TEENAGE CRIME

2011-03-09 • 11:48:16
Tryckte in min nyinköpta 10mm spiral igår också, tog lite i taget och har i den helt nu.
Gjorde inte ont alls den här gången, riktigt grymt faktiskt.



SCARBOROUGH FAIR

2011-03-09 • 11:45:08
Jaha, då sitter man här igen och inväntar sina sista timmar hemma. Visserligen till Simon and Garfunkels fina stämmor, men idag återvänder jag till praktiken. Jag är måttligt road av den tanken, vill jag lova. Jag har seriöst ångest inför att åka iväg. Jag trivs när jag väl är där, men jag hatar kök. Usch.

Dessutom snöar det idag. Man blir bara så sjukt otaggad. På allt! Jag har inte ens börjat packa. Visst det tar en halvtimme, men ändå. Jag ska komma igång också. Funderar på att ta tåget antingen 14.27 eller 15.03, får se vad jag bestämmer mig för. Vill hinna packa upp och bara ta det lugnt när jag kommer fram och inte bara kastas in i arbetet på en gång. Ska ringa Johanna också och höra när hon har tänkt sig att dyka upp.

Anyway, måste packa nu.

GRATTIS!

2011-03-08 • 17:40:20
Idag fyller världens bästa vän år, Daniel, hela 23 år faktiskt.
Massa grattis!




BULLET WITH BUTTERFLY WINGS

2011-03-08 • 17:36:00
Okej, en snabbt inlägg!

Jag ska strax gå upp och börja med maten. Fick lov att komprimissa för att fadern min skulle bli nöjd. Jag var nämligen sjukt sugen på ratatouille, så det får bli ratatouille med stora kryddade köttbullar i och pasta till. Är det inte kött i maten så kan pappa inte äta den. Helt sjukt det där!

Idag har jag sovit länge. Det var superduperskönt! Sedan har jag varit ute och gått med Bullen. Vi var nere vid sjön och var ute på isen lite. Sedan bar det av in till Gbg. Köpte två töjningsspiraler. Eftersom jag senast töjde till sex mm och har töjt tre mm varje gång, så tänkte jag ta nio. Men så kom jag på att efter sex mm, så är det bara jämna storlekar, så fick bli en tia! Har satt i den halvt nu, vill inte pressa för hårt nu när det är så stor skillnad, haha. Köpte även en tolva, så slipper jag gå dit varje gång jag vill töja. Har faktiskt tänkt att stanna på tolv också, för vill ändå att det ska ha chansen att bli någorlunda normalt igen, haha. Såg en skitsnygg plug i Kiel som jag vill ha och den är tolv mm, så det blir grymt.

Köpte även ett par marinblå jeans, ett blåvitrandigt linne och en svart liten kofta. Kan visa bilder sen, men nu måste jag börja med maten, ska hinna iväg och träna ikväll också!

JA, JAG VET ATT HON ÄR SÖT, MEN HÅLL TILLBAKA!

2011-03-07 • 17:51:12
Okej, börjar med en snabb genomgång utav de senast gångna dagarna!

Torsdagskvällen: Det blev Sticky med Johanna och hennes vänner. Träffade även Bellis, Harri, Erik med supersöt flickvän och Bellis vänner. Det blev en kul kväll. Framför allt så blev den väldigt lång. Jag missade mitt sista tåg, så fick ta tåget som gick 6.04. Det var ganska så mysigt faktiskt. Det var dock en pinsamt rolig resa hem. Jag var nämligen sjukt hungrig, så köpte mig en frukost på Espresso House. Väl på tåget packade jag upp min soyacappuccino, juice, scones med tillbehör, men något saknades. Jo, bestick! Jag hade inte fått någon kniv och där skulle jag breda up min creme cheese. Lite smidigt bestämmer jag mig för att trycka på plastförpackningen och försöka kleta ut det så gott som det gick. Det gick faktiskt riktigt bra, i alla fall tills det bara var lite kvar! Då sprack nämligen förpackningen och den creme cheese, som fanns kvar, flög genom luften och hamnade rätt på fönsterrutan. Jag riktigt kände en brännande blick, från andra sidan gången på tåget, från kvinnan som satt där. Jag försökte torka bort det värsta, men et var inte så lätt eftersom tjejen på Espresso House hade lagt ner min juice i påsen, så det hade skvätt på de stackars två servetter jag fick. Jaja, det var pinsamt, men samtidigt så komiskt, jag hade riktigt svårt att hålla mig för skratt!

Sedan kom jag hem vid sjutiden och somnade nog inte för ens vid åtta. Sömnen varade dock inte länge. Redan vid elva-halv tolv var jag uppe igen. Sedan gjorde jag inte så mycket den dagen. Däremot jobbade jag från klockan åtta och var hemma igen klockan två på natten. Det var då tanken slog mig att jag skulle börja jobba igen åtta timmar senare. Inte mycket sömn här inte! På morgonen var jag otroligt otaggad, men dagen var faktiskt riktigt bra där ändå! 

Efter jobbet blev det en vända in på Ica där det handlades bl.a prosciutto, melon, grissini, camembert och sedan packade jag ner det och en bag in box och gick hem till Charlotta. Vi satt och tjötade lite och hade bara allmänt mysigt. 

Idag gick jag upp vid tio och har i stort sett städat hela dagen. Har även hunnit med att baka lite. Lovade nämligen mamma att baka någon typ av kaka till hennes styrelsemöte hon ska ha här hemma ikväll. Själv ska jag väl bara ta det lugnt, kanske leka med Daniel. Men nu ska jag bara halvsova framför Teen Mom eller något annat kul. Hejhej!


For those I love I will sacrifice

DO IT LIKE A BROTHER, DO IT LIKE A DUDE

2011-03-03 • 18:17:09
Okej, ändrade planer! En kvart innan jag tänkte bege mig av till Sportlife, så pratar jag med Johanna och bestämmer att det blir Sticky ikväll istället, så det vart inget tränande för min del. Hälsosam brud som dissar träningen för sprit, haha! Anyway, har duschat nu och ska göra mig iordning för att dra iväg och möta upp Johanna och Emma. Min älskade Bellis ska också dit, men vi ses nog där inne. Har saknat henne jättemycket. 

På tal om ingenting, mer än att jag lyssnar på henne nu, så är Jessie J rätt så ball ändå. Checka henne om du inte vet vem hon är!

Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning och sen bär det av till storstan, PUSS!

CONFESSIONS ON A CRIMINAL MIND

2011-03-03 • 15:14:07
Promenaden med Bullen var kanon. Kändes verkligen som vår ute när man hörde alla fåglarna. Det var dock väldigt kallt och mulet. Det var jag, alla barnen på skolgården och massa pensionärer ute och gick. Dessutom hälsade alla pensionärer på mig, gulligt! Jag tycker det är jätteskönt att snön håller på att försvinna. Någon som inte håller med mig är Bullen. Han blev överlycklig när han kom till en ängsyta, där snön låg kvar. Han verkligen slängde sig ner på marken och började rulla sig. Jag skyndade mig allt vad jag hade att hinna få upp mobilen, för att kunna fånga honom på bild, men precis när jag kom in på kameraläget, reste han sig naturligtvis upp och skakade av sig snön. Attans! Men inte hade han några problem att rulla sig en gång till, när man bad honom. Rolig hund det där.



Bokade även in mig på BodyBalance klockan tjugo över fem. Vet inte om det är jättebra kombination med träning och flygvärdinnedieten, men BodyBalance är ju trots allt ganska lugnt. Dagens middag kommer alltså bestå av två kokta ägg, haricots verts och en halv grapefrukt, mums! 

Nu blir det lite tv tror jag, ska även försöka få tag på Marcus, chef på Strömma Bolagen/Göta Kanal-båtarna, och se om han har lust att svara någon gång, haha.

LONELINESS IS BETTER WHEN YOU'RE NOT ALONE

2011-03-03 • 12:27:15
Uppdateringen har väl inte varit den bästa, det vore fel att säga det. Det finns inget man kan göra åt det, mer än att förbättra sig! 

Idag vaknade jag strax efter nio och klev upp. Mamma och pappa hade båda åkt iväg för att jobba, så Bullen var den enda som mötte mig, men det är inte illa det. Inte alls faktiskt! Gick upp i köket och plockade fram saker för att kunna göra lite frukost. Men istället för att sätta igång med att göra i ordning den, blev jag stående stirrandes på det som skulle bli min frukost. Jag insåg att jag inte var ett dugg hungrig. Saken är den att nu när man varit på Stena, så känns det som att man tvingas äta hela tiden. Jag menar, man äter frukost strax innan åtta, lunch vid halv tolv, middag vid halv sex och sen nattamat vid halv elva. Jag har nog inte ätit så mycket i hela mitt liv förut. Trots att jag inte äter alla mål, eller bara tar något litet, så känner jag mig äcklad över hur mycket vi egentligen äter på båten. Jag kommer bli ett berg helt seriöst, haha! Så nu tänkte jag att jag måste ta till drastiska åtgärder när jag ändå är ledig och har tid. Åtgärden är Flygvärdinnemetoden. Tänkte att det är kort metod och ska ge drastiskt resultat, så varför inte testa. Det svåra med dieten är att i och med den lilla mängden mat man stoppar i sig, ju svårare är det att hålla hungerkänslan i styr, vilket lätt kan leda till att man bryter mot dieten och äter något annat. Jag tror dock att om man bara har viljan, så ska det funka och det är ju faktiskt bara fyra-fem dagar som den varar. Så vi får väl önska mig lycka till!

Här är matsedeln för följande dagar:


Dag 1:

Frukost: En halv grapefrukt + en kopp kaffe eller te.
Lunch: Grillad biff eller köttfärsbiff med grönsallad och tomat + ett äpple.
Middag: Två hårdkokta ägg, haricots verts och en halv grapefrukt.

Dag 2:

Frukost: En halv grapefrukt + en kopp kaffe eller te.
Lunch: Lammkotlett med grönsallad, samt ett glas tomatjuice.
Middag: Squash och blomkål, antingen ångkokta eller råa, haricots verts och osötat äppelmos.

Dag 3:

Frukost: En halv grapefrukt + en kopp kaffe eller te.
Lunch: Grillad kyckling med grönsallad och selleri + ett äpple.
Middag: Grillad köttfärsbiff med skalade tomater, samt ett glas katrinplommonjuice.

Dag 4:

Frukost: En halv grapefrukt + en kopp kaffe eller te.
Lunch: Två hårdkokta ägg, haricots verts, samt ett glas tomatjuice.
Middag: Grillad biff med grönsallad och tomat, samt ett glas osötad ananasjuice.

eventuellt:
Dag 5:

Dag fem är frivillig och ska i så fall se ut som dag ett.

Så ser matsedeln ut framöver. Ska bli kul att testa i alla fall. Något man måste komma ihåg under perioden är att dricka mycket vatten, det kan man inte få för mycket utav!

Gjorde ju min tatuering igår också! Är jättenöjd, precis så som jag ville ha den. Tony var jätteduktig och gjorde det väldigt fort. Tog ungefär tio minuter. Visserligen var det ingen stor tatuering, men ändå! Jag fick dock sitta och vänta i cirka en och en halv timme. Det hade blivit lite förskjutet och så. Men stackaren säger jag bara, han är ju där själv just nu. Både Freddan och Björn är sjuka och jag hade ju ingen tid att passa, så för mig gjorde det inget alls! Jag satt där och pratade med Tonys bror, Ronnie, som var lite hjälpreda och fick svara i telefon osv. Han var supertrevlig och han berättade att han började tatuera sig så sent som för tre år sedan (han var ändå i trettioårsåldern) och nu kunde han inte sluta, haha. Han sa att så fort han har glömt hur ont det gör, så vill han göra en ny. Och det var då jag började fundera på hur ont det egentligen skulle göra. Det var inget jag hade brytt mig om innan, men när en så pass stor kille som Ronnie sa att det gör jätteont, så börjar man ju undra.

När det väl var min tur så hade jag förväntat mig att det skulle göra ont, men vet ni vad. Det gjorde seriöst inte ont ett dugg. Det kändes bara lite konstigt och en lite obehaglig känsla. Men som sagt det var ju en så pass liten tatuering, så det beror nog mest på det. Jag har ingen bild än, har inte prioriterat det, men ska fixa det, jag lovar!

Nu ska jag boka in ett pass på Sportlife, sedan blir det en promenix med Bullen. Ha det gött änna!


Mobilinlägg på ingång! Nu har jag precis k...

2011-03-01 • 15:45:28

img_0313 (MMS)

Mobilinlägg på ingång! Nu har jag precis kommit innanför dörren efter en god lunch på Ritz, med mamma. Har även hunnit med att handla, var så vansinnigt sugen på att baka, haha. Köpte mig ingredienser till macarons, så vi får se hur det går med detta! Köpte mig även en ganska så ny produkt från Arla, nämligen Keso Mellanmål. Har hittills provat den med blåbär, hallon och hasselnötter (om jag inte minns alldeles fel) och nu sitter jag här med en cashewnötter, ananas, apelsin och papaya. Jag tycker nog att den första var godast! Den här var rätt söt, men frisk smak av ananas.


FIVE FINGER DEATH PUNCH

2011-03-01 • 01:20:12
Kom att tänka på en låt som jag inte hört på väldigt länge. Det är The Bleeding med Five finger death punch och den låten är sanslöst bra. Det var Alecs som introducerade den för mig och det ska han ha credit för, riktigt tacksam över detta!

Klicka på bannern för att lyssna!
Create your own banner at mybannermaker.com!


AS WICKED AS YOU ARE, YOU'RE BEAUTIFUL TO ME

2011-03-01 • 01:00:45
Okej, nu är det dags för mig att buga och bocka och tacka för mig. Sängen är nästa hållplats! Godnatt folket.

PÅ TV JUST NU

2011-03-01 • 00:11:59
Just nu är det Big Bang Theory som gäller. Sedan ska jag packa allt jag inte kommer behöva innan jag åker hem imorgon, så går det fortare att komma hem och så. Men jag kommer tillbaka och säger god natt snart!



RSS 2.0