ALLDELES NYSS

2011-11-30 • 22:37:02


I'M DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

2011-11-30 • 19:01:37
Jag somnade och sov någon timme här på eftermiddagen, precis som jag hade lovat mig själv att inte göra. Nu lär jag återigen ha svårt att sova inatt, men vafan, egentligen vad spelar det för roll? Jag har ingen tid att passa, utan borde istället ta vara på mina lediga dagar.

Jag blev något otroligt sugen på att beställa hem en dubbeldvd med alla avsnitt utav Mysteriet på Greveholm, är inte det tidernas absolut bästa julkalender?! Att ha alla avsnitten hemma och dag för dag se ett avsnitt hade ju gjort hela min jul, men så är det ju faktiskt så tråkigt att jag egentligen behöver hålla hårt i vartenda öre, till jag fått tag på ett nytt jobb. Jag kommer ju ha en hyra och den lär knappast betala sig själv, även om det vore min högsta önskan! Det riktigt kliar i mina fingrar när jag vet om att jag har mycket pengar på kontot, men inte får shoppa, jag är inget vidare på att vara ekonomisk.


Nu ska jag se om jag kan äta utav den mat som pappa lagat, eller ja, tagit fram ur frysen och värmt.. Jag hatar rester, usch. Får väl snabbt slänga ihop något annat i värsta fall. Vi hörs senare!

BEST THING I NEVER HAD

2011-11-30 • 13:46:34
Fy, vad svårt jag hade att somna igår, trots att jag var hur trött som helst. Min sömna varade dock inte särskilt länge, då jag blev väckt av något som kunde jämföras med ett tredje världskrig, det var i alla fall vad jag trodde att jag vaknade upp till. Det kändes som att jag vaknade upp mitt ute i fält, där alla skrek och sköt hej vilt.. fast egentligen var det bara pappa som stod i mitt rum och skrek om något - någon hade vaknat på fel sida, eller snarare upp och ner.

Jag klev ur sängen, tog på mig ytterkläderna och valde att ta med mig Gypsy ut för en promenad, det var säkrast så. Man har ingen större lust att vara hemma sådana här dagar, det är rena rama dårhuset här och sanningen är att dessa dagar börjar komma allt för tätt. Jag riktigt längtar efter att flytta nu, det ska bli så himla skönt!

Just nu ligger jag i sängen, är hur trött som helst, men får helt enkelt inte somna. På så vis var det ju bra att jag väcktes så abrupt i morse - kommer förhoppningsvis vara trött i natt! Jag funderar på att baka pepparkakor, bara för att det hade varit kul med lite julstämning, men får se hur det blir med det.

Hela mitt rum luktar bränt. Igår skulle jag mysa till det med rökelse som har en jättefräsh persikodoft, men för det första fylldes mitt rum med en stark doft av marijuana (haha?) och sedan tittade jag upp och insåg att hela mitt rum var ett enda stort rökmoln. Det var helt enkelt bara att öppna bägge fönstrerna på vid gavel och försöka tömma mitt fökfyllda rum, det gick bra, men röklukten har stannat.

Nej, nu får jag försöka hitta på något, hoppas alla fick en bättre start på dagen än jag!

I FOLLOW RIVERS

2011-11-30 • 02:32:34
Jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på låten "I follow rivers", tillhörande Lykke Li, och kan inte sova. Jag är riktigt trött i huvudet, men inte tillräckligt trött för att kunna lägga huvudet på kudden och somna. Flera gånger, tidigare ikväll, har jag känt viljan utav att blogga, men jag har inte haft något att skriva. Jag har haft en så otroligt tråkig dag idag, jag har verkligen inte gjort någonting. Jo juste, det var ju faktiskt en sak som jag faktiskt tänkte skriva om innan - ett mail!

Haha, det kanske inte lät så spännande, men saken är den att just det mailet gjorde mig glad och gav mig hopp. Eftersom jag i fredags beslutade mig för att det var slut för min karriär på mitt föredetta jobb, eftersom jag inte trivdes, så har jag ju såklart börjat söka nya jobb. Eftersom jag flyttar om en mindre än en månad (HERREGUD!), så söker jag ju såklart inne i stan. Mailet kom ifrån Espresso House och innehöll ett slags frågeformulär, med bland annat påståenden, som jag skulle fylla i hur jag hade agerat, vad som stämde bäst in på mig osv osv. Jag blev självklart jätteglad, eftersom det gav mig lite hopp om att jag kan få börja jobba snart igen. Så nu håller allihop tummarna för mig, är ni snälla! Tackar vet jag lediga dagar, som får spenderas hur de vill, men hur ska man kunna uppskatta de ifall man inte har ett jobb. Jag klarar i vart fall inte av att bara gå hemma om dagarna, så jag hoppas verkligen på att hitta något snabbt.

Nej, jag har nog inte så myckt mer att säga för tillfället, jag återkommer väl i så fall. För att gardera mig ifall jag skulle somna, så säger jag godnatt redan nu!

KLAPPTIPS FRÅN BAGAREN OCH KOCKEN

2011-11-29 • 15:53:01
Var precis inne på Bagaren och Kockens hemsida, vilket är totalt livsfarlig, man vill verkligen ha allt! Just nu har de i alla fall riktigt bra erbjudanden på bland annat Kitchen Aid's, Tivoli Audio och Globalknivar. Jag tänkte bara dela med mig utav dessa fantastiska erbjudanderna, så kanske ni får inspiration till julklappar eller varför inte själv önska sig! Besök Bagaren och Kocken för att shoppa erbjudanderna och för att se ännu mer.

DAYDREAMER

2011-11-29 • 15:26:52
Jag var så himla trött igår, jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte sov någonting natten innan, men vem kunde tro att jag skulle sova ända till klockan två idag? Jag vaknade visserligen flera gånger, men ändå, jag sov från och till till klockan två och är nu tröttare än någonsin. Det kommer nog att bli en mycket händelserik dag idag..

Jag fick åtminstone hem min bok idag, En flickfotografs bekännelser, så något ska jag väl ha att göra. Jag har hunnit att bläddra igenom den och det kan faktiskt bli rätt kul att läsa allt ur Bingos perspektiv. 

Just nu ligger min fina hund nere vid mina fötter och sover tungt. Han är utan tvekan en riktig livsnjutare, den där hunden, tänk om man ändå levde som honom! Nej, jag får väl se till att äta lite frukost, kan hända att det blir en lussekatt från gårdagens lussebak. I övrigt har jag inte så mycket att komma med för tillfället. Landskapet utanför mitt fönster är idag så himla grått, likaså mitt humör. Vi får se om dagen har något att erbjuda, hej så länge!

JOHN BLUND

2011-11-28 • 23:43:07
Åh, jag är så himla trött, tänker inte skriva något vettigt alls! Eller jo, en sak - Godnatt!

ATT LÄRA EN GAMMAL HUND SITTA

2011-11-28 • 09:51:29
Nu har jag spenderat min morogn åt att ligga och titta på Vakna! med the voice. Det var faktiskt inget kanonprogram idag, utan det som var roligast var de små repriserna från förra veckan, haha. Hur som helst så ska jag väl gå upp och äta lite frukost, är faktiskt ganska frukostsugen idag! Jag kom också att tänka på en sak som kom upp under våran middag igår - pappas diabetes. Han fick i år reda på att har diabetes typ två, som innebär att kroppen kan producera insulin, men inte tillräckligt mycket. Många får det pga sin vikt, men det har även med ålder att göra. Dessutom har det på senare år visat sig att typ två diabetes är vanligare, att ärva, än typ ett. Trots att han vet att han måste göra något åt det och egentligen borde läsa på för att få kunskap om vad som är rätt respektive fel att äta, så verkar han strunta i det.

Jag vet hyfsat mycket vad som är bra och mindre bra, då vi pratade mycket om det i skolan, men jag behöver nog också veta mer. Jag tror bara han behöver en liten knuff i ryggen, någon som tar tag i saken, för han är då inte den som kommer göra det! Nej, men nu är det så att jag sökte lite på internet och såg att det fanns riktigt fina kokböcker. En riktigt bra "basic"-kokbok är ju klassikern Rutiga Kokboken, den finns nämligen även som en diabetikervariant! Därför tänkte jag att jag skulle ge mig ut, efter frukosten, och kika efter denna (eller något liknande). Jag kan ju faktiskt vara ganska snäll ibland.


EN FLICKFOTOGRAFS BEKÄNNELSER

2011-11-28 • 07:08:55
Juste, har glömt att säga att jag har beställt hem Bingo Rimér's bok En flickfotografs bekännelser, mest som en kul grej, men jag tycker faktiskt att han är en fantastisk fotograf. Mycket naket och mycket silikon, men det är ju den världen vi lever i eller? Jag tycker det är lite kaxigt, skönt att han släppt boken, ser fram emot att den ska dimpa ner i lådan!


KEEP YOUR MONEY WHERE U CAN SEE 'EM IN YOUR CLOSET

2011-11-28 • 07:01:21


COMME SI DE RIEN N'ÉTAIT

2011-11-28 • 05:54:20
Sådärja! Nu var de sista justeringarna klara och med tackar jag för mig. Det är i alla fall vad jag önskar att jag kunde göra, dock så borde jag hålla mig vaken för att försöka vända tillbaka dygnet någorlunda. Snart vaknar nog mamma för att ta sig iväg till Göteborg för att jobba, så det är väl bäst att stanna kvar i min säng en stund till i alla fall. Kanske blir att sukta efter fina sakr trots allt, haha.

LONG BEFORE ROCK 'N' ROLL

2011-11-28 • 05:15:16
Jag har länge känt att jag velat har lite förnyelse på bloggen, ett nytt utförande. Eftersom jag inte är så himla duktig på det där med webbdesign, så tänkte jag att jag skulle underlätta för mig själv och hitta en färdig design. Problemet var bara den att jag inte hittade något jag tyckte passade bra eller något jag tyckte om. Efter en lång stunds letande fann jag dock en design som jag gillade och såg potential hos, så jag satte igång mitt arbete med att trixa och fixa lite med designen. Inte något som är allt för enkelt för mig, men efter många om och men började det arta sig. Jag arbetade hela tiden i en testblogg, allt för att inte förstöra den designen jag redan hade, i fall jag skulle misslyckas totalt. När jag var hyfsat nöjd och ansåg att det bara var små justeringar kvar, så valde jag att kopiera in stilmallen till min blogg, för att sedan låta alla kodmallar göra lika så. Sedan tryckte jag, spänt och med förhoppning om att ha en ny, fräsch och snygg design, på länken till min blogg. Jag kan inte ens beskriva hur jag kände. Allt var helt konstigt och det var en salig blandning utav min gamla och nya bloggdesign. Jag kunde bara inte förstå hur det blev så.

Med hjärtat i halsgropen försökte jag mig på allt tänkbart för att rädda min blogg. Kort därefter insåg jag dock att det kanske skulle ta ett tag för bloggen att uppdateras till det nya, men hur många gånger jag än uppdaterade så såg det ut som det gjorde - vilken flopp.

Jag valde till slut att istället försöka sova och sedan vakna upp i förhoppning med att allt skulle vara ordnat. Jag stängde av datorn och kröp ner under täcket. Självklart är jag då tvungen att titta en sista gång, fast via mobilen och tror ni inte att det har löst sig då! Åh, vilken lycka. Jag var ju såklart tvungen att återigen slå på datorn och kika hur det såg ut. Till min besvikelse visade det sig se lika knasigt ut som innan, vilket det gör fortfarande! Dock uppdaterade jag (äntligen) Firefox och här ser allting bra ut? Vet inte om det är Google Chrome som krånglar eller vad det beror på, mycket skumt det där. Hur ser det ut för er och i vilken webbläsare?

Hur som helst så återstår nu de sista justeringarna. Jag får se om jag orkar mig på att brottas med de nu, eller om det blir att läsa bloggar, bli inspirerad och sukta efter allt fint man vill ha, från alla underbara shoppingsajter, haha. Man kan ju plocka ihop sig ett par fina wishlists om inte annat, eller hur?


Superseriös

BLOGLOVIN'

2011-11-27 • 22:56:30
>Följ min blogg med Bloglovin<

BLESSED WITH A CURSE

2011-11-27 • 20:45:07
Åh, det är så mycket jag vill, stora som små saker. Jag vill bli duktig på att blogga och fota..

BLOWIN' IN THE WIND

2011-11-27 • 19:22:33
Det var först nu, vid sisådär klockan sju på kvällen, som jag unnade mig en dusch. När jag klev ur duschen kunde jag riktigt känna hur min onepiece stirrade bedjande på mig och jag kunde nästan höra hur den väste "Ta på dig mig igen!", men jag kände att det var dags att kliva ur sparkdräkten. Nog för att den är underbar, men jag känner att jag bara blir ännu tröttare och segare av att gå omkring i den. Nej, nu fick det bli ett par byxor och ett linne.

Nu har jag tagit modet till mig och ska gå ut och blåsa bort, tänkte jag, så det är nog bara till att ta på sig allt varmt man äger, hålla huvudet högt och sedan bestämt ge sig ut i blåsten. Det är rätt mysigt tycker jag, att höra vinden vina utanför fönstret. Dock är det ju såklart mysigast när man vet med sig att man inte måste gå ut, men har man en hund som har vissa behov, så har man inte så många val.

När jag kommer in ska jag se till att städa och göra lite julfint i mitt rum - något som jag skulle ha gjort tidigare idag, men har varit för trött för att göra. Hoppas alla har haft en hittills bra första advent, hörs senare!


Bjuder på en söt bild på en full Emma från i fredags, haha.

CONFESSIONS OF A BROKEN HEART

2011-11-27 • 05:51:04
Okej, då var man numera arbetslös. På något lustigt sätt så känns det så skönt att kunna säga det, inte för att jag är arbetslös, utan för att jag har lämnat något som tyngt ner mig alltför länge. Nu ska jag bara hitta mig något nytt och snart flyttar jag ju äntligen in i Göteborg, vilket kommer hjälpa mig att lägga allt bakom mig. Jag har börjat kika runt lite och sökt några jobb, men fler ska sökas!

Imorgon, eller ja idag kanske jag ska säga, är det första advent! Vi har fått upp ljusstakar och stjärna idag, men mer ska det väl bli, men först väntar lite sömn. Är alldeles för trött för att blogga nu, men ska försöka vara duktig imorgon. Godnatt!

YOU'LL BE ON THE TOP OF THE WORLD, HAPPINESS A LA MODE

2011-11-25 • 05:08:41
Att livet kan gå ifrån att kännas så meningslöst, till så bra på så kort tid. Världens bästa Stefan visade sig vilja ställa upp för mig och jag släppte alla spärrar och sa precis hur jag kände och han var så sympatisk. Efter att ha pratat och bollat idéer känns allt nu så himla mycket bättre. En tung, tung börda har lyfts från mina axlar. Det känns verkligen så bra nu och jag känner mig så otroligt mycket starkare nu.

Det är nu det händer, det är från och med nu som det handlar om den viktigaste människan i mitt liv - jag.

QUOTE

2011-11-25 • 03:34:55

Depression is not a sign of weakness,
It's a sign that you've been strong for too long.


I WILL NEVER CHANGE, BUT THE PEOPLE AROUND ME WILL

2011-11-25 • 03:33:44

Okej, jag mådde inte direkt bättre efter att ha avreagerat mig i ett inlägg, även om det ibland kan vara skönt för stunden. Jag tror dock inte det lönar sig på lång sikt, då detta inte kommer gå att lösa med våld. Det handlar om att jag måste känna efter vad som känns bäst för mig och i första hand ta hänsyn till det. Jag vet om att det skulle drabba andra att jag bara gav upp och släppte allt, men om jag själv inte mår bra då, spelar det ingen roll?

Jag gick upp och hämtade mig en enorm kopp, fylld till bredden av ett gott, grönt te. Jag har så himla ont i magen på grund av det här och mår verkligen psykiskt dåligt av det. Det beror nog på att det i grund och botten handlar om personer som jag faktiskt har tyckt om och som jag ändå har känt under en längre period. Först nu börjar jag inse att jag har haft en annan bild av vissa personer. Jag har verkligen försökt att ställa upp för de och jobba, även om det flera gånger har varit med kort varsel eller har betytt att jag har fått arbeta dubbelpass. Jag vet om mina svagheter, vad gäller att vara kontaktbar, men jag har också berättat om mina sömnproblem. Jag vet att det är svårt att sätta sig in i om man själv inte har de problemen, men det är faktiskt inte "bara att ta tabletter". Jag har testat insomningstabletter, men de hjälpte mig ingenting och jag vill inte bli beroende utav starka tabletter, det är inget man överväger lika lätt som vilken sorts tuggummisort man känner för att köpa.

Jag är inte duktig på att uttrycka eller för den delen tala om mina känslor, detta beror till störst del på att jag inte har en person i mitt liv som jag litar på till så stor procent att jag känner att jag kan blotta mitt liv för. Jag berättar ofta om känslor, men aldrig vad jag innerst inne känner. Jag måste bli bättre på att kunna tala om det, för det ligger så mycket inom mig och gror och det drabbar en enda person - mig själv.

Om ändå någon kunde förstå hur jag känner innerst inne, om jag ändå kunde berätta. Jag försökte prata med mamma förut ikväll om hur jag känner och att jag helst av allt bara skulle vilja säga tack och adjö, men det känns som att hon blir besviken på mig. Som att jag bara ger upp och visst, det är väl det jag gör, men det är för att den här gången har det gått för långt, det går inte att reparera. Jag måste tänka på min hälsa, jag är ingen superhjälte och den här gången, för en gångs skull står jag upp för mig själv och säger "jag vill inte mera!".

Jag vill att hon ska försöka förstå och stötta mig, jag vill inte att hon ska vara besviken för det här krävs mycket utav mig att ens genomföra. Om jag kommer klara det..


YOU DON'T KNOW WHAT LOVE IS

2011-11-25 • 02:38:43

Fyfan vad allt bara känns hopplöst just nu. Jag är trött på allt och jag bara ligger här och vrider och vänder på mig. Hela jag är orolig inombords och jag befarar att det inte kommer bli mycket sömn denna natt, vilket inte är så bra då jag börjar jobba klockan två och jobbar till cirka tolv timmar. Detta är även något jag fick reda på IDAG. Okej, jag visste visserligen om att julborden börjar den här helgen, MEN betyder det att jag ska ta för givet att jag kommer att få jobba nio timmar extra? På ett normalt företag så hade någon i alla fall nämnt detta och antagligen hade man även fått höra detta än lite mer än en dag innan. Jag är så arg att jag tror att jag spricker när som. Det ska, rent ut sagt, bli så jävla skönt att byta jobb, vid samband med flytten. Jag bara håller alla tummar jag har att jag skulle få tag på jobb redan nu. Jag hade då inte tvekat på att ta det! Vad skulle skillnaden vara att jag bara talade om att jag inte skulle komma tillbaka dagen efter, när de kan säga att jag måste jobba, med lika kort varsel (och ibland till och med bara någon timma innan). De får fan skylla sig själva att de inte har några underskrivna papper, det är inte jag som sitter i skiten. Jag har tagit nog med skit och är trött på att hela tiden tas för givet. Det måste bli ändring och det är SNART. Jag mår inte bra, jag mår verkligen inte bra..


TELL ME THIS NIGHT IS OVER

2011-11-22 • 06:29:55

Det blev inga bilder eller för den delen bloggat över huvud taget. Dåligt utav mig faktiskt! Hittade på andra saker i min sömnlösa natt, ända till jag var så trött att mina ögon bara slöts. Sedan halvsovjag i princip hela dagen. Halvförkyld och allmänt uttråkad, hade ingen lust att kliva ur sängen igår - alls!

Detta resulterade i motsatsen till en händelserik dag och ännu en sömnlös natt. Nu känner jag att en powernap hade varit vad jag hade behövt just nu, problemet är då bara att jag inte bara ska vakna, utan förbli vaken! Jag är nog dock tvungen att göra ett försök, bättre nu när jag inte är alltför trött, än sedan när jag kommer vara helt död.

Bjuder på en trött tjej!


EVERLONG

2011-11-20 • 21:53:49

Då sitter man återigen på tåget, denna gången lämnar jag staden där jag känner mig som mest hemma och där jag kommer bo om snart en månad - Göteborg. Jag fick vänta ett tag på mammas jobb, då hon inte var klar. Till slut kändes det som att tiden blev knapp om vi skulle hinna gå runt på Liseberg innan de skulle stänga vid åtta.

Det blev cirka en timmes vandring inne på nöjesparken i ett vinterlandskap. Nja, nästan i alla fall! Det var tusentals med ljus, hundratals granar, fusksnö och ett par stckars renar som de hade släpat dit, men mysigt var det och foton blev det! Ska se hur mycket jag orkar redigera och lägga upp, men en del får det nog lov att bli.

Efter Liseberg gick vi till El Corazon och jag tog en god pasta med musslor och räkor och ett glas vitt vin. Det var mycket gott, men jag har ätit bättre! Mätt jag i alla fall, nästan för mätt.

Vi hörs sen och förhoppningsvis blir det lite bilder också!


I'LL BE HOME FOR CHRISTMAS

2011-11-20 • 16:42:39

Jaha, då sitter man på tåget på väg in till stan, där jag ska möta upp min kära mor, för att sedan ta oss bort till Liseberg och tjuvstarta julen. Lite väl tidigt kan man väl tycka, men när mamma kommer med idén och man har årskort på Liseberg, så är då inte jag den som stretar emot. Nej, jag älskar julen. Det är så mysigt med mörka morgnar, glittrande ljus och gnistrande frost. Helst ska det ju vara ett tjockt, vitt och tyst landskap utanför ens fönster också! Bor man i södra Sverige är det dock inget man direkt kan förvänta sig - tyvärr.

Ska försöka vara duktig och ta massa kort sen också och få upp lite bilder här, det är ju mest text just nu! Ha en bra kväll nu, så hörs vi senare!


SKIN AND BONES

2011-11-20 • 07:39:52

Mina rubriker har ett starkt Foo Fighters-tema för tillfället, känner jag, haha. Men vad gör det, när de är så himla bra?

Jag har precis kommit fram till att jag ska ta mig en promenad bort till Maxi och inhandla lite färskt bröd och annat gott. Hade varit underbart att duka upp ett härligt frukostbord, som man alltid vaknade till, på helgerna, när man var liten. Har jag tur ligger mina föräldrar fortfarande och sover när jag är tillbaka, hade ju varit kul att få överraska någongång! Jag tar nog med mig min älskade vovve som sällskap, han behöver nog en promenad han med. Gillar visserligen inte att lämna honom utanför butiken, då han är så snäll att han skulle följa med vem som helst, men det får väl gå an så här tidigt på morgonen. Dessutom kommer det ju att gå extra fort inne på Maxi.

Hoppas alla får en underbar dag!


IS SOMEONE GETTING THE BEST OF YOU

2011-11-20 • 06:54:47

Igår var det livemusik på Åkanten. Det var Kevin, Oscar och Johan som spelade och det var riktigt roligt att jobba. De spelade många bra låtar och framförde dem dessutom väldigt bra! Publiken var absolut av den yngre gruppen, vilket innebar mycket fylla och glas som gick i kras. Men som man brukar säga - Inget kalas, utan kras. Nu ska jag inte lägga skulden på de yngre, eller för den delen generalisera, det var faktiskt minoriteten, de äldre, som var mest stökiga. Vissa var riktigt jobbiga faktiskt! Sedan var det flera stycken av gästerna som tappade sina plånböcker och kort. Som tur var hade de sina leg där i och det var lätt att finna dess ägare, trots att jag fick springa ut på gatan och jaga efter ägaren, haha. Överlag var det faktiskt en riktigt bra kväll!

Vi kom ifrån restaurangen vid halv två ungefär, sedan gick vi upp till MX, där det hade varit invigning utav MX Rockbar, vilket visade sig hade varit riktigt lyckat. Så det var ju kul! Vi blev kvar där ett tag och satt och tjötade lite med folket som var kvar.

När jag kom hem var det mysdressen slm åkte på och sedan sjönk jag ner i sängen, i förhoppning om att man skulle kunna somna hyfsat snabbt, men tji fick jag! Nu är klockan snart sju och jag kan verkligen inte somna, trots att jag är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Jag har till och med tittat på film för att bli trött, men inte ens det fungerade. Just nu spelar Foo Fighters låtar genom min iPads högtalare och jag vet inte om det börjar bli dags att inse att jag faktiskt inte kommer att somna, utan att det är lika bra att kliva ur sängen igen och se vad dagen har att erbjuda. Det är nog i alla fall vad jag nu tänker göra.


DAGENS

2011-11-18 • 02:34:16
Alltså, det här klippet är ju bara så coolt. Det förtjänar verkligen titeln Dagens!ART OF MOTION

2011-11-16 • 10:18:05

Just nu står jag i baren på jobbet och tänkte bara hinna med en snabb update. Egentligen borde jag inte alls prioritera det här, men vi ligger för tillfället mycket bra till, så det är ingen fara.

Idag är jag så trött! Hoppas verkligen jag klarar mig igenom dagen, någorlunda smärtfritt. När jag kommer hem måste jag kolla upp min telefonräkning, fick nämligen en påminelseavi, trots att fakturan är betald? Inte bra! Sedan hoppas jag att mitt paket från Gymgrossisten har kommit fram också, jag måste göra något åt min kropp nu nu nu! Usch..

Nu sk jag väl fortsätta jobba lite kanske, ha en bra dag allihop!


TRÖTT OCH ILLAMÅENDE

2011-11-16 • 03:14:02

Ååh, jag mår så himla illa och uppdaterar sämst här, men lovar att blogga imorgon, efter jobbet i alla falla. Puss


YOU CAN COUNT ON ME LIKE ONE, TWO, THREE, I'LL BE THERE

2011-11-11 • 02:37:08
Åh, jag ville verkligen blogga, men mina ögon sluter sig gång på gång och jag känner att det bästa kanske ändå vore att tillåta de det. Jag får helt enkelt återkomma imorgon, jag är helt slut, sååå himla trött verkligen. Mina ögon svider.. God natt!


KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

2011-11-09 • 03:06:43

Tröja - Modekungen | Väska - Banana Republic | Skor - Jeffrey Campbell  
Läppstift - TopShop | Jeans - Coggles

JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE

2011-11-09 • 02:09:25
Efter att ha använt min iPad flitigt, ända sedan jag investerade den, så känns det nu onekligen anorlunda att sitta med en 17" laptop i knät - den är ju enorm! Hujeda mej, som Emils mamma hade sagt. Jag ångrar då inte att jag köpte min platta. Kan inte riktigt förstå hur så många kan tycka att de är så otroligt onödiga. Visst att jag har en iPhone och kan göra ungefär detsamma på denna, men det jag gillar är att iPaden är stor och man slipper kisa för att läsa vad det står eller för den delen scrolla som en dåre. Visst, en laptop är också hyfsat smidig, men jag tycker då att det är bra mycket smidigare att bara stoppa ner en skärm i väskan. Kanske beror det också på att min dator har några år på nacken nu och är oftast väldigt trött. Nej, tyck vad ni vill, men jag är faktiskt riktigt nöjd med min iPad!

Idag har jag ägnat dagen åt jobb och sedan blev det en liten sväng genom det fashionabla affärshuset vi har här i Alingsås. Det fanns då inte mycket att hänga i julgranen, men ett halsband med fjädrar fick jag köpt. Kan se om jag tar mig tid att lägga upp en bild på det senare. Det blev även Toni & Guy-shampoo och balsam till nedsatt pris - man bugar och bockar. Aldrig fel när man kan köpa vardagsprodukter till halva priset. Dock hittade jag inte det jag var ute efter - en kabelstickad tröja. Allvarligt talat, hur kan det vara möjligt att det är så svårt att hitta en sådan, då det är en av dem största trenderna i höst? Alingsås verkar inte riktigt hänga med, fast det var ju inte direkt någon nyhet. Får se om jag kommer in till stan någon dag och kan hitta en.

Imorgon bitti väntar ett tandläkarbesök och sedan återigen jobb. Hoppas bara inte att mitt besök hos tandläkaren drar ut på tiden så att jag kommer försent till jobbet, det vore ingen höjdare direkt. Jag håller tummarna för att det går fort.

Just nu sitter jag och kollar runt på kläder och annat roligt. Jag är så förbaskat sugen på att dra iväg till London och shoppa. Jag älskar London! Tyvärr känner jag att det är nu, om någon gång, som jag verkligen måste hålla hårt i varenda krona fram till flytten. Jag längtar så, men det vore skönt om man hade haft ett mer välbetalt jobb som tillät mer shopping och nöjen i min vardag, det kommer förhoppningsvis! Gör comeback strax finisar.

MAYBE THE YOU'LL HEAR THE WORDS I'VE BEEN SINGING, FUNNY WHEN YOU'RE DEAD HOW PEOPLE START LISTENIN'

2011-11-08 • 03:11:22
Just nu är jag supertrött. Hörde ni, JAG, Emma Linnéa Dahlström är trött.. helt sjukt, haha! Nej men är egentligen inte alls pigg på att blogga, men det för bli ett snabbt inlägg. Lördagen blev riktigt grym faktiskt, massa roliga människor och tro mig, det var en hel del att städa på söndagen! Det var det värt. Jag hade kul och jag hoppas att alla andra hade det med! Igår efter all städning så blev det lite girltalk med Charlotta och Sofia. Vi bestämde oss även för att titta på Jersey Shore tillsammans och vi var riktigt taggade. Jag ÄLSKAR Jersey Shore! Det var bara ett litet problem - JS var inställt! Vi hade totalt glömt bort att det var MTV European Music Awards igår. Jag var riktigt besviken ska ni veta. Fast vi hade pyjamasparty istället och det var trevligt. Sofia sov över till idag och morgonen bestod utav tvtittade, soffhäng och avslutades senare med fest. Vi tittade nämligen på Böda Camping på kanal 5 och vi sa att vi bara måste dra dit nästa sommar, bara för att det hade varit kul och detta var då såklart tvunget att firas. Därav våran fest! Resten av dagen har varit sämst och ja, jag vill inte ens prata om det. Börjar jobba halv åtta, alltså om ca fem timmar, och tanken var att jag skulle ha dygnat. Jag skulle så gärna vlja se på Vakna! med The Voice. Jag tycker faktiskt det är kul att kolla på på morgonen, även ifall det är tråkig musik, men jag gillar Jakob, Martin och Jossan. Saken är den att nu när jag kröp ner under mitt fluffiga, varma duntäcke och omfamnas av mina sex kuddar, så känns det rätt så lockande att bara sluta ögonen. Vi får se hur det går. Jag lär återkomma om jag skulle få för mig att ångra mig. God natt!

HOME IS WHERE YOUR HEART IS

2011-11-05 • 05:31:29
Vad är det för fel på mig. Allvarligt talat, jag kan INTE sova. Jag är inte det minsta trött och jag kan verkligen inte förstå hur det kan vara så här. Hur mycket det än stör mig mig, så antar jag att det bara är att gilla läget just nu. Jag funderar på om jag ska vara så ambitiös att jag letar upp något härligt recept på något bröd eller liknande. Kan ju vara trevligt med en riktigt mysig frukoststund för en gångs skull, när man ändå inte kan sova och på så sätt får mera tid över. Det återstår att se hur det blir med min morgon! Jag kan inte låta bli att fundera över saker när jag ligger vaken så här. Eftersom jag väldigt ofta ligger vaken så här, så händer det väldigt ofta att jag ligger och funderar över saker och ting. Det kan vara precis allt mellan himmel och jord - gårdagen och morgondagen, oväsentliga ting och livet i största allmänhet. Just nu ser jag verkligen fram emot att flytta till Göteborg. Dels för att det är en härlig stad med underbara människor och dessutom är den stad där min största vänskapskrets håller till, men det kommer också bli väldigt skönt att stå på egna ben. Jag kväver mig själv lite genom att leva det liv jag lever nu. En vacker dag önskar jag att jag tar mig i kragen och bara gör precis vad jag själv känner för att göra. Jag vill flytta utomlands, jag vill åka själv, jag vill träffa nya människor och få livserfarenheter. Som det ser ut nu så skulle jag verkligen vilja flytta till Frankrike, det är ett fantastiskt land. Jag uppskattar deras levnadssätt, jargong och landet i sig. Det skulle vara så otroligt häftigt att få chansen att åka dit och få insyn i deras vardag och jag hoppas innerligen på att jag kommer att göra detta en dag. Jag tror det är viktigt att göra något på egen hand och försöka upptäcka vad man vill med sitt liv. Man kanske upptäcker att det inte alls var vad man väntat sig och att det inte alls känns bra, men då har man i alla fall chansat och kommit fram till detta - vad har man att förlora? Det gäller ju att passa på nu innan man är ung och alltför bunden. Detta är ett mål jag har, något jag vill få ut med mitt liv och något jag ska göra, frågan är bara när. Nog med mina tankar, nu ska jag se om jag kan hitta något recept till mitt eventuella brödbak!

DOWN FOR WHATEVER

2011-11-05 • 01:57:26
Haha, det var inte mycket till städning. Någonstans, långt inne, insåg till och med jag att det enda rätta vore att krypa ner i sängen och försöka sova innan klockan ringer. Så nu är sushipyjamasen från David & Goliath på och jag ligger nerbäddad under mitt fluffiga duntäcke. Jag hoppas att jag kan somna på direkten, men mest av allt hoppas jag att jag vaknar när klockan ringer. Jag har nämligen en viss tendens till att kunna ignorera den på morgonen, vilket inte är så bra när jag har mycket att stå i och ett jobb som jag inte vill komma försent till! Med detta tackar jag för mig och säger godnatt och gör mig redo för en kanonbra dag i morgon, äntligen är den snart här! Godnatt alla vackra människor där ute.

I SET FIRE TO THE RAIN

2011-11-05 • 01:40:20
Inte mycket bloggat idag heller, men å andra sidan blev det av ett inlägg lite tidigare än dagar, veckor eller månader. Nu sitter jag här och känner mig rätt så slut i kroppen. Jag jobbade till strax efter åtta ikväll, men kunde ha slutat när jag skulle ha slutat, om det inte vore för incidenten som skedde fem minuter innan jag skulle sluta. Det var nämligen så att en person på jobbet skulle tappa upp en öl, men så tog fatet slut och han var där med tvungen att gå och byta detta fat. Det gör man i ett rum, bakom baren. Helt plötsligt slocknar hela den delen av restaurangen där baren finns. Allt dör - lampor, kylar, musik ja allt! Då visar det sig att denne person har glömt att fälla tillbaka tappen, när han gick iväg för att byta fat. Varpå ölen bara rann rakt ur tappen, fyllde hela droppbrickan och fortsatte ner på golvet, där det låg en dosa för flera kontakter och därav slog jordfelsbrytaren av strömmen. Så det var bara att byta den där dosan till alla sladdar och torka upp allting. Mycket roande när man hade räknat med att bara behöva skriva ut sig och gå hem för dagen. Väl hemma, så hade mamma och pappa bjudit över några vänner och de åt och drack gott, så det var bara att byta om och slå sig ner. Det bjöds på svamprisotto, prosciutto, oliver, fikon, tomat- och mozzarellasallad, vin i mängder, tiramiso, kaffe, Vin Santo, whiskey och gud vet allt! Så nu sitter jag här i mitt rum proppmätt och har magen fylld till alla dess hörn och tänkte att det kanske var dags för ett litet inlägg. Fast egentligen så borde jag nog sova, börjar trots allt halv tio i morgon! Fy, bara tanken på det får mig att rysa. Eftersom jag slumrade in på extrasängen tidigt imorse, så fick jag aldrig njuta utav min underbara säng. Det ska jag se till att göra inatt! Men innan jag kan göra det, så ska jag ta ett par tag till på städningen. Det är inte allt för mycket kvar nu, men eftersom att jag jobbar till fem imorgon och då måste snabbt in på maxi för att sedan skynda hemåt och duscha, göra mig i ordning och sedan fixa det sista, så kommer jag inte hinna klart om jag inte gör lite nu. Det bästa hade varit om jag kunde ha fått vara helt ledig imorgon. Fast det är klart, jag ska vara glad att jag kunde byta pass med Emma imorgon. Jag skulle ju faktiskt ha jobbat kväll egentligen! Att sitta här och prioritera ett blogginlägg kanske inte heller är det bästa, så får nog ta tag i städningen nu! Kommer tillbaka för ett litet godnatt-inlägg sen. Puss!

BLOODY MARY

2011-11-04 • 04:42:29
Ja, på något sätt så blir bloggen alltid lidande. Jag vill inte försöka lägga skulden på något speciellt, men mycket beror på mina sömnproblem. Dagarna går åt till att sova, vakna, göra sig i ordning, jobba, komma hem sent och sedan försöka sysselsätta sig på bästa sätt de nattetimmar, man vet att man ändå inte kommer att få fylla med sömn. Hur mycket jag än vill och försöker, så kan jag inte somna. Även om jag delar säng med någon jag tycker om, ligger hur bra som helst, är utan stress och oro - så kan jag inte somna. Problemet ligger just i det - att somna. För när jag väl har somnat, så kan jag sova, det vill jag lova! Jag har testat insomningstabletter och inte märkte jag någon skillnad. Nej, jag borde nog ta och kolla upp det där egentligen, trots att det bär mig emot.
Jag ligger här i en nybäddad, underbart skön och vacker säng, men att krypa ner i den kan jag bara glömma, för nu väntar nämligen städning! Eftersom det blir lite festligheter här på Lördag, så måste jag ju också lyckas få det någorlunda fint. Det ska bli riktigt kul och jag längtar så! Det är halloweenfest som väntar och jag har just lagt till det sista på min utklädnad. Jag ska vara en psykpatient som har mördat sin familj.. eller nåt, haha. Jag kommer att ha svarta linser, en vit, nerblodad omlott-rock och nerblodade, vita knästrumpor, så nu har jag blod över hela mitt golv! Tur att det ska städas, annars hade det väl i och för sig varit lite kul att ha lite blod på golvet på lördag? haha.
Om det blir som jag har tänk mig nu (vilket det sällan blir), så är tanken att jag ska städa mitt rum och badrummet, åtminstone, och sedan får jag helt enkelt se vad klockan är och bestämma mig för om jag ska dygna, eller om jag ska unna mig någon timmes sömn. Jag återkommer hur som helst, hej så länge!


RSS 2.0