STHLM BABY!

2013-03-28 • 19:11:43

Jag som tänkte att jag skulle bara duktig och återförenas med bloggen under min tågresa, jag får nästan skynda mig nu, med tanke på att det bara är cirka en timme som återstår av den. Jag blir alltid lika förvånad över hur snabbt man kommer upp. Något annat jag förvånades över, eller ska jag säga skrämdes över var att ju högre upp i landet jag kommer, desto mer snö är det. Vad har jag gett mig in på egentligen? haha.

Resan började inte bra. Inga problem så, men var så jävla deppig? Helt utan anledning.. fattar fortfarande ingenting. Satt nästan med tårar i ögonen.. sjukaste! Nu känns det dock bättre och jag längtar så efter alla underbara människor jag ska träffa i helgen. Kärlek till er!

Jag kände att det inte alls var roligt att uppdatera just nu, men ska försöka uppdatera mer om helgens planer senare ikväll när jag kommit hem till syster min.

Agapi, E.


GIA MIA AKOMA FORA

2013-03-19 • 05:17:00

Blev inte mycket till uppdatering igårkväll inte - fanns inte så mycket att säga antagligen. Vilket det väl i och för sig inte finns nu heller. Jag har suttit och lyssnat på en och samma låt sedan igår då jag upptäckte att den fanns på Spotify, haha. Det är en av mina absoluta favoriter vad gäller grekisk musik, nämnligen OGE. Han är grym och har en så jäkla sexigt hes röst. Big like! Nu har han gjort en låt tillsammans med Josephine, som för mig var okänd sedan innan, men helt okej är hon med. Dock är ju Demy helt klart min favorit bland kvinnliga grekiska artister. Για μια ακομα φορα (Gia mia akoma fora) heter i alla fall låten som fastnat på repeat just nu.

Igår kom lönespecen och det kändes nästan lika bra som att få lönen. Detta är den första månaden som jag får ut min fulla lön sedan jag började, så därför känns det lite extra bra. Vågar lova att en stor del kommer läggas på shopping, men även besparingar, då Grekland närmar sig med stormsteg! Jag kan inte förstå att jag verkligen ska tillbaka och kommer antagligen inte göra förrens jag kliver av flyget och träffar alla igen. Blir lycklig av blotta tanken!

Vi hörs lite senare, så ska jag se om jag får vila ögonen sista biten. Happy tuesday!

Agapi, E.


TA MATIA SOU

2013-03-18 • 05:13:36

Goodmorning sunshines! Vågar vi hoppas på en vårdag idag tro? Igår vaknade jag upp till ett vitt landskap och all luft gick verkligen ur mig. Idag hade det i alla fall inte kommit någon snö och ännu har jag inte frusit ihjäl, trots skinnjacka.

Jag sitter på tåget på väg till jobbet och den ena ser tröttare ut än den andra här på tåget. Jag känner själv hur en spännande huvudvärk smyger sig på och med tanke på hur få timmar jag verkligen fick sova inatt, så är det inte så konstigt. Trots det faktumet, så känner jag mig inte som att jag är i något zombie mode, tvärtom, så känner jag mig hyfsat pigg.

Idag ska bli spännande - jag ska ersätta Janne. Han är våran kökschef, så jag känner inte alla någon press på mig.. haha. Antar att jag slipper det mesta vad gäller ansvar, men känns ändå lite trist att gå in i köket igen. Hur som helst, det kommer nog gå hur bra som helst, förutom att jag kommer att bli terroriserad av Magnus eller Andreas i två dagar, haha.

Hoppas alla får en bra dag så hörs vi senare!

Agapi, E.


YOU MAKE IT FEEL LIKE HOME

2013-03-17 • 23:10:05

Så! Jag lovade ett inlägg och så blir det också för en gångs skull. Jag hade hur som helst en bra helg - i fredags jobbade jag över lite och fick stänga caféet och därefter åkte jag ut till Kålltorp och Never Die Tattoo. Franco som är den jag har haft mailkontakt med var naturligtvis inte där, men de andra var minst lika sköna som Franco hade varit och några kände jag igen sedan mässan Tattoo Expo i Eriksbergshallen för ett par år sedan, bl.a Demon som kommer bli den som överför min skiss till min arm fast med en lite mer oldschool touch! Fick tid till den 10 april och ser fram emot det något enormt.

Igår gjorde jag nästan ingenting. Promenad, handlade och påbörjade bakning - för idag hade jag Afternoon Tea här. Det bjöds på scones, citronbiskvier och minicupcakes. Var även ambitiös nog att baka både scones och muffins anpassad till Jonas som är vegan. Tråkigt nog fick jag reda på att han skulle med en timme innan de kom förbi, så därför blev bakverket halvhjärtat och lite man-tager-vad-man-haver, men alla verkade glada och nöjda ändå och vi hade jättemysigt faktiskt. Vi avrundade med en promenad i det kalla, men ack så fina vädret!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka somna, vilket väl i och för sig inte ska bli så svårt då jag är supertrött! Hoppas på vidare motivation till att uppdatera bättre här. Godnatt, Good night, Καλήνυχτα!

Agapi, E.


CRAVINGS PART ONE

2013-03-17 • 18:50:32
Hej mina fina. Jag har haft en superbra helg, utan att den har varit särskilt speciell, men jag har fått vila upp mig och det har varit så skönt. Idag har jag tvättat och städat och dessutom bakat som en tok. Jag har nämligen haft Afternoon Tea här, men just nu har jag lite bråttom då jag ska möta upp Sofia som jag inte har sett på evigheter, så berättar mer om helgen senare tänkte jag!

Detta inlägg skall tillägnas mina cravings just nu. Eller ska jag säga en del av mina cravings? Jag vill ha ALLT just nu. Verkligen allt! Dessutom behöver jag en hel del just nu. Hatar att säga så när man egentligen har saker så att det räcker och bli över, men jag lever i denna förpestade västvärld där mycket vill ha mer och även om man vet om det, så är man där själv. Just nu är jag supersugen på en ny klocka. Skulle helst av allt vilja ha en underbar Marc Jacobs i roséguld, men NEJ Emma! Jag ska spara pengar... hah! Trodde jag ja.

Hur som helst så står det mellan dessa underbaringar just nu. Första är av Asos egna märke och resten från Sekonda, alla finns att inhandla från Asos. Kan inte bestämma mig, men älskar verkligen den första!


Ska klä på mig nu, men lovar att skriva lite om helgen senare. Hoppas eran helg var grym också!

LIFE IS FOR THE LIVING

2013-03-12 • 05:26:35

Återigen försöker jag ta tag i detta och återigen sitter jag på tåget. Klockan passerade fem för en stund sedan och jag är ungefär halvvägs på min resa. Den senaste tiden har inte varit särskilt annorlunda mot senaste gången - jag jobbar och i och med att resandet tar upp mycket av tiden, så tar orken snabbt slut.

En hel del shoppande har det blivit det senaste i alla fall, hade ju på allvar abstinens förra månaden, men detta är nu stillat (för stunden). Impulsköpte även en resa till Sthlm, vilket blev lite misslyckat. Inte själva resan, utan bokningen. Jag tänkte såklart inte på att jag lyckades satsa på påskhelgen och att man är ledig på fredagen, som man alltid är... så jag bokade ett tåg jag skulle hinna efter jobbet. Så nu har jag alltså en biljett på fredag eftermiddag och dessutom ifrån Göteborg, där jag inte ens behöver åka ifrån.. smart. Överväger dock att boka en ny biljett på torsdag eftermiddag, så att jag får lite mer tid där uppe!

En annan rolig grej är att jag nu har haft kontakt med en studio och troligtvis har bestämt mig för denna. Ska dit senare i veckan för att snacka lite med tatuerarna och se vem som ska få göra gadden. Franco, som jag har haft kontakt med, på Never Die Tattoo, verkar supergo och de andra är nog likaså! Är otroligt taggad och vill göra den nu!! Satsar nog dock på april och efter Sthlm. Sedan är det ju inte långt kvar till Grekland heller. Helt sjukt!

Har så mycket att se fram emot nu och trots att tiden går framåt, så känns allt så långt bort. Kampen mot vardagen är sannerligen bitterljuv! Nu har vi en hållplats kvar och jag tackar för denna gång. Glöm inte Twitter (emmavond) och Instagram (emmaliinnea) där jag uppdaterar lite för ofta! Hoppas vi hörs senare och att alla får en bra dag!

Agapi, E.RSS 2.0