ON THE ROAD AGAIN

2011-12-13 • 10:21:40

Jag återkom aldrig efter gårdagens träning, jag var så jäkla trött och somnade tidigt igår. Kanske var det lika bra eftersom jag skulle upp tidigt idag.

Hur som helst, Zumba var förbaskat roligt, trots att det inte är min grej för fem öre. Jag har aldrig känt mig dummare och mer missanpassad än vad jag gjorde igår, men samtidigt så var det så himla roligt. Dessutom så såg ju de övriga deltagarna minst lika dumma ut som jag, så Zumba är något jag kommer fortsätta med, haha.

Jo, anledningen till varför jag gick upp tidigt var för att jag och mamma ska åka till Ullared. Ingen utav oss har någonsin varit där och har väl en viss bild utav hur det ska vara, samtidigt så känner vi att någon gång måste man väl se var det är för något och det är vad vi tänker ta reda på idag!

Just nu sitter vi på E6an på väg söderut och det regnar något otroligt, haha, riktigt flyt har vi! Jaja, någon gång ska vi väl komma fram i alla fall. Nu måste jag ta en paus i skrivandet innan jag blir illamående utav att titta ner. Hej så länge!


DU ÄR FÖR FIN FÖR MIG

2011-12-12 • 16:46:45

Nu är jag tillbaka efter några dagar ifrån bloggen och vill egentligen skriva av mig lite, men om bara några minuter kommer Charlotta hit. Jag bokade nämligen in mig på CX och Zumba idag (hurtigt!), men så insåg jag att jag faktiskt aldrig varit på Zumba och har absolut noll koreografikänsla, så jag fick med mig min fina vän och slipper där med vara ensam när jag kommer att göra bort mig, haha.

Nej men allvarligt talat, jag ska fan bli duktig på att träna, jag behöver det och ska verkligen göra mitt bästa nu. Jag gör comeback efter träningen och berättar hur mycket jag kommer vilja flytta utomlands och byta namn, haha. Hej så länge!


MENSVÄRK OCH TRÖTTHET

2011-12-08 • 22:46:43

Just nu har jag ett tredje världskrig i nedre regionerna utav min mage, det är i alla fall så som det känns. Dessutom är löjligt trött eftersom jag dygnade natten till igår och sedan sov några få timmar inatt. Jag tänkte därför sova tidigt. Om det mot förmodan blir bättre med värk och trötthet, så lär jag slänga in ett inlägg, annars gör jag hur som helst comeback imorgon, tjingeling!


LÄGENHET - CHECK!

2011-12-08 • 17:55:56
Sådär, då var kontraktet underskrivet och lägenheten är så gott som min, om ett tag i alla fall, haha. Allt gick supersmidigt och det är så himla skönt att det är världens trevligaste människa som äger lägenheten. Fick även träffa den andra Ulrika, mammas kollegas dotter, och eftersom hon bara bor två våningar ovanför mig, så behöver jag inte vara orolig om jag skulle behöva hjälp med något.

Vi kikade runt på lägenheten lite, tvättstugan, soprum och sådant. Det känns som att jag är hyfsat förberedd nu faktiskt och jag hade så gärna velat flytta, redan idag. Nästa vecka ska jag och mamma göra debut på Ullared, hör och häpna - jag har aldrig varit på Ullared! Haha, det ska faktiskt bli lite roligt, fast mest av allt välbehövt (såklart). Jag tänkte kika på lite lakan, handdukar och sådant, sedan har jag nog allt jag behöver, det är faktiskt riktigt skönt att lägenheten är så gott som fullt inredd. En del saker vill man ju självklart ha med själv, men det är då inte helt fy skam att inte behöva köpa exempelvis soffa, tv, matbord med mera, framför allt inte då jag tycker att lägenheten är smakfullt inredd. Det ska bara dit en touch av mig, så är den perfekt, haha.

Just nu sitter jag på mammas kontor och väntar på henne. Hon och en kollega har möte med deras chef om ett projekt, så jag antar att jag blir sittandes här en stund.

Imorgon ska jag hem till Jessie och Mickie som precis flyttat ihop, det kommer bli massa roligt folk och jag vågar lova att det kommer bli en bra kväll! Det som är tråkigt är att Oliver också har fest och det är så jäkla synd när man måste välja bort något, men har faktiskt lovat Jessie, så jag tänker hålla det.

Jag är hungrig, hejdå!

WE ARE NOWHERE AND IT'S NOW

2011-12-08 • 14:30:03

Idag klev jag ur sängen redan klockan åtta, trots att jag hade så svårt att somna. Vid närmare eftertanke så klev jag nog snarare upp kvart i nio, men jag vaknade hur som helst klockan åtta. Jag kokade risgrynsgröt och hade julmys och sedan blev det en kall promenad med hunden. Har även hunnit med en runda på Ica.

Nu har jag nyss klivit ur duschen och sitter här i blött hår. Efter denna snabbuppdatering så ska jag göra mig i ordning och sedan bär det av in till stan för att skriva kontrakt och kika en extra gång på lägenheten. Ulrika, som äger lägenheten nu, är så himla trevlig verkligen, så det känns som en bra person att ha att göra med.

Nej, nu får jag nog raska på om jag ska hinna, hörs senare puss!


ALLTING KOMMER BLI BRA TILL SLUT

2011-12-08 • 03:22:15

Herregud, vilken dag. I princip inte gjort någonting, men jag hade ju heller inte sovit, så det har varit en otroligt seg dag.

Nu ikväll var jag ju dock uppe hos Charlotta och hjälpte till att laga och servera mat på hennes mammas möte, som hon hade där. Det var kul, men jag var så himla trött. Jag kan inte förstå hur jag inte kan ha somnat ännu, fy. Det är dock dags för ett ordentligt försök nu, imorgon skrivs det kontrakt och kikas mer på lägenheten, hörs då!

Har börjat spela ett blodigt spel, vilket inte alls är typiskt mig, haha, men det är kul! Blood and Glory heter det och är ett slags gladiatorspel som finns som app. Riktigt grymt på iPaden!


MANDARIN MORNING

2011-12-07 • 07:35:38

Jag låg och vred och vände på mig, var för varm och sedan för kall, pigg och sedan trött. Nu sitter jag här flera timmar senare, utan att ha somnat. Jag somnade faktiskt till vid ett tillfälle, men då fick jag ett sms från Andreas, elakt haha!

Nu är det frukost-time och Vakna! med The Voice, godmorgon alla vackra.


INSTAGRAM

2011-12-07 • 02:14:44

Visste ni förresten att ni kan följa mig på Instagram? Där hittar ni bilder som de nedan och det sker vanligtvis lite fler uppdateringar där än här under dagen! Ni hittar mig som "emmaliinnea", puss!
 


HÄRLIGT DUN OCH NYA LAKAN

2011-12-07 • 02:09:50

Det finns nog inget som slår en nybäddad säng. Fast jo, klart det finns, men jag tror inte att jag är ensam om att tycka att det är något visst med nya att få krypa ner bland nya fräsha lakan och ett fluffigt täcke?

Det har varit låg uppdatering nu och det har inte berott på att jag inte vill skiva (faktiskt), utan för att jag inte haft något särskilt att skriva. Jag skulle visserligen återkomma med vad som förstörde min kväll i fredags, men jag känner att det är något som jag inte orkar älta, utan istället har valt att lägga bakom mig.

Idag har jag städat, varit ute med min fina hund och varit med Charlotta en kort stund. Annars har det varit en mycket lugn dag, utan några aktiviteter. Hoppas att det blir lite roligare framöver. Imorgon har jag inga planer för ens på kvällen då jag ska träffa mina fina vänner och på torsdag eftermiddag tar jag mig in till Göteborg för att åka till min blivande lägenhet och skriva kontrakt med mera! Längtar så himla mycket nu, men nu kommer tiden rusa iväg.

Nu är planen att jag ska få lite sömn, men innan det tänkte jag kika lite i Bingos bok, har inte tagit mig riktigt så mycket tid åt att läsa ännu. Godnatt!


ÄCKLIGA MÄNNISKOR

2011-12-04 • 00:34:49

Igår blev det förfest hos David och sedan bar det av till Hotellet. Vi hade hur kul som helst, men slutet av min kväll blev helt förstörd och den här dagen har jag bara velat ta en paus från allt, så vi hörs imorgon istället.


SVALKAR VINDEN, VÄRMER SOLEN, SER DU NÅGOT BAKOM MOLNEN

2011-12-02 • 09:18:08

Vilken lycka! Den svenska björstammens nya låt är ju helt otroligt bra, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Eller hur säger man när det är en låt, den ser man ju inte. Kärlek vi första tonen? Haha, anyway, ni förstår vad jag menar och ni har nog ännu större förståelse om ni har hört låten, så se till att lyssna på den om du inte hört den än.

Jag lyckades inte somna. Oväntat, eller hur? Jag och Gypsy fick i alla fall en trevlig morgon, med frukost på sängen, vakna med the voice och julkalendern på det. Här näst väntar en dusch och sedan morgonpromenad i det otroligt fina vädret.. Haha, hoppas alla får en kanonbra dag, det ska jag i alla fall ha!



NÄR DET SOM INTE FÅR HÄNDA, HÄNDER

2011-12-02 • 00:45:38

Jag är så himla besviken just nu. Min dator som kanske inte har varit i toppklass, men helt klart fullt funktionelig och något jag behöver, har nog tyvärr gjort sitt. Det bär mig emot att säga, men det är sanningen.

Jag förstår ingenting. Igår var den precis som vanligt och jag stängde av den precis som vanligt, men så när jag slog på den idag så stod den bara och tuggade till det kom fram något meddelande om att den inte gick att återställa med hjälp av den automatiska tjänsten av något slag, som försökte rädda den (förstår inte någonting). Den har fått starta om flertalet gånger, men den står bara och tuggar och tuggar och kommer ingen vart. Det är ju så typiskt att detta händer just nu när man inte har någon inkomst, ska flytta och absolut inte har råd att lägga pengar på en ny dator. Åh, vad ledsen jag blir!

Nu kunde man lätt tro att detta var anledningen till den dåliga uppdateringen idag, men saken är den att jag har sovit bort hela dagen. Somnade inte förens i morse och tog igen min dåliga sömn - rejält. Har varit trött hela resterande delen utav dagen och eftersom min dator inte funkar och eftersom jag dessutom ska upp tidigt, så tänker jag försöka sova nu. Misstänker att jag kan komma att vakna mitt i natten av att jag känner mig utvilad, men vi får väl se. Godnattpuss!


FÖRSTA DECEMBER

2011-12-01 • 03:30:24
Nu sitter jag här igen. Klockan har passerat tre och jag borde legat i djupsömn, vid det här laget. I vanliga fall brukar jag ha lite smått ångest för att jag inte kan sova, men just denna natt känns så bra att vara vaken. Så har det inte känts hela kvällen, jag hade ångest till för en stund sedan, ända till jag insåg att det faktiskt var första december.

Tänk när man var liten, hur man flera månader innan jul bara gick och längtade och räknade ner och sedan vaknade man upp den första december och då kändes det redan som att julen var där, trots att det nästan dröjer en månad till den dagen man längtade till mest av allt. Min mamma hade som tradition när jag var liten att ha en julkalender som innehöll en liten julklapp för varje dag. Tänk dig bara vilken lycka! Paketen innehöll oftast småsaker, som exempelvis badkulor, tvålar, hårspännen och dylikt, men ett år minns jag att det innehöll som ett pussel, så jag dag för dag kunde se en bild växa. Gud vad jag hade lätt att springa upp ur sängen, för att sätta mig framför kalendern och få klippa av snöret och sedan öppna det. Sedan satt man ihopkurad i soffan och tittade på varenda avsnitt utav adventskalendern. Ibland hände det till och med att jag tittade på reprisen, som gick på kvällen, haha. Snacka om att få ut max utav julkänslorna.

Nu för tiden känns det som att julen bara kommer och går och det är så himla tråkigt. Precis som Stina nämnde i ett inlägg, tidigare i veckan, så kan jag känna igen mig. Jag tycker också att det är så himla roligt med inredningen att traditionerna faller bort. Det ska vara de där slitna, blekta gardinerna i vardagsrummet, den där rödorange emaljgrytan som man kokar knäck i, samma skiva med jullåtar som går på repeat hela december. Alla har vi olika traditioner och olika sätt att fira, men det är så trist att man inte behåller några utav sina traditioner, för man tappar bort en del av sin barndom på grund av det.

Så idag ska jag kolla på adventskalendern och om den är allt för dålig, så får jag helt enkelt kolla ett avsnitt utav Greveholm varje dag. Sanningen är att jag började kolla på första avsnittet utav Sunes Jul nu alldeles precis och julkänslorna bara flödade! Jag fuskade till och med och fortsatte att kolla på något avsnitt extra, haha. Det är nog det jag kommer fortsätta att sysselsätta mig med just nu - ligga här i min onepiece och kolla på Sunes Jul.

I år ska bli en bra jul, en riktig jul.





RSS 2.0