CE N'EST RIEN

2012-02-22 • 17:37:55
Idag skulle jag på intervju för Espresso House, men det ställdes in pga sjukdom. Kändes lite småtrist sådär när man hade sett fram emot att kanske äntligen få jobba igen, men de skulle höra av sig när det blir nästa gång i alla fall.

I övrigt har det varit så långt ifrån som en händelserik dag som man kan komma. Nu på eftermiddagen har jag städat lite. Det är ju så himla skönt att få ordning på saker och ting ibland! Snart kommer min fina mamma hit och vi ska äta gott och ha en filmkväll. Hon ska även sova över här, haha, gulligt eller hur? Men jag förstår henne! Här kan hon ta en vagn tio-tjugo minuter innan hon börjar istället för att ta tåget klockan sju!

Nu ska jag spela Nintendo 64 i väntan på henne, haha, nostalgi eller vad?!
Ha en fin kväll folket.


BLACK KNIT TANK

2012-02-21 • 05:01:23


Kvalitén på bilden är inte den bästa, men har ju bara min iPhone så bättre än så här blir det nog inte.
Som sagt ett svart stickat linne från H&M för 99kr.


WE WERE ALWAYS KINGS OF THE NIGHT

2012-02-21 • 04:27:36
Känner mig inte trött för fem öre så sitter, istället för att sova, uppkrupen i soffan med datorn, musik och tända ljus. Jag kikar runt på massa kläder och bloggar och kände väl att det var dags att uppdatera lite här, men är som sagt mer social på Instagram och Twitter.

Idag har jag varit med Johanna. Det blev en långfika på Espresso House på Magasinsgatan och sedan ex antal timmar i butiker. Jag köpte mig ett stickat linne från H&M, ska se om jag kan fixa en hyfsad bild eftersom jag inte har något bättre för mig. Annars blev det inte mycket shopping för min del, så är livet när man är fattig och arbetslös. Ska hur som helst på arbetsintervju eller ja, gruppintervju för att vara petig, på onsdag för Espresso House. Jag har inga förväntningar alls längre, allt skiter sig ju bara i slutändan ändå verkar det som, men jag har i alla fall bestämt mig för att gå dit med ett gott humör och göra det bästa av situationen. Jag tror jag hade trivts väldigt bra på Espresso House faktiskt (eller vilket kaffeställe som helst faktiskt). Inte helt fy skam att få en baristautbildning på köpet heller. Håll tummarna nu för fan!


JAG GRÅTER BA' I REGNET

2012-02-13 • 11:03:12
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg, mest för att visa att jag faktiskt lever. Livet rullar på och det finns inte så mycket att säga om det. Inget särskilt har hänt, inget som är värt att ta upp här i alla fall. Hur som helst har jag blivit brunett (igen)! Trivs ganska bra med det måste jag säga.

Just nu ligger jag i soffan, där jag även tillbringat denna natten, då jag har Sofia på besök och hon snodde min säng, haha. Har sovit mycket bra ändå, så för mig spelar det absolut ingen roll. Jag fick tag på min favoritkudde och det är det enda viktiga för mig. Vi har sovit med min Hapiness a la mode-lista i natt och den är så himla bra, haha. Det började med att jag hade mamma här förra veckan och jag hade på lite go indie-/alternativemusik och mamma verkligen bad mig att göra en lista med bra musik på till henne. Jag fixade det och nu har vi en kanonbra lista på drygt trehundra låtar!

Jag tror jag får kila ner till affären snart och köpa frukost, eftersom jag har ett kylskåp som är i princip tomt. Dessutom är kaffebönorna slut och jag har lite smått panik. Besök på banken senare idag också och så vidare och så vidare..

Får nog bli lite te i brist på kaffe, ha en bra dag!
Lite blandade Instagrambilder.
RSS 2.0