I CAN'T SAVE YOU IF YOU DON'T LET ME

2013-02-24 • 15:53:09

Bloggtorka i några dagar, men nu sitter jag på tåget, så det är därför jag uppdaterar, haha. Det verkar ju nästan vara min standard?

Jag har flytt sjukstugan hemma och är på väg in till Göteborg för att möta upp Johanna och köra ett gött gympass. Mamma ligger med influensa, så jag försöker att hålla mig ifrån henne så mycket som möjligt. Har varken tid eller lust att bli sjuk just nu!

Helgen i sig har varit lugn och jag har verkligen inte gjort någonting. Jag har försökt att vila så mycket som möjligt efter som att jag känner att en förkyldning ligger i luften och allt känns lite extra tungt och slitsamt just nu. Jag känner helt klart hur mycket tid jag skulle behöva lägga på rygg och axlar eftersom det är de som får ta mest stryk i jobbet just nu. Kanske är just det som får bli fokus idag efter cardio såklart! Det är helt klart det jag behöver mest av allt.

Jag ska försöka slänga in en liten uppdatering sen också! Hoppas ni haft en bra helg.

Agapi, E.


H AGAPI ERXETAI STO TELOS

2013-02-20 • 05:45:33

Påbörjar dett inlägg alldeles försent. Inte för att klockan är mycket eller så, men vi är redan i Sävenäs och alltså i Göteborg vilken minut som helst. Allt fortsätter i sin bana - jobba och sova. Inatt har jag åtminstone fått sova. Jag somnade nämnligen nästan direkt när jag kom hem igår och sov tills det var dags att gå upp igen. Visserligen vaknade jag några gånger, bl.a vid ett och då var jag så pigg att jag ett tag inte trodde att jag skule kunna somna om, men som tur var hade jag mycket sömn att ta igen.

Nu rullar vi just in på Centralen och jag styr min kos mot min vagn via ett obligatoriskt besök på Espresso House såklart!

Haha, okej nu står jag här med en soyacappuccino och fryser ihjäl i väntan på vagnen! ... som kommer nu!!

Känner hur osammanhängande texten blev nu, men bättre med lite uppdatering kanske? Nu sitter jag här med min kollega och hans sambo. Allt är sådär awkward tyst och jag vill inte avsluta inlägget, haha. Att de sitter tysta och tittar på mig gör inte saken bättre, men jag får väl vara den som breaking the ice, haha.

Lill-lördag idag och efter dagen är mer än halva veckan avklarad. Är jag ensam om att tycka att veckorna flyter på rätt snabbt ändå? Trots att jag har tråkigt och längtar framåt.. bra hur som helst! Hoppas alla får en kanonbra dag!

Agapi, E.


ΑΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ

2013-02-18 • 18:30:39

Καλησπέρα σε όλους! (Godkväll allihopa) Jag sitter här på pendeln på väg hem efter en ganska lång dag. Jag har just vinkat av Johanna efter en lång och mysig fika i Haga. Vi delade många skratt och tårar (av lycka givetvis) och pratade minnen i från våran MINST sagt galna sommar. Jag längtar nu ännu mer, men nu mer med lycka. Det känns på riktigt och jag försöker att längta istället för att sakna. Nu sitter jag här med ett litet leende på läpparna och mår ganska bra ändå.

Känner att jag egentligen helst hade behövt gå och lägga mig i tid, men träningen är trots allt ganska efterlängtad. Vi får se hur jag känner när jag kommer hem. Jag behöver helt klart pushas idag!

Jag har inte oändligt mycket batteri just nu, vilket gör att jag väljer att prioritera de få stackars procenten till musik för att få tiden att gå snabbare. Hoppas alla har haft en bra dag! Hörs senare (hoppas jag!)

Agapi, E.


FUTURE IS WHAT'S KEEP ME GOING

2013-02-17 • 17:22:12
Detta blir mitt första inlägg i februari. Helt sjukt egentligen hur jag kunde låta något jag äntligen kände att jag hade tagit tag i och börjat bygga upp, få rinna ut i sanden. Jag tyckte det var kul att vara inne här och uppdatera och se era söta kommentarer, men något kom plötsligt emellan - jobbet. Det låter klyschigt att skylla på det, men i detta fallet är det verkligen så. Jag går upp tidigt och skulle väl visserligen kunna slänga iväg en uppdatering, men när man inte har något att berätta så blir det bara ett måste att få ner något och då blir det heller inte kul att läsa. Efter jobbet är jag för det mesta bara trött och uttråkad. Vissa dagar orkar jag med gym, andra inte. Men gymmet är det som prioriteras i andra hand. Vare sig jag vill eller inte så är det jobbet som kommer i första hand just nu. Det som får mig att orka allt är att jag vet vad som komma skall. Jag går och räknar ner dagarna till Grekland.

Jag önskar att jag hade lika mycket pondus och motivation som jag hade för en månad sedan, jag vill verkligen få till en annan livstil, men allting står rätt stilla just nu. Dock ska jag förska tävla med mig själv, med start i morgon. En ny vecka, med nya mål. Gymbagen får hänga med till jobbet och efter jobbet ska jag träna med Johanna. Jag ska försöka få med mig bagen flera dager denna veckan, alternativt vara den första jag hämtar när jag kommer hem. Tror ni att jag klarar 7 pass på 7 dagar? Jag hoppas det!

I fredags var första gången på nästan en och en halv vecka som jag var på gymmet.. vet inte senast jag hade ett sådant uppehåll. Hur som helst så var det ett underbart pass jag kom tillbaka till och igår likaså. Nu sitter jag redo att byta om för yttligare ett pass. Kanske blir det 10 pass på 10 dagar? Det är jag mot mig själv!

Jag känner tyvärr att jag är påväg att falla tillbaka i min svacka och depression. Jag ska kämpa för att inte sjunka lika långt denna gången, men vi får se hur det går. Längtan och saknaden till alla mina underbara vänner och mitt andra hem är enorm och det känns värre och värre för var dag som går, trots att dealinen sakta men säkert närmar sig. Idag är det faktiskt bara 69 dagar kvar. Helt sjukt egentligen!

Men som sagt. Nu blir det ännu ett monsterpass på gymmet, ska bitcha med mig själv riktigt ordentligt! Glöm inte att uppdateringen sker flitigare på Twitter (emmavond) och Instagram (emmaliinnea).

Agapi, E.RSS 2.0