BERG-OCH-DALBANA

2014-08-14 • 11:15:46
Hej allihopa. Förlåt för min frånvaro. Det började med en rejäl dip och en minst sagt turbulent period, som sedan lyckligtvis räddades i tid, men därefter väntade en rejäl förkyldning som fått min vardag ur balans. Uppdateringen nu får bli kort. Gick till Starbucks, men tänkte inte på den Polarkyla som råder här.. deras air condition är något förjävlig rent ut sagt. Går alltid härifrån med kalla fötter.. så kanske inte det bästa när man redan är sjuk!

Ville mest visa livstecken och säga att jag återkommer angående juicetoxen och tillvägagångssätt (om ni inte helt hade glömt bort den). Nu får jag springa iväg här innan jag förvandlas till en isbit!

Agapi, E.

JUICETOX - STEP ONE

2014-08-02 • 06:38:33

Kalimera! Jag lyckades otroligt nog att somna tidigt... men sedan vaknade jag och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här klar att dra på mig mina Reebok's för att ta en pw och avsluta med morgondopp!

Först ska jag dock avsluta det glas som visas på bilden ovan - citronvatten. Vilket består av en del kokhett vatten, en del kallt och en halv till en hel pressad citron. Jag tänkte när jag är tillbaka sätta mig någonstans med datorn, för att kunna förklara hur denna detox fungerar. Återkommer!

Trevlig lördag,
Agapi, E. 

TIME TO GET JUICY

2014-08-02 • 00:11:09
Frånvarande uppdatering, men har gått i ett hela tiden. Inte för att jag egentligen haft för mig särskilt mycket, men i och med den förkyldning som förvärrats, så går många av dygnets timmar åt till vila och resterande åt jobb. Så de som där emellan blivit över, har fått spenerats lite som dem vill.

Därför bestämde jag mig för att återigen plocka upp idéen med min juicetox - nej, jag har inte försökt förtränga den. Tråkigt nog var det ju en ny månad idag, men jag startar den nya resan imorgon. Så nu närmast väntas en god natts sömn. Kan ni tänka er att jag är i säng redan nu klockan ett? Och imorgon tänkte jag starta med min juicetox och mer motionerande. Är superpeppad och är det någon som är sugen att haka på, så gör gärna det. Ju fler, desto starkare! 

Återkommer imorgon med tillvägagångssätt och mer info.
Sov sött mina fina!

Agapi, E.

PLEASE AUGUST, BE NICE

2014-08-01 • 23:12:41
RSS 2.0