GOD JUL

2012-12-25 • 21:08:00
 
 
 
Nej, jag har har inte bojkottat bloggen helt än. Jag har bara prioriterat annat och helt enkelt inte haft någon lust. Nu när jag väl sitter här så förstår jag inte riktigt vad det är som gör att man ibland känner att det är så himla jobbigt att gå in här och skriva lite om vad som händer. Jag hoppas på förbättring i alla fall, kanske nyårslöftet 2012?

Julafton var helt okej. Den hadde sina up's and down's, men i det stora hela ver den bra. Jag fick fina grejor också, vilket jag inte alls hade räknat med, då jag helst hade skippat julklappar, men jag är mycket tacksam över dessa såklart! Bland annat fick jag träningsskor (pengar till att köpa), pengar, mobilhögtalare, hårtork (eftersom min gått sönder) och underkläder. Det där med hårtork var nog mest för mammas skull, så hon skulle att slippa bli av med sin hela tiden, haha. Vi firade hur som helst bara med familjen, men jag träffade även Charlotta vilket var trevligt.

Idag har jag mest tagit det lugnt, städat osv. Hade tänkt att träna, då jag var full av motivation, men mitt gym var såklart stängt. Kul! Nu på eftermiddagen/kvällen så har jag tagit igen mina 16 avsnitt av Mysteriet på Greveholm, som jag hade missat, haha. Snart kommer åtminstone Sara förbi och räddar mig från mitt "foreveralone-beteende". Idag är ju den stora dagen att gå ut, men jag har då inget planerat. Jag hade kunnat tänkt mig att bara gå ut för att ta något glas eller sitta hemma med några vänner, fast ändå inte. Känner mig mest äcklig och ful just nu, haha. Men vem vet, ibland kommer ju de där impulsiva och spontana idéerna. Jag hoppas dock innerst inne att detta inte är en av de dagarna!

Imorgon blir det Göteborg och träffa Jessica och köpa mig mina träningsskor, sedan måste jag nog förbi Sportlife och testa de också! Hoppas alla har en fin Jul och att vi hörs inom en snar framtid.

Agapi, E.

Lite blandade bilder;

Jag idag, ledsen för att gymmet var stängt, haha.

Min anti-jul-frukost idag.

Julhunden igår.

Jag och Johans badass-ryggtavla som föreställer mig.

Tillskott i min Instafam, har nog tillkommit ett dussin sedan bilden, kul!FÖRSTA ADVENT

2012-12-02 • 10:10:10
Glad första advent på er allihopa (eller säger man ens så? haha). Jag hoppas att ni alla får en fin och härlig vinterdag! Jag sitter just nu i Bälinge kyrka som är fylld av levande ljus och en övande kör. Min mamma är en av dessa människor. Utanför är det lite vitt, fristbitna träd, strålande sol och tio minus! Mycket mysigt måste jag erkänna. Något som var mindre mysigt var att en säkring gick hos oss i morse, vilket innebar att det saknades el i mitt rum och hallen utanför. Även värmepannan la av..... jättekul när det är tio minusgrader ute! Jag har dock fått bekräftat ifrån pappa att pannan nu är igång, men att elen i mitt rum saknas. Dock kan jag ju tycka att värmen känns lite viktigare i nuläget.
 
Igår pyntade jag och städade i princip hela huset då mamma och pappa var iväg på glöggmingel. Efter detta adventsfirande som börjar vid elva, bär det nog av hemåt för lite fika och tända första ljuset, som såklart inte prioriterades i morse, haha. Jag hoppas på en kanonbra första advent för att kickstarta julen!
 
Agapi, E.


RSS 2.0