man säger något om personens vikt till en lite kraftigare person, man kan inte veta vad som ligger bakom detta. Kanske är det ärftligt, kanske har personen i fråga haft anorexia eller dylikt. Tänk om personen då får ett återfall?

Alltså, jag tror ni förstår vart jag vill komma. Det är så himla onödigt att kommentera saker som inte rör en själv och som man saknar kännedom om. Då är det ju bättre att ta upp det i ett samtal med frågor istället?
Nu ska jag i alla fall i mitt sömnlösa liv (haha) ta mig tid till att kolla på lite inredning/kläder eller något annat kul. Jag älskar stilen Shabby Chic. Den är en blandning av vintage, vitt och ljusa färger, blommor, ljus och annat charmigt. Jag älskar också när man blandar in råmaterial och industri/studiokänsla.


A HERO HAVE LEFT US FOR ANOTHER WORLD

2011-06-22 • 07:53:16
Ryan Matthew Dunn
11 juni 1977 - 20 juni 2011
Det är så ofattbart svårt att förstå.
Ryan var en av de jag tyckte bäst om i Jackass. Han kändes jordnära, men samtidgt galen. Hans underbart härliga personlighet som riktigt skiner ut genom tv-rutan och hans otroligt sexiga skägg.
Det var på eftermiddagen den tjugonde som jag läste att Ryan dött. Jag fick en chock. Jag befarade att han avlidit vid en av deras stunts, men sedan kunde jag läsa mig till bilolyckan. Oavsett vad folk tycker om att han körde onykter, så är det tragiskt. Man kan inte bortse från det och tycka att han får skylla sig själv. Jag säger inte att det var särskilt smart och så vidare, men det är fortfarande hemskt och en stor förlust.
Så som filmkritikern Roger Ebert uttalade sig var riktigt osmakligt och jag har svårt att se hur en vuxen, frisk människa kan med att säga en sådan sak, hur ska det kännas för hans familj och nära vänner?
Jag tror i alla fall att Ryan har det bra vart han nu är och att han kan fortsätta att göra det han brinner för.
För någon som levt livet fullt ut är ändå Ryan!

SMOKE WEED EVERYDAY

2011-06-18 • 18:48:55
Har fått världens sämsta låt på hjärnan. Inte min typ av låt för fem öre, men den har gött gung i sig liksom, haha. Men ändå lite pinsamt! Hade så jävla gärna varit på Metaltown igår och kollat på SOAD. Men vad kan man göra när man inte har pengar?

Idag vaknade jag och somnade om säkert tio gånger. När jag väl vaknade med beslutet att ta mig upp ur sängen, var det med en kittlande känsla i halsen och helt öm i bihålorna - känns som att jag har världens förkylning på g. Nu känns det dock något bättre med förkylningssymtomen. Just nu är det min mage jag tycker synd om. Vi köpte hem thai idag och jag är såååå mätt. Åt alldeles för mycket, men det var så gott! 

Ikväll tar jag det väldigt passivt, dels pga förkylningen, men också för att jag inte har några pengar eller för den delen planer. Jag tänkte kolla på Lady Gaga: The inside the outside - en dokumentär om Lady Gaga alltså. Jag tycker hon är asball som person, hon har verkligen blivit en ikon. Kan vara kul att se henne från ett annat perspektiv. Jag gillar ju henne mer som person, än artist, då det inte riktigt är min typ av musik. Blir nog även en liten promenad med fina Sofia, som jag inte träffat på ett tag, känns det som!


Nu ska jag ta mig en dusch, hejhej!

THE BOTTEN IS NÅDD

2011-06-14 • 20:03:17
Hejhej, fortsättning följer på inlägget innan, men inte just nu. Nu har jag precis plockat ihop lite i mitt rum, Bellis kommer hit, happy face! Vi ska göra hemmagjord pizza och så får vi se vad vi hittar på. Hade vi haft pengar och inte varit fattiglappar, så hade vi gått på Rosébaren! Men vi har inga pengar, så vi får väl hitta på något annat, hehe.

Nu ska jag duscha innan min gullunge kommer, pusspuss!


Fräääääsch chey.. not!

YOU HAD YOUR CHANCE, I'VE HAD ENOUGH

2011-06-12 • 03:06:40
Jag har varit trött hela dagen. Gick upp ganska sent, gjorde mig i ordning och tog mig till slut iväg till jobbet. Det var en kanonseg dag idag - det gjorde inte det hela bättre, jag blev ännu tröttare! Från det att jag kom hem, till nu, har jag inte gjort något överhuvudtaget. Pratat lite med lite vänner, tittat på en film (The Final Destination, som för övrigt var det sjukaste jag sett, haha! Gillar man blod, inälvor, andra flygande kroppsdelar, överdrivet onaturliga fenomen och dylikt, så rekomenderar jag den starkt!) och nu har jag precis bläddrat lite i Solo, med vackra Kenza i repotage!

Så här på natten, när jag inte kan sova (som vanligt!!!), så tänker man ganska så mycket. Det är så mycket jag vill göra. Dels saker som är små, men som ändå skulle göra så stor skillnad, men också saker som kanske är omöjliga, eller som kanske inte kommer kunna genomföras för ens i framtiden. Men jag tror på att det är viktigt att ha mål här i livet. Stora som små, livsviktiga som obefintliga, logiska som poänglösa. Att känna att man lyckas med ett minimalt mål kan få en att sträva efter mer och om man aldrig har något att sträva efter, vad finns det då för mening med livet? Självklart kan allt ske genom ett visst tillfälle eller genom ödet, men att ha mål är också viktigt. Därför tänkte jag skriva ner saker som jag just i denna sekund kommer att tänka på, mål som är varierande och inte har något bäst föredatum. Inte heller enbart mål, utan bara allmänna saker jag vill göra, eller ta itu med. Jag gör detta främst för att jag då gjort saker och ting offentligt, så att jag själv känner pressen att genomföra det, alltså inte för någon annans skull än för mig själv. Jag tänker heller inte ha någon direkt ordning, utan låter tankarna styra ordningen.


Först och främst skulle jag vilja klippa håret och då menar jag inte bara toppa, utan ta en rejäl bit. Detta främst för att mitt hår skulle må bra utav det, det är så otroligt slitet. Jag vill börja ta hand om mig själv - ta tag i mina sömnproblem, jag vill unna mig själv saker, ha en egoboostdag, där man kan pyssla om sig själv. Flytta i från Alingsås! Visst har jag vänner här, men det är vänner jag har fått på senare år, efter att jag själv har förändrats. Sedan har jag några få som jag håller kärt som jag känt länge, men i övrigt har jag bara riktigt dåliga vibbar av Alingsås och folket här. Visserligen har jag er, som fick mig att må skit, att tacka. Utan er hade jag nog inte lämnat hålan och blivit den jag är idag, så tack som fan, idioter! Haha ♥ Så vill jag så klart hitta jobb, jag är inne på flytt till Östersund, underbar stad det där! Jag vill ha en bra sommar, unna sig lite extra innan man på allvar ger sig ut i arbetslivet. Jag vill gå på Storsjöyran. Jag vill vara snäll med min hy. Lägga tid på körkort. Få bättre självförtroende. Sluta äta kött helt, jag äter inget kött nu heller i och för sig, men på riktigt säga nej till kött. För det första för att jag inte tycker det är gott och för det andra i miljöaspekter. Det har ingenting med att jag tycker synd om djuren, inte har de det bra heller, men det är inte anledningen. Ha en sushidag, jag älskar ju sushi, så varför inte?! Spara pengar. Boka Motörhead-biljett i Gbg till deras konsert i December. Skaffa en katt, ja, jag är livrädd för katter, men jag måste komma över det och dessutom kommer det bli så ensamt om jag ska bo helt själv. Skulle kunna tänka mig en fågel också, bara för att jag gillar shabby chic-stilen på inredning och vill ha det sedan och då finns det sååå fina burar. Men min rädsla för fåglar är ju tyvärr ännu större, så vi får se! Jag vill gå ner i vikt. Resa mera och upptäcka saker! Träna mer, det går i vågor för mig, borde göra mig ett schema! Skaffa fler tatueringar, för att det är skitsnyggt och för att jag har grejor på g som jag vill ha gaddat. Köpa mig en fin cykel. Hälsa på våran bartender Pavlos. Börja blogga bättre...

.. Ungefär där blev jag otroligt trött och borde verkligen sova lite, men jag tänker fortsätta på min lista imorgon, ses då, godnatt ♥!


Cool chey, coola lurar!

JAG VET HUR DU SER UT I INGA KLÄDER

2011-06-05 • 13:36:49
Jag kunde inte sova i natt. Jag låg i min säng och vred och vänta på mig. Det brukar fungera bättre om jag plockar fram gitarren en stund istället. Det är avkoppling för mig. Jag kan verkligen inte spela, framför allt inte mitt i natten när jag är så övertrött att jag håller på att svimma. Jag kan heller inte sjunga eller för den delen ens hålla samma tempo, låten igenom. Däremot är jag världens bästa självkritiker och älskar Veronica Maggios låt "Inga Kläder", så det kommer ifrån hjärtat, även om det inte låter som det. Videon är inspelad 04.37 och suger. Men ändå. Jag trodde aldrig jag skulle kunna med att publicera en video där jag spelar och sjunger. Så bara det är en prestation. Nu vet ni.

MITT HJÄRTA BLÖDER

2011-06-02 • 15:06:38

MM, DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR

2011-06-02 • 15:04:04
Igår bestämde jag mig helt plötsligt för att jag skulle ta tag i bloggandet igen. Jag engagerade mig till och med att mobilblogga - men som ni ser dök aldrig inläggen upp, haha. Riktigt dåligt. Jaja, jag skrev i alla fall att jag var kanontrött och att jag var på väg in till stan (igen) för att möta Madelen och Johanna, för att sedan sätta oss på en uteservering. Jag var kanontrött, men det var jättemysigt ändå och vi åkte hem rätt tidigt i vilket fall som helst.

Anledningen till att jag var så trött var för att jag natten till tisdagen inte kunde sova och inte somnade för ens åtta på morgonen! Sedan vaknade jag ca tolv och Sofia kom förbi. Vi tog en promenad och hade det bara allmänt skönt i solen. Sedan hade jag ju fått en inbjudning (som alla andra som är vänner med Trädgårn) till Fässbergs studentfest. Jag försökte få tag på Bellis för att se om hon var på. Hon hörde dock inte av sig för ens cirka en och en halv timme innan Bokia i Mölndal, som var försäljare av biljetter, stängde. Duktig som jag är cyklar jag dock snabbt ner till tåget, tog mig in till Göteborg och sedan vidare till Mölndal och fick tag på min biljett. Sedan åkte jag tillbaka och kolla runt lite i butiker. Hittade dock inget, men blev lite underkläder och en parfym inköpt!

Väl hemma så åt jag ett pitabröd med renskav och gjorde mig i ordning för att åka tillbaka till Gbg. Sedan mötte jag upp Emil, Jonas och deras vänner och gick in på Trädgårn. Ska jag vara ärlig hade jag roligare på Fässbergs studentfest än på min egna. Karisma var verkligen sämst, kommer aldrig gå dit igen! Trots att jag knappt kände några där, så var det roligare. Jag träffade ju dessutom två Estersbarn, haha - Daniel och Oskar! Sedan åkte vi till Kärra och jag sov hos Emil och blev kvar där ganska länge på morgonen. Var så jävla trött! Till slut pallrade jag mig dock iväg till bussen och åkte in till stan. Där köpte jag en gullig sak att hänga runt Jessis hals, plus en Hello Kitty-godiskamera, haha. Den blev bara för skojs skull, eftersom hon har gått media! Efter det inhandlade jag rosévin  (med lite hjälp, hehe) och enbart rosa saker, eftersom Sofia älskar rosa och jag skulle hitta en present till hennes studentmottagning. När jag kom hem så var jag död, jag däckade en stund i min säng. Sedan blev det en snabbdusch och vidare till Sofias student. Där blev jag kvar ganska länge, men till slut var jag tvungen att ta mig hemåt igen, för att byta om och sedan återigen åka in till stan för att träffa Madde och Johanna. Vi gick till Bryggeriet och jag och Johanna tog varsin Strawberry Daiquiri, så somrigt och gott! Sedan satt vi kvar och vänta på Axel som hade ringt, men det dröjde och vi var trötta, så vi bestämde oss för att dra hem istället. Vi mötte Axel och han var ledsen att inte vi skulle stanna, haha, men vi mötte Bellis vid Drottningtorget, så dom skulle dra vidare!

Väl hemma hade jag sjukt svårt att somna, trots att jag var så trött. Låg i sängen jättelänge utan att kunna somna, men till slut somnade jag som tur var och jag kan säga att jag sov väldigt länge idag! Men det tycker jag att jag förtjänade. Till frulle blev det grapefrukt, cantaloupemelon och physalis, somrigt och gott. Mamma bakar bröd just nu, så kanske får bli en macka sen också!

Dagens planer är att betala räkningar, söka jobb, fixa lite med bloggen och bara ta det lugnt. Behöver en sån dag! Hade hoppats på sol, så man kunde ligga ute och bättra på brännan, som jag ännu inte fått, haha! Anyway, hörs senare, puss.


SMS-inlägg

2011-06-01 • 23:48:46

img_8697 (MMS)



RSS 2.0