BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

2010-10-30 • 19:35:47
Vet att det var någon dag sen jag skrev sist. Förlåt för det. Här kommer nu en kort resumé!

Torsdags: Jobbade på dagen, sedan blev det Sticky med Madelen, gött folk från klassen och lite annat skönt folk som Erik och gänget hade dragit med sig. Vi stod i kön ett bra tag, men hade väldigt kul ändå! Kvällen var lyckad, mycket lyckad, ända tills jag blev utslängd. Ja, ni hörde rätt, jag blev utslängd. Jävla skitvakt. Så här gick det till - Jag var med Madde och några där uppe, sedan behövde jag göra ett toalettbesök(för er som vill veta), sedan var jag törstig, men ville inte dricka mer. Duktig tjej, jajamen! Så jag var smart nog att be om ett glas vatten. Sedan satt jag där och snackade med några, men bestämde mig till slut för att gå och se om jag hitta någon av alla de som jag var där med. Men så träffade jag två killar som jag stod och snackade med en stund. Det som hände då, var att jag stod på ett litet trappsteg/nivåskillnad och klantig som jag är står jag och balanserar på kanten , tills jag är nära på att ramla, dock gick det inte så långt, men vi skratta åt det ett tag och fortsatte snacka. Efter ett tag ska jag återigen göra ett försök att hitta mina vänner, men då kommer det fram en vakt till mig och säger "Ursäkta mig, men du är lite full nu, jag såg hur du nästan ramla där borta förut, jag föreslår att du följer med ut och tar lite luft". Jag blev jättechockad, eftersom jag var fullt medveten om vad fan jag gjorde, så jag sade "Ursäkta!? Skojar du med mig? Jag är fullt medveten om vad jag gör!" Vakten svara "Nej, det tycker jag inte, följ med mig ut här!" Så fick han ut mig. Det regnade, var iskallt och jag hade t-shirt.. kul. Jag stod och skakade och bad om att få komma in, men vakten svarade bara att jag fick skylla mig själv. Så jävla surt. Till slut kom det ut en annan vakt, han tittade på mig och frågade hur det stod till. Jag svarade att jag frös som ett jävla as, utan att titta på honom. Jag skojar inte, jag har nog aldrig frusit så mycket och jag hade inte frusit ifall jag hade varit full. Jag och Johanna var ju fan ute i klänning och strumpbyxor och byggde en snögubbe på nyår. Anyway, den snälla vakten sa i alla fall till den dumma vakten "Men du, ser du inte hur hon skakar?" Den dumma svara "Jo, men det är hennes eget fel" Då sa den snälla vakten "Jojo, jag tar med mig henne in och letar rätt på hennes vänner, hon skakar ju jättemycket.." Sedan gick vi in och letade. Under tiden vi letade sa han till mig att han inte alls tyckte att jag verkade så full att jag hade behövt bli utslängd och att han skulle prata med den andra vakten senare. Till slut hittade vi Madde och Oliver, och tog oss hemåt. Men först ville äckelungarna äta på McDonald's, men men, jag fick en bok, som Madde fick med sin Happy Meal, så jag blev glad ändå! Lilla Anna reser till landet mitt emot hette den, superbra!

Aja, igår jobbade jag bara, så finns inte mycket att säga. Just nu sitter jag utklädd till Lady Gaga och lyssnar på Bob Dylan, haha. Ska snart dra mig i väg till fina Carolin Lökkeberg på fest, ska bli superkul och jag är jävligt taggad. Hoppas bara inte hon har korkade vakter.. Haha, Happy Halloween bitches! (haha!)

SKYPE

2010-10-28 • 01:56:04
Just nu hänger jag på skype och lyssnar på Roman som spelar gittar och sjunger för mig. Han är grym, believe me!

JOSHUA RADIN

2010-10-27 • 14:32:50




WHAT IF I YOU COULD HEAR THIS SONG

2010-10-27 • 14:29:45
Världens segaste dag idag. Somnade jättesent, vaknade tolv, låg kvar och lyssnade på musik till halv två, gjorde mig en mangosmoothie, sedan har jag bara suttit här och lyssnat på musik. Det är så jävla grått ute idag. Blir opepp på allt, fyfan vad tråkigt det ser ut. Dessutom regnar det, usch. Och så har jag dåligt batteri på datorn och orkar inte hämta laddaren där nere.. fy vad jag klagar..

Fast egentligen är jag glad. Klänningarna kom idag! Gaga-klänningen, eller den jag ska ha till det, var faktiskt snyggare än jag trodde, så det var ju trevligt. Nu är jag ganska så taggad inför lördag faktiskt. 

Jag vet inte vad jag ska säga, jag är på dåligt humör pga vädret, så nu ska jag sega ända tills fem, sen blir det Åkanten resten av kvällen. Imorgon börjar jag tidigt och imorgon kväll blir det Sticky med massa folk som jag saknar! Men nu blir det kanske en film, om jag har tur, hejhej!

DAGENS

2010-10-27 • 03:06:15

Daniel är gullig, nu ska jag sova, godnatt!



[Förresten, ser ni vad cp msn är, alla är offline och jag loggas ut - BAJS]

BACKYARD

2010-10-27 • 03:01:39
Så här är det. Igår länkade världens bästa Johanna det här till mig. Det var Dregens blogg. Backyard Babies har fått en egen bar, i Nässjö, uppkallad efter sig. Det tycker jag är helt fantastiskt och är sjukt taggad på att dra dit. Dock är Johanna inte arton ännu och det är henne jag vill gå dit med, så det får bli till att vänta. Men som man brukar säga Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Nu har man något kul att se fram emot! 

Så här skrev Dregen själv "Det är fantastiskt roligt och hedrande och få en egen bar och rock-klubb uppkallad efter sej! Nässjö’s stadshotell och stadens högsta byggnad Hotell Högland har öppnat en ny bar som heter ”BACKYARD” med egen ingång. Jag lirade plattor på invigningen igår och stället va smetfullt! Lapp på luckan! -Jävligt kul att Smålands högland nu äntligen får en egen scen att spela på. Har ni vägarna förbi så kom in och kolla. Vi har kastat dit massa instrument och kläder från turneer och skivomslag etc."

Och här kommer lite bilder som jag lånade från Dregen, hoppas det var okej buddy!


PASTA DIAVOLO CON AGLIO, POMODORO E GAMBERETTI

2010-10-27 • 02:15:19
Här kommer pastan jag gjorde förut. Ska göra mitt bästa för att få ihop ett recept på den, tänkte jag. Vi får se hur det blir, eftersom detta är något jag gör utifrån vad som finns hemma och inte använder någon speciell mängd av något. Pastan är perfekt vardagsmat, då den går snabbt att göra, är superenkel, lätt att ha hemma och är supergod. Det bästa är att den är lite festlig, så den passar bra att även ha till helgmiddagen. Rätten finns nog i en mängd liknande varianter och har olika namnförslag, men detta är mitt recept och namnet har jag valt eftersom är rätt stark och diavolo betyder djävul på italienska. Sedan fortsättningen betyder ju då att den är med vitlök, tomat och räkor, i det här fallet tigerräkor. Detta var i princip det jag kan säga på italienska, så det passar ju bra, haha. Nej, men nästan så illa är det. Rätten går även att variera efter smak, så tycker man den är för stark så får man helt enkelt använda sig av mindre piripiri.


Pasta Diavolo con aglio, pomodoro e gamberetti
för 1 port.

Ingredienser:
- 6-10 tigerräkor
- 1-2 vitlöksklyftor
- 1-2 små torkade piripiri
- 5-8 goda körsbärstomater
- lite hackad persilja
- salt efter smak
- en skvätt olja till stekning

- pasta (i valfri mängd och sort)

Gör så här:
- Börja med att ta fram tigerräkorna från frysen, tina de lättast i ett durkslag under rinnande vatten. Koka under tiden pasta (i mitt fall blev det den tunnaste spagettin, som tar cirka 3 min att koka). Under tiden pastan kokar tar du fram en liten kastrull eller en liten stekpanna och ringlar i lite olja. Mortla piripiri med lite salt och häll ner i den varma oljan. Pressa ner vitlöken och rör runt. Se till att det inte bränns. Häll sedan även ner räkorna och rör runt. Halvera tomaterna och lägg i kastrullen. Rör runt och se till så att räkorna får en fin ljusrosa färg. Det går väldigt fort för räkorna att bli klara, så stek inte på de för länge, för då blir dem sega. Rör ner lite hackad persilja. Har du en pasta med kort koktid, så lär den vara klar vid det här laget. Häll av vattnet och vänd ner pastan med räkorna. Lägg upp på tallrik och garnera gärna med riven parmesan och lite persilja. Servera med gott bröd och en god sallad. Bon Appetit!

DYNAMITE

2010-10-27 • 00:27:47
Gog afton, hemma igen då. Sitter och lyssnar på Dynamite med Tyler Ward. Älskar verkligen den låten. 

Slängde även ihop lite pasta när jag kom hem, första målet på dagen. Har inte haft någon matlust idag, har livnärt mig på kaffe hela dagen, vilket i och för sig inte varit helt fel, då jag älskar kaffe, men det är ju dock bra att äta ibland också. Dessutom är den pastan superenkel att göra, mycket god och går dessutom fort att slänga ihop, men ändå lite festlig, så kan lägga in ett recept här kanske, om det nu är någon som skulle vilja prova!

Idag när jag kom till praktiken så väntade jag mig att de skulle ha fikapaus, remember? Så var dock inte fallet. När jag kom dit var det bara Stina som jobbade och en man som satt i baren och drack öl. Jag blev lite förvånad, lite mer personal brukar det ju vara. Det visade sig sedan att Viktoria och Sui Len var på ICA och handlade. Dock var allt iordningställt, så det var bara det kalla, från lunchen, som skulle bort. Sedan kom Jocke vid fem och strax därefter kom Viktoria och Sui Len tillbaka, lämnade det de handlat och sedan slutade dem. Sedan kom även Alicia och Stina slutade. Sedan dukade vi upp för en bokning osv och så var kvällen igång. Bokningen var ca tretton personer och sedan blev det även en fullsittning, med övriga gäster, så vi hade mycket att stå i. Jocke och Alicia skötte köket och jag matsal/bar. 

Nu ska jag spela lite gitarr, dynamite är lite given känner jag, sedan ska jag läsa lite i filter tänkte jag. Hoppas den handlar om bättre människor än Håkan Hellström, för honom gillar jag inte alls..


RUN EMMA, RUN!

2010-10-26 • 15:35:21
Okej, har varit dålig på uppdatering i dag, men nu börjar jag om 28 min i skrivande stund. Aning stressad kan jag erkänna. Sitter med blött hår, uppvirat i en handduk, inget smink och halvt påklädd.. Jag borde verkligen inte prioritera detta inlägg.
Anyway.. Jobbar mellan fyra och elva idag, får hoppas det kommer lite folk, annars lär det bli lame. Madelen och Oliver skulle eventuellt gå Ljus i Alingsås(?), så får väl hålla tummarna för att de kikar förbi.
Nu måste jag skynda mig, lär bli sen, men det kommer ändå bara vara fikapaus när jag kommer dit, är ändå inget folk mellan tre och fem. Hörs senare!

GOOD NIGHT

2010-10-26 • 02:06:07
Nu blir det sängen, fattar inte hur jag fortfarande kan vara vaken.. stördmänniska.se! Godnatt alla barn.


STUDENT 2011

2010-10-25 • 20:15:54
Ja, jag ska inte ljuga. Jag längtar, jag längtar nåt otroligt! Igår visade Madelen några klänningar hon hade hittat, supersnygga, vill jag lova! Jag blev riktigt taggad faktiskt efter att ha sett klänningarna och kikade runt lite själv. Det är verkligen en djungel, men jag har hittat en klänning som jag, om jag inte hittar någon ännu finare, vill ha! Jag brukar inte tro på kärlek vid första ögonkastet, men nu gör jag det..

HOMECOMING

2010-10-25 • 19:09:41
Hemma igen då, slutade ca halv sex och sen blev det en snabbrunda på "stan". Köpte mig ett par byxor på Gina, inget speciellt, men var i behov av byxor och de var billiga, så varför inte? Sedan bestämdes det att jag ska till Carolin Lökkeberg istället för Tolleredsfest med Alingsåsare. Kände att jag inte var tillräckligt taggad för att känna mig utstött för att man lämnat Alingsås bakom sig, så varför inte gå på något man ser fram emot på riktigt.

Anyway, det är fortfarande maskerad som gäller, så jag köpte även till lite accessoarer till min Gaga-outfit. Eftersom Gaga älskar rosetter, var detta ett måste! Så det blev ett tjejigt, blingat armband i silver med strass med en rosa rosett och ett par supermysiga svarta mockahandskar, som fick följa med mig hem. Upptäckte även att handskarna var av äkta skinn när jag kom hem, en glad överrasking när de bara kostade 159 kr.

Det finns väl en del saker man vill köpa till för att fulborda sin outfit, men får se hur det blir med det, är ändå rätt fattig just nu och det kommer nog inte se ljusare ut efter min telefonräkning! Jaja, får se det positiva, 3 bjöd på en gratis ljudbok den här månaden, om man nu kan kalla det positivt!?

Sämst kvalité på bilderna, tog bara lite snabbt med iPhonen.
Byxor i chinosaktig modell med högmidja,
199 kr från GinaTricot.

Armband i silver och rosa med strass,
129 kr från Glitter.

Svarta mockahandskar med rosett med nitar,
159 kr från Glitter.

TYLER WARD

2010-10-25 • 09:14:46
Här kommer låten, tycker den förtjänar att bli Dagens. Det är Tyler Ward som gör en cover på Taio Cruz's låt Dynamite, way much better än orginalet om ni frågar mig. Enjoy!


NATTENS INKÖP

2010-10-25 • 09:10:41
Som sagt, klickade hem två klänningar. En som jag ska ha på fredag, då det blir halloweenfest/maskerad. Jag kan avslöja att jag ska vara Lady Gaga, haha! Anyway, jag har inte all tid i världen, så här är klänningarna. Bägge är från Nelly, den första kostar 399 kr och ska vara Gaga-klänningen, inte så extrem, men jag gav upp när jag bara hitta från utlandet och har fyra dagar kvar. Den andra var en klänning jag såg i somras, men som jag aldrig köpte, den kostade enbart 69 kr nu, så.. varför inte?

GOODMORNING BITCHES

2010-10-25 • 08:54:43
Haha, okej, förlåt. Jag ville bara gå in för att låta som en bloggerska, vet inte om jag lyckades.. Anyway, min sömn.. Vad kan jag säga. Det började bra, hade rätt inställning till att somna tidigt, tog mig sömntabletter vid tiotiden, men kunde jag somna tror ni? Nej, självklart inte. Istället satt jag uppe, kikade runt på kläder och accessoarer och musik och gud vet allt. Det slutade i alla fall gott, jag hann klicka hem två klänningar och hitta en grym cover, avslöjar mer i nästa inlägg.

Saken var den att mamma skulle väcka mig vid halv sju, för att jag skulle kila iväg till ICA lite akut vid sju, eftersom mamma råkade ha ner min plattång i backen igår, så den gick sönder helt. Och NEJ, jag är inte så beroende av den så jag går upp femton timmar innan väckarklockan ringer, enbart för att kunna platta håret, men jag ville slippa min pudelfriss och jag slapp helt enkelt göra det efter jag jobbat klart idag. Så, när klockan var ca tjugo över sex, så släckte jag ner datorn och "sov", sedan kom mamma och "väckte mig" och sa att hon kunde åka ner och köpa den, så jag kunde "sova" vidare en stund till. Så jag somnade alltså ca tjugo i sju och vaknade för en halvtimme sen, så jag fick sova en timme och fyrtio minuter i alla fall. Ihih, nu vet du det mamma!

Så nu sitter jag här, ska äta frukost snart, vilket idag består av havregrynsgröt och c-vitaminbrustablettsdryck (hoppas ni förstår vad jag menar), sedan ska jag lägga in inlägg om klänningarna och låten, som jag för övrigt sitter och lyssnar på i skrivande stund och som är sjukligt bra(!), sedan är det dags att göra sig i ordning och ta sig i väg till Åkanten och jobba lite, börjar tio och slutar fem idag.

Hoppas ni får en bra dag!

Det syns ju att någon inte får mycket till skönhetssömn i alla fall..


RSS 2.0