MY LOVELY GINGER HEAD

2011-01-31 • 20:53:33
Jag är förälskad i Brett Dennen. Seriöst. Han är underbar. Han förtjänar helt klart att vara mitt bannertips! Kunde dock inte välja bara en låt, så valde ut mina fem favoriter, enjoy!


HEJSAN HOPPSAN LILLEBROR!

2011-01-31 • 19:56:30
... Ja, jag behöver nog inte säga något, tror vi tänker på samma sak.

Vad har hänt den senaste tiden? Inte så mycket faktiskt. Kul kväll i torsdags med härliga människor på Sticky. Blev dock väldigt sjuk. Det var pga köandet i kylan tror jag. Jag missade även mitt sista tåg, men som tur var fick jag övernatta hos en trevlig pojke vid namn Emil. Ja sov i och för sig inte särskilt mycket, men jag slapp åtminstone sitta utanför en låst Centralstation och frysa i väntan på första tåget. 

Skulle ha jobbat i Lördags kväll, men var som sämst i lördags, så det blev inget med det.

På tal om jobba, praktiken började för de flesta idag, men inte för mig. Detta beror inte på min sjukdom, utan för att jag och Johanna, som är allmänt grym och dessutom har praktik med mig, är lediga första veckan. Vi ska ju vara på Stena Line som går mellan Göteborg och Kiel. Vi börjar våran praktik nästa vecka. Då kommer vi att jobba där en vecka och bo i egen hytt för att sedan vara lediga pga sportlovet, plus att vi är lediga veckan efter det, eftersom det inte är våran vecka utan Victor och Ragnars vecka att jobba. Supernice om ni frågar mig. Sedan jobbar vi varannan vecka till och med vecka 14 tror jag. Fatta att vi kommer köpa sprit, ehehehe! Så vill någon ha något, säg till, haha. Jag ska nog släpa med mig datorn och försöka uppdatera bloggen lite också.

Just nu gör jag inte mycket, försöker töja mitt öra lite till och lyssnar på HIM, för tillfället. Nu ska jag fixa en ny musik-tips-banner, haha. Hörs senare, lovar jag!


WHAT THE HELL IS HEAVEN? IS THERE A HOME FOR THE HOMELESS OR IS THERE HOPE FOR THE HOPELESS?

2011-01-17 • 17:38:54
Jag är verkligen inte bra med uppdateringen. Antingen är jag väldigt duktig, eller så är jag urusel! Oftast det sist nämnda.

I Lördags så jobbade jag tio till sjutton. Vi hade riktigt kul faktiskt, alla var övertrötta och flummiga. Jag och Camilla hällde salt i Stinas mineralvatten och blandade det till allt salt var löst. Sedan väntade vi länge innan hon drack, men det var det värt. Det var så klockrent. Sedan öppnade hon en ny dricka, men så fort hon vände bort blicken förstörde vi även denna, fast den här gången med avslagen sprite. Stackars Stina!

Sedan på kvällen så skulle The Dewberries spela på Åkanten. Riktigt duktiga killar faktiskt! Jag var lite taggad på att se de, så jag frågade Charlotta och Sofia om de var på och det var de, så vi drog oss ner i det underbara regnet. När vi kom dit så var det mycket folk och Sofia föreslog Surf 'n Turf istället. Charlotta var på, så jag hade väl inte så många alternativ. Men visst, det blev helt okej ändå. Träffade söta Felicia från min gamla klass och det var trevligt. Sedan ville Sofia till donken, så vi gick dit. Jag och Charlotta satt och tittade på när Sofia åt och vinkade även till folk som gick förbi, utanför. Fast det roliga med donken var att Sofia halkade på isen utanför och halkade in under en bil. Det var det som gjorde min kväll. Skadeglädje är den sanna glädjen!

Igår hände inte mycket alls faktiskt. Blev lite bilkörning och sedan mitt älskade Bodybalance-pass. Var lite taggad på att gå på Indoor Walking idag, men det kan jag inte för min kära mor fyller år idag! Så grattis till henne!

I skolan hände inte mycket heller, vi fick ledigt från sista lektionen, så det var trevligt. Dagens kommentar langade Milton. Vi pratade om Torsten, som är väldigt speciell. Rasmus sa något om att han har dåligt minne och då säger Milton "Han är inte senil, bara för att han är dum i huvet!" Vi skrattade rätt bra där kan jag lova!

Nu ska jag bara göra mig i ordning lite snabbt, sedan kommer mamma, så då blir det att chilla med henne en stund. Sedan bär det av till restaurang och fira henne. Men vi hörs senare, puss.

I GOT YOU

2011-01-15 • 01:16:10
Hej, förlåt att jag varit urdålig på att uppdatera! Ska försöka berätta vad som hänt igår och idag.

Igår morse vaknade jag lite sent, så hade helt enkelt inte tid att skriva. Jag skulle ju på möte på Stena Line, för att prata om praktiken och få passerkort. Eftersom vi skulle vara där vid nio, så tänkte jag ta 7.54-tåget, men ganska så snart insåg jag att det var ganska så dumt, eftersom tågen aldrig är i tid. Mamma erbjöd skjuts ner till stationen och sa att hon kunde ta ett senare tåg i fall jag tog 7.27, så jag gjorde det. Och vilken tur det var. Tåget var ca tjugofem minuter försenat!

Jag tog mig bort till Stena Terminalen och gick in. Eftersom jag inte såg någon av de andra, som också skulle vara där, så smsade jag Victor. Han sa att de var där, men jag kunde inte se de. Plötsligt hör jag någon som ropade "Emma!". Jag vände mig om och såg Ragnar kika fram bakom hörnet, haha. Då hade de bara gått längre in. Sedan satt vi där en stund, rättare sagt tills klockan var två minuter i nio. Vi såg inte Rigmor, våran apu-handledare, så jag ringde henne. Efter en signal så hör vi en mobil ringa och förstod att hon var där. Tillslut satt vi i alla fall på mötet med en jättetrevlig tjej som hette Sophia. Hon berättade lite om regler och övrig information. Bland annat så berättade hon att vi absolut inte får vistas i passagerarutrymmen, även i fall vi är lediga på från köket. Det kan man ju i och för sig förstå! Det jag blev mest glatt överraskad över, var att de har gym på båten i personalutrymmena. Det är ju jättekul om man är ledig i flera timmar i streck. Dessutom har de ju solarium osv. Så det kommer nog inte gå någon större nöd på mig. Sophia var även mycket noga med att tala om att det var helt klart värt att gå av båten, när vi står stilla i Kiel. Det finns riktigt bra shopping där tydligen. Måste slutligen säga att jag är ganska så taggad på praktiken nu! Dessutom kommer vi ju bara jobba varannan vecka, då vi jobbar dubbla pass per dag. Ni som har hjärnan med er kan ju lät lista ut att jag dessutom har två veckor ledigt i streck, eftersom sportlovsveckan varar under vår praktik!

Eftersom vi antagligen inte tar oss upp till Jämtland i år, på sportlovet, så har jag och mamma pratat om att ta en liten tripp till Stockholm eventuellt. Och när vi ändå är där, så ska jag passa på att besöka några butiker, som jag kollat upp, som säljer balklänningar. Men vi får se hur det blir med det.

Efter Stena-mötet så åkte vi med Rigmor till skolan. Där väntade en mindre rolig lektion i näringslära. Efter detta väntade en håltimme och sedan en svenskalektion där nationella stod på schemat. Jag och Michaela hade seriöst en enorm ångest, eftersom vi inte pluggat inför talet, som vi skulle ha. Saken var den att vi hade verkligen inte förstått uppgiften. Vi förstod ju självklart att vi skulle hålla ett tal i fem minuter, men det skulle vara utifrån ett häfte med artiklar, krönikor och essäer. Vi stod i valet och kvalet om vi skulle skita i svenskan, men vi tog tjuren vid hornen och gick upp till Sinikka och pratade med henne. Först blev hon jättesur, men sen förstod hon att vi ändå ville göra det, men inte visste vad vi skulle ta oss till. Eftersom vi hade cirka en och en halv timme på oss, innan lektionen skulle börja, så sa hon åt oss att gå och sätta oss på biblioteket och gav oss lite tips och råd. Det kändes faktiskt bra efter att ha talat med henne, så vi gick iväg och satte igång.

Vi hade fortfarande jättesvårt att komma igång. Vi försökte och försökte. Blev stressade av klockan som gick och lektionen som närmade sig. Men vi kämpade in i det sista och fick ihop vårat pm och gick till klassrummet. Vi höll våra tal och de blev faktiskt bra. Jag är nöjd över mig själv, för att jag gjorde det, det blev inte jättebra, för jag skakade nog lite på rösten och så vidare. Men trots det så hade jag fått ihop mina pm, jag höll talet och Sinikka var nog rätt så nöjd, trots allt. Hon sa i alla fall inget negativt i min kritik jag fick. Tänk vad bra det kunde bli, tänk om jag hade gett upp och inte gått dit alls.

Sedan kom jag hem och hade en rätt slapp kväll.

Idag har jag varit ledig, eftersom det har varit prövningstillfälle, för de som inte varit godkända i något ämne. Riktigt skönt faktiskt! Dock blev det en tripp till Göteborg i alla fall. Jag var ute efter att hitta ett par träningsskor, eftersom jag inte har några. Charlotta började inte förens tjugo i ett idag, så vi åkte in tillsammans med 11.27-tåget. Sedan åkte hon till skolan och jag började min jakt efter skor. Jag hade en budget på åttahundra kronor. Jag vill verkligen inte lägga mer på ett par skor, har inte världens bästa ekonomi just nu. Dessutom hade jag sett att det fanns massvis på rea. Men det var jättesvårt att hitta några bra. Började nästan få panik. Alla var fula eller obekväma eller så var det något annat fel på de. Jag var inne på She Shop, som jag gillar, inne i Nordstan. Men den butiken är så liten. Sedan kom jag på att de även finns ute på Frölunda Torg, så jag begav mig dit. Jag hittade ett par skor där som var helt okej, dessutom jättebilliga, bara trehundraåttiofem kronor, grymt! 

När jag ändå var igång, och hade satt budgeten på åttahundra och dessutom är i behov av mer träningskläder, så blev det även ett besök på Stadium. Där hittade jag två linnen och även en efterlängtad yogamatta! Så nu är jag rätt så nöjd faktiskt. Tycker det var ganska lyckat att få ett par skor, två linnen och en yogamatta för min budget, så nu känns det riktigt bra!

Sedan var jag en snabbis på mammas jobb, medan jag väntade på att Charlotta skulle sluta skolan. Där blev det fest, för att fira av Sebastian, som ska sluta och flytta hem till Karlstad igen. Han fick lite presenter från kontoret, bland annat en tröja som det stod "GLENN, GLENN, GLENN" och "Glenn For Ever", med Glenn Strömbergs ansikte på. Han fick även två böcker, en med fina bilder över Göteborg och en med Göteborsvitsar, så klart! Som om det vore nog så fick han även en Frölunda-halsduk, men där gick gränsen, den ville han gärna glömma i samband med flytten, haha.

Sedan åkte jag och Charlotta hem. Vi kollade lite lägenheter och "hybel" i Norge, eftersom vi har pratat lite om att åka dit till hösten och jobba kanske, vi får se. 

Nu måste jag sova, ska upp och jobba imorgon, sov gott fina ni!

SCREW YOU!

2011-01-12 • 23:52:28
Känslorna går inte att beskriva, men nu ska vi inte sitta här och deppa. Pang på plugget. Kul liv..

KNOCKED UP

2011-01-12 • 21:19:03
Adam var ju för övrigt inte med idag, han sågs i bild, men de visade inte Stockholm idag, synd där!

Nu är tanken att jag ska förbereda mig inför nationella.. Men eftersom jag är så jävla bra, så väntar jag med det och checkar istället lite annat trevligt. Awesome!

Hej så länge!

MÄSTERKOCKEN ADAM

2011-01-12 • 19:56:49
Juste har glömt att berätta om min kusins man Adam, som är med i Mästerkocken som börjar visas ikväll kl 20.00 i TV4. Det är en tävling inom matlagning, som ni kanske förstår. Adam är otrolig i köket och har världens goaste personlighet. Och har man någonsin besökt hans familj i Åsa, så vet man att "Ingen lämnar Frimodig's hus med en hungrig mage!" Själv bor Adam tillsammans med sin fru, min kusin, Hanna med deras två barn, Hampus och Elvira i Stockholm. Vad mer finns att säga, Heja Adam!Usch, jag gillar verkligen inte Per Morberg, riktigt äcklig människa. Men det är tur att Mannerström och Aujalay är med.REMEMBER IT'S JUST DIFFERENT FROM WHAT YOU'VE SEEN

2011-01-12 • 19:49:41
Ja, skola en timme idag då, som vanligt på onsdagar. Väldigt ovärt, men vad kan jag göra åt saken? Blev i alla fall lunch med mamma sedan. En lunch på La Pain Francais och jag tog en Croque Monsieur, mums. Sedan kom jag på att mamma fyller år på måndag också, så får hitta på nåt kul till henne. Jag kom även på att hon fyller 55 nästa år. Jag kom på en otroligt bra idé, men jag kan tyvärr inte skriva om det här ifall mamma min skulle sitta och stalka mig i min blogg. Haha, nej då, det får hon väl göra. Hellre hon än en vän jag hade, vars mamma kollade min blogg och vännen ville att jag skulle radera inlägg, pga att hon ljög för sin mamma, haha, sjukt. Anyway, back to my mom and the big plan. Jag kan ju inte berätta något, ifall ifall. Det ska ju bli en överraskning.

Juste, mammas kollega Annelie och hon hade suttit och pratat lite idag. Bland annat om Annelies bror som till större delen av året jobbade som Illustratör, men under sommaren jobbade på Strömma Kanalbolags båtar, alltså Göta Kanal-båten. Det slutade med att de kom på att jag kunde söka jobb där i servering/kök och att Annelie ringde sin bror Pierre och pratade och att jag fick hans nummer. Mycket trevligt om ni frågar mig. Ska absolut ringa honom så snart som möjligt. Exciting!

Nu blire tv-time och senare plugga på inför muntliga nationella i svenska B imorgon. Not looking forward to it, anyway be right back!

L'AMOUREUSE

2011-01-12 • 07:10:37
Kul att vakna av att klockan ringer. Tittar på klockan. 7.20!! Man vet att man inte vaknat av klockan innan, så hur gick detta till? Man stressar ihjäl sig i hopp om att hinna göra sig i ordning och hinna med bussen. Springer upp för trappan, slänger ett öga på klockan i köket.. Vänta lite nu.. 6.50? Slänger ett öga på mobilen. 6.50! Går återigen ner och kollar på väckarklockan. Den gick åt helvete fel. Haha, seriöst. Vad ska man hitta på nu?

PSYCHIC SUICIDE

2011-01-12 • 00:50:08
Blä, nu ska jag inte alls blogga. Fick bara dåligt samvete att jag inte bloggat ordentligt idag. Det förvånar mig fortfarande att jag inte är trött, trots att jag inte sov i natt och sedan har varit i skolan och på gymmet. 

Kan även meddela att det sket sig med töjningen. Den lilla "kulan"/broskbildning eller vad det är jag fått, precis bredvid hålet, ville inte vara med, så det blödde lite, ehe. Får vänta ett tag nu tror jag.

Godnatt.. hoppas jag!

MOBILSBLOGGSINLÄGG NUMERO DEUX

2011-01-11 • 15:22:03

Det var med andan i halsen jag hann med snabbtåget 15.02, haha! Nej, men fick skynda mig för att hinna med, hade två minuter på mig när jag var vid drottningtorget. Det blev en sväng förbi Barbarella på vägen från skolan till tåget. Vill töja mera, så köpte en riktigt fet töjspiral, haha. Seriöst, vet att man ska töja långsamt, men vafan, bättre att det gör ont en gång och sen går över och man ser resultat. Dock inget jag rekomenderar till de som vill börja töja, inte vill riskera fult resultat eller att det inte läker tillbaka, och framför allt inte till de som inte gillar smärta och har skadeglädje mot sig själv. Man kan töja upp till 10mm för att vara näst intill garanterad att hålet ska återgå till normalstorlek, eller växa igen helt. På tal om smärta så har jag ont i min axel. Alla var helt freaked out innan studiehandlednigen. Rasmus kastade sig på mig och Mela som satt på golvet. Min axel är helt öm, haha. Ska bli kul att se hur det känns på bodybalance ikväll, det kanske känns bättre sen, vem vet. Aja, är hemma om ca 20 min om jag har tur, då blir det att töja! Take care.


MOBILSBLOGGSINLÄGG PÅ G

2011-01-11 • 10:59:16

img_6807 (MMS)

Just nu sitter jag  på min psykologi. Första skoldagen på sista terminen på gymnasiet är påbörjad. Det är historia!  Vi har väldigt kul faktiskt! Kanske inte fullt så seriösa människor, men ändå. Det är verkligen personer jag kommer sakna när vi slutat. Nu ska vi fortsätta lektionen, jag bjuder på en härlig bild, tagen för cirka tre minuter sedan. Det är Lina som klämmer Maddes finne i nacken, enjoy!


MUSIC OF THE MONTH

2011-01-11 • 05:17:50

Har ni checkat in min nya balla, men onödiga banner, haha. Ska försöka göra nya banners med mer musiktips. Kanske blir mer än en banner i månaden, vi får se. 

Fortfarande inte trött. Snart går nog mamma upp också. Funderar faktiskt på att gå upp och göra henne sällskap. Hon kommer vara så sjukt sur på mig, att jag inte sovit, men vad ska man göra? Kanske bäst att stanna här nere ändå..

THE END OF DAYS - VINNIE PAZ FT BLOCK MCCLOUD

2011-01-11 • 04:30:41
Sjukt bra låt. Eller, inte låt kanske, men text.

The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can't see the bars but you think you're free.

What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotized by people like this: newsreaders, politicians, teachers, lecturers. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we're told is going on and what is really going on is absolutely enormous.

It's like we all know its going down
No one saying to
what happened to the home of the brave?
These Motherfuckers they controling us now
But no one is talkin' about it
Made us proud to be slaves

And everybody's just walking around
Head in the clouds, we won't awake until we're dead in the grave
But then it's too late, we need to be ready to raise up
Welcome to the end of days

Everybody is slave, only some are aware
That the government releasing poison in the air
That's the reason I collect so many guns in my lair
I ain't never caught slipping,
never underprepared
Yeah, they ? on me, they ? proudly
George Bush the grandson of Aleister Crowley
They want you to believe the lie that the enemy Saudi
The enemy ain't Saudi, the enemy around me
There's fluoride in the water but nobody know that
It's also a prominent ingredient in Prozac (for real?)
How could any government bestow that?
A proud people who believe in political throwback
That's not all that I'm here to present you
I know about the black pope in Solomon's Temple
Yeah, about the Vatican assassins and how they will get you
And how they cloned Barack Hussein Obama in a test tube

Whoever built the pyramids had knowledge of electrical power
And you know that that's the information that they suppress and devour
Who you think the motherfuckers that crashed in the tower?
Who you think that made it turn into ash in an hour?
The same ones that invaded Jerome
The ones that never told you about the skeletons on the moon
Yeah, the ones that poison all the food you consume
The ones that never told you about Mount Vesuvius Tomb
The Bird Flu is a lie, the Swine Flu is a lie
Why would that even come as a surprise?
Yeah, the Polio vaccine made you die
It caused cancer and it cost a lot of people their lives
Do y'all know about Bohemian Grove?
How the world leader sacrificing children in robes?
Lucifer is God in the public school system
I suggest you open up your ears and you listen

The greatest hypnotist on the planet Earth is an oblong box in the corner in the room. It is constantly telling us what to believe is real. If you can persuade people that what they see with their eyes is what there is to see you've got them. Because they'll laugh in your face of an explanation then which portrays the big picture of what's happening... and they have.

WOMAN HOLD HER HEAD AND CRY, CAUSE HER SON HAD BEEN SHOT DOWN IN THE STREET AND DIED

2011-01-11 • 02:48:12
Filmtime, bestämde mig precis för att jag ska titta på Notorious. Sjukt bra film, ett riktigt tips till er om ni inte sett den, eller se den igen om ni sett den, haha. Den handlar om rapparen Notorious Big som blev ihjälskjuten av en okänd gärningsman i en driveby. Han blev endast 24 år. Se filmen, riktigt bra spegling av hans liv.


I'D CATCH A GRENADE FOR YA

2011-01-11 • 02:33:21
Jag fastnade framför tvn. Såg en film som hette Carriers. Den var rätt så bra faktiskt! Eftersom jag inte är så bra på att recensera filmer, så klipper jag in lite färdigt material. 
Ett dödligt virus hotar att utrota mänskligheten. Fyra ungdomar färdas i bil genom öknen för att finna en plats dit smittan inte nått. Ett antal regler har varit avgörande för deras överlevnad men att följa dem blir allt svårare ju längre tiden går.
Den var bra, lite överdriven, men det vore väl förfärligt om det kom en film från USA som inte var överdriven? Helt klart se värd om man inte är allt för kräsen.

Mary Kay-föreläsningen för övrigt var trevlig. Vi fick se en film om vem Mary Kay var. Outstanding kvinna måste jag säga, hon hann att växa och föra sina idéer vidare innan hon gick bort 2001. Visste ni förresten att hon 2004 utsågs till Bästa Kvinnliga Entreprenör i USA genom tiderna 2004! Riktigt mäktigt faktiskt. 

Jag har bestämt mig för att börja sälja. Dock kommer jag vänta till efter studenten antagligen. Jag vill ha någorlunda koll på vilka utgifter och inkomster jag kommer ha framöver. Det kommer vara en hel del utgifter fram till studenten. Så jag väljer att vänta ett tag. Jag beundrar verkligen alla kvinnor som säljer Mary Kay. De är så starka och peppande. Det kanske är lite för tingeltangel perfektion bland en del av de, men trots det så är alla väldigt ödmjuka och charmiga.

Jag har redan insett och gett upp hoppet om sömn i natt. Jag dygnar. Lika bra så faktiskt, så slipper jag försova mig första dagen. Vore mindre lyckad sådär. Frågan är vad man ska hitta på nu i några timmar?

Vi hörs säkert innan natten är över, hej så länge.

FULL STEAM SPACEMACHINE

2011-01-10 • 22:35:49
Nu är jag hemma igen. Kan berätta lite mer om hur det var senare, för nu tänkte jag koppla av lite och passa på att äta lite, eftersom jag inte ätit något riktigt idag. Slängde ihop lite pasta med en grönsaksgryta med Quorn i, nom nom. Men vi höres senare, haha.

THE WHEEL IN THE SKY KEEP ON TURNIN'

2011-01-10 • 17:16:13
Nu kommer Sara och hennes kära far alldeles strax, jag ska ta mig en liten macka innan. Tjingeling!


OM DU LÄMNADE MIG NU

2011-01-10 • 16:22:19
Nu sitter jag här med blött hår som ska torkas och plattas lite, tror jag. Sedan ska jag ringa Sara och höra när vi ska dra. Vi ska in till Gbg och sedan vidare till Mölndal till Fashion House Sweden. Det är Mary Kay som gäller. Jag ska börja sälja, det känner jag mig säker på. Dock vill jag vänta lite och se vad jag kommer ha för pengar inför studenten, plus att man kommer vilja göra roliga saker i sommar. Men efter det, då jävlar kör jag i gång!

Jag sov rätt länge förut, till ett ungefär. Känns alltid lite dåligt av en när man sover så länge. Men antagligen behövde jag de timmarna, eftersom jag missade de inatt. Det sjukaste var en sak jag upptäckte då jag vaknade och det var av ren förskräckelse jag gjorde denna upptäckt! Jag hade legat med ögat på min hand, så det hade blivit något slags tryck på ögat. Hela ögat var totalt uppsvullnat. Jag såg ut som elefantpojken på mitt vänsteröga. Usch det var riktigt hemskt. Jag kylde ögat under en lång stund och hoppades på det bästa och med lättnad kan jag berätta att svullnaden gått ner otroligt bra. Trodde inte det skulle släppa faktiskt! Nu ser det nästan normalt ut, jag ser bara lite trött ut på ögat. Tyvärr tog jag inget kort på ögat, för då tyckte jag verkligen det var hemskt. Men nu tycker jag mest att det hade varit kul, haha. 

Anyway, nu ska jag göra mig klar, puss gänget!

WELCOME TO THE END OF DAYS

2011-01-10 • 07:55:32
Godmorgon alla pigga och glada. Jag sitter här och känner mig yr och spyfärdig, jag har sovit jättedåligt verkligen. Så jag skippar Indoor Walkingen. Får se till att ta mig dit senare idag istället. Dessutom kom jag på att jag inte har några träningsskor. Men men.

Dagens planer i övrigt är inte särskilt stora. Ikväll ska jag iväg på Mary Kay föreläsning och Sara ska med. Haha, ja, det var väl det enda inbokade sådär, men nu ska jag försöka få någon timmes sömn. Later!

SAY GOODBYE TO MY HEART TONIGHT

2011-01-10 • 01:10:57
Okej, supersnabbt inlägg. Jag har bokat in mig på Indoor Walking på Sportlife tio över åtta i morgon bitti. Så jag kan behöva lite sömn. Blir även solning efter. Slänger upp ett litet schema inför veckan, hur det är bokat än så länge. Upptäckte att vi verkar vara lediga på fredag i skolan, om det inte är någon dum icke schemalagd dag, som vi ändå ska till skolan för. Vi får se och dessutom ska jag ta över ett arbetspass på lördag, så då jobbar jag. Jaja, god natt people!


OH LA LA, SMOOTHIE TIME

2011-01-09 • 21:29:09
Nu har jag gjort en supergod smoothie, efter att ha tränat. Den är gjort på färskfrukt only! Ananas, mandarin och en Brasfruit Guava, mumma. 

Passet var underbart, skönt att vara tillbaka. Tvingade med mamma också. Vet inte om hon tyckte det var lika underbart, men hon gillade det i alla fall, haha. Jag ska se till att boka in mig på lite pass senare. Får se vad jag hittar, men nu ska jag gå och lata mig lite och dricka min smoothie, take care!

EYE OF THE TIGER

2011-01-09 • 19:09:36

Hahah.

BUT DARLING, YOU ARE THE ONLY EXEPTION

2011-01-09 • 18:28:40


HERE WE GO AGAIN

2011-01-09 • 18:19:05
Har haft en riktigt seg eftermiddag. Har bara varit tvtittande som gällt för mig! Först såg jag på American Pie. De filmerna är så dåliga att de blir bra, haha. Funderar på att se fortsättningen ikväll, bara för att.

Om en dryg timme drar jag i väg till Sportlife. Äntligen säger jag bara! Det var väldigt längesen, för längesen. Det blir min favorit. Bodybalance. Såg att Les Mills hade släppt Bodybalance 51, så hoppas att Sportlife har bytt pass. Fast det kanske är lite tidigt. Det var i alla fall bra musik på 51ans tracklist. Paramore bland annat, och dessutom med deras bästa låt, enligt mig, The only exeption. Vi får väl se!

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. Jag vet, jag kommer få duscha sen också. Men tanken var att jag skulle duscha förut, men prioriterade tvn, haha. Mitt hår ser riktigt äckligt ut och jag luktar säkert inte som en ros heller, så duschen kallar, men vi hörs lite senare!

WHO I AM HATES WHAT I'VE BEEN

2011-01-09 • 13:58:32
Riktigt dålig natt. Svit helt sjukt dåligt. Vaknat upp och inte kunnat somna om. Vaknar och ser att jag lyckats sova i tio minuter en kvart. Så har hela natten varit. Tankarna har bara snurrat runt..

Vaknade alldeles försent. Eller ja, jag gick upp alldeles försent. Men vad ska man göra, det går inte att göra så mycket. Har i alla fall ätit frukost och så där. Lite tråkigt att Wilmer och gänget åker hemåt sedan. Wilmer är dock lycklig, han ska ju få åka x2000!

Nu kom Wilmer precis in i mitt rum och undrar vad jag gör. Jag ska göra inlägget kort, han är otålig och förstör Kings of Leons sång med sitt finfina gitarrkomp, haha! 

Hörs senare.

MOBILBLOGGAR LITE

2011-01-09 • 00:23:56

Bäddade precis ner mig i sängen. Det var riktigt skönt att ligga här under mitt varma täcke, känna kylan som fyller rummet och luften utanför mitt täcke. Regnet hörs utanför fönstret. Usch, vilket skitväder! När det fryser på nu kommer man kunna åka skridkor på gatorna. Det ser jag inte direkt fram emot! Jag har jobbat idag, därav den dåliga updaten. Wille och gänget gästade oss på jobbet, så det var rätt mysigt. Jag ville bara göra ett inlägg mest för samvetes skull, därav det något ointressanta och magra inlägget. Nu ska jag bara ligga här och tänka. Tankarna bara snurrar runt i mitt huvud just nu. Det är när jag tänker det brukar bli ännu värre, men men. What to do, what to do? Nattinatti folket.


SNUTEN I HOLLYWOOD III

2011-01-07 • 22:45:38
Det blev film. Snuten i Hollywood III. Eddie Murphy är nog världens skönaste människa, haha!


DAGENS

2011-01-07 • 21:41:44
Langar dagens mest klockrena kommentar:


"När man åker bil och sitter ner, så fastnar kalsongerna i rumpan, det har hänt med jag"
- Wilmer

IT'S LIKE WE ALL KNOW WHAT'S GOIN' DOWN, BUT NO ONE'S SAYING SHIT, WHAT HAPPEN TO THE HOME OF BRAVE?

2011-01-07 • 21:39:21
Hola mes amigos, eller nåt..

Idag har jag varit lite på stan med Wilmer och gänget. Han fick ett sexhundrakronors lego(!!!) och mamma hans fick sig en skidhjälm och Dr Zipe glasses. Hans kära far däremot fick nöja sig med en äggklocka. Men å andra sidan fick jag ingenting mer än en soyacappuccino på Espresso House, så det ska man väl inte tycka är orättvist!

Wilmer sa något i bilen som fick mig att skratta i fem minuter. Det kommer på "Dagens", helt underbart skön kille. Det var nog dock roligare att höra honom på riktigt och inte återberättat, men håll till godo. Det var kul.. då!

Idag har jag även pratat lite med min kära bartender i Grekland som fyllde år häromdagen. Sjukt skön kille det där! Han undrade när jag kom ner. Kan ju inte annat än att erkänna att ag är sjukt taggad på att dra iväg i sommar.. om jag kommer ha pengar. Känner att studenten kommer ruinera mig, då jag kommer få betala det mesta på egen hand och inte är en bortskämd liten skit som får allt de pekar på. Jag klarar mig garanterat bäst själv i alla fall, så det är bara en bra egenskap! Bara det inte blir ett fiasko på grund av min dåliga ekonomi. Studenten händer en gång och det ska ta mig fan bli perfekt. Så det blir att leva fattigt till sommaren! GL Emma..

Och vet ni vad? Min syster och min mamma stod i dag och kollade hårfärg och naturligtvis ville inte jag vara sämre, så jag plockade glatt åt mig en MÖRKBLOND (vilket var ungefär ljust ljusbrun) och tänkte att det kunde vara kul med lite mörkblont/ljustbrunt. Nu sitter jag här med MÖRKBRUNT hår.. Okej, det känns bra, men vafan, rätt ska vara rätt?!

Anyway, nu ska jag.. Hitta på något. Ha det fina folket!


ALL IT TAKES FOR YOUR DREAMS TO COME TRUE

2011-01-06 • 23:49:46
Lika vilsen och uttråkad tjej fortfarande. Satte mig vid datorn för att jag skulle prata med Dani lättare och slippa ebuddy, så fuckar msn ur. Kul. Nu blir det sängen, hejssvejs!

LIKE A ROLLIN' STONE

2011-01-06 • 21:28:09
Det är ljudet utav Bob Dylan's röst som strömmar ur högtalarna. Det gillar vi. Men nu är det så att jag är otroligt rastlös och det känns som att alla ska ut ikväll. Själv ska jag sitta hemma. Kul, jättekul..

Dagen har varit helt okej, rätt seg dock! Jag vaknade inte alls i den tid jag hade hoppats på. När jag hade sagt god natt och lagt mig till rätta i min sköna säng och precis somnade till, så var det någon som gick i trappan så jag vakna. Det var ju mitt eget fel. Men ändå. Det gjorde att jag inte kunde sova på hela natten. Jag låg där under mitt varma, goa duntäcke och lyssnade på musik, pratade med folk och kollade på Parlamentet. När klockan var 07.36 tänkte jag gå upp, men eftersom att ingen annan var uppe, så tänkte jag kolla ett till avsnitt av Parlamentet. Naturligtvis så somnade jag och vaknade inte förens tjugo i tolv och låg dessutom kvar en timme efter det. Så när jag kom upp var alla ute på promenad. Så den här dagen har jag inte gjort ett skit, vilket inte känns så jättekul. Ganska så taggad på att ta en promenad i alla fall. Bara för att komma ut lite. Får ringa Lotta och höra.

Aja, jag har inget mer vettigt att säga just nu så ha det gott folk!


BELIEVE IN DESTINY

2011-01-06 • 02:14:42
LIFE IS TOO SHORT
to wake up in the morning with regrets.
So, love the people who treat you right, 
forgive the ones who don't
and believe that everything happens for a reason.
If you get chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody said it'd  be easy,
they just promised
IT WOULD BE WORTH IT

EN MILJON NOLLOR

2011-01-06 • 01:31:57
Trött på folk och fä, dock oerhört trevlig kväll med family. Nu har jag och min man likadana tröjor. Jag och Wilmer är snyggast. Kort och koncist inlägg och med det säger jag god natt och hoppas på att inte vakna alltför sent.


JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING

2011-01-05 • 19:06:10
Nu är jag färdigduschad och nu kom syster och gänget. Puss!

OH, YOU'RE SO NAIVE YET SO

2011-01-05 • 16:41:25
Nästan pinsamt att göra comeback. Imorgon är det en månad sedan senaste inlägget. Jag är grym, jag vet! Nej men helt seriöst, jag saknar att skriva av mig, jag saknar att inte få någon respons på det jag skriver och jag saknar att nörda mig. Så, här är jag. Jag är tillbaka. Jag är naiv..

Om cirka två timmar dyker min kära halvsyster, med familj, upp på Alingsås Station. De skall vara här till på söndag. Det ska bli mysigt. Traditionen är att de skall vara här över nyår, men eftersom det inte passade i år, så får det bli Trettonhelgen. Detta passar mig mycket bra! Jag vill passa på att träffa de när de ändå är här. Förra året var det ju nyårsfirande med mina vänner och så vidare, så mycket tid försvann. Den här gången hoppas jag på mer kvalitetstid!

Jag ska tvinga Wilmer att åka pulka med mig, enbart för att kunna skylla på honom att jag åker pulka. Jag menar, hallå, man måste ju vara smart? Jag ska även försöka ta mer kort än jag brukar göra. Vi får väl se hur det kommer gå, men men, jag ska göra mitt bästa!

Nu ska jag städa klart, duscha och göra mig i ordning, sedan är det jag och mamma som står för maten.
Hörs senare people!RSS 2.0