I WANNA BE ADORED

2012-01-28 • 06:55:01

I skrivande stund ligger jag och lyssnar på La Fleur Fatale i min säng, min underbara sköna säng hemma hos mamma och pappa. Jag saknar verkligen den när jag är hemma i lägenheten. Det är lite trist att det skulle innebära så himla mycket krångel om jag tog in den till stan. Skönt att jag kunde komma till Alingsås och bara njuta lite i alla fall.

Anledningen till att jag är här är för att jag ska rota fram mitt slutbetyg från gymnasiet. Jag har nämligen blivit så deprimerad av att inte få tag på något jobb att jag pratat med en studievägledare och ska eventuellt få hoppa på en kurs som startade i måndags. Kursen innefattar grundläggande undersköterskeutbildning. Ja, jag vet! Det låter helt sjukt och random, men det var Sofia som fick mig på dessa tankar. Man kan ju välja inriktning mot funktionshinder, psykiatri osv. Om inte annat så är detta en bra erfarenhet! Jag tänker ge det en chans, upptäcker jag att det känns helt fel, så går det ju faktiskt att hoppa av, men kanske kommer jag stortrivas. Jag vet ju inte det förens jag har provat, eller hur?

Lite kul att vara tillbaka i Alingsås på sätt och vis, ska försöka fjäska till mig en fika på stan idag. Det är ju alltid lika kul att sitta och glo på folk och se om man träffar några utav de man faktiskt tycker om.

Jag önskar att mamma vaknar snart, så jag kan gå upp och stöka, haha. Fast i och för sig, det är inte så himla dumt att ligga här med världens finaste hund, det är ju kvalitétstid jag har. Saknar honom så när jag är hemma i stan!!

Vi hörs nog senare idag, puss!


WHEN WE STAND TOGETHER

2012-01-26 • 02:21:01
Jag vaknade för cirka en timme sedan, efter att ha sovit sedan klockan fem(!!). Jag har en liten förkylning som ligger gnagandes och har känt mig allmänt deppig idag, har mest velat dra täcket över huvudet och låtsas att jag inte finns..

Hur som helst igår tränade jag återigen och det kändes kanon! Var även och åt lunch på Kosmos med mamma. Hon bjöd även på da Matteo efteråt också. Vardagslyx! Idag har jag som sagt mest känt mig deppig och inte gjort något särskilt. Ångrar lite att jag inte gick iväg och tränade, men det är ju en dag imorgon (idag) också.

Nu när jag vaknade var jag jättehungrig, eftersom jag inte hade ätit sedan frukost. Problemet var att jag inte hade något hemma, eftersom jag skulle ha handlat ikväll. Jag hade något ägg och lite så bara, så jag ställde mig och bakade rulltårta? haha! Gott var det i alla fall och nu vill jag gå och lägga mig igen och hoppas att allt känns bättre imorgon.

Godnatt.




CAN'T KEEP MY HANDS OF YOU

2012-01-24 • 09:12:05
Träningen gick verkligen så himla bra igår. Jag hade för första gången i mitt liv verkligen roligt av att vara där och jag kände mig nöjd med min prestation efteråt. Jag är medveten om att det hade varit piece of cake för de flesta, men utifrån mina förutsättningar så tycker jag att jag kämpade på rätt bra och lagom. Jag började på löpbandet med ca 15-20 min power walk för att sedan springa ca 15 min och slutligen 10 min gång för att varva ner. Sedan cyklade jag i ca 30 min, en hel mil hann jag med, woho! Sedan tänkte jag köra crosstrainern ett tag, men tycker de är så tråkiga? Kanske är något fel på mig, men jag tycker verkligen det, haha, så det blev mer löpband istället.

Ska dit idag igen tänkte jag, lika bra att passa på när man tycker det är roligt. Jag är så jäkla glad, för jag lyckades boka in mig på ett pass. Det verkar näst intill omöjligt här i Göteborg! Varje gång jag går in och kollar så är varenda jädra pass uppbokat så långt fram i tiden att man inte ens kan boka in sig. Helknäppt. Igår såg jag dock att det fanns ett 75 minuters yogapass på tisdag nästa vecka, men det gick såklart inte att boka vid det tillfället. Så idag var jag den som kastade mig in på deras hemsida i morse för att boka innan alla platser var upptagna och nu är jag alltså bokad. Hur glad är man inte eller?

Ska fixa lite grejor idag och ska se om jag skulle kunna få låna mammas jobbkamera, hade varit så himla kul att vara ute i finvädret och fota lite! Sedan ska jag eventuellt träffa Jessica också, håller tummarna för det. Det var ett tag sen vi sågs och hon är världsbäst, så jag vill!

Hoppas alla får en kanonbra dag!


VILJA ÄR DIN STÖRSTA STYRKA

2012-01-23 • 11:50:17
Jag ska fan ta tag i mitt liv. Idag är det måndag och jag börjar stenhårt idag! Det är så mycket jag vill och jag är en sådan person som peppar sönder mig själv för att vara duktiog och ta allt på allvar, men bara under en kort period och därefter läggs det bara på hyllan. Denna gången vill jag verkligen ha ett mål och jag ska ta mig dit no matter what. Jag vet med mig att jag kommer må både psykiskt och fysiskt bättre utav att uppnå mina mål. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här, enbart för att försöka övertala mig själv att det faktiskt går bara jag inte ger upp, men jag tänker inte skriva ner massa meningslöst tjat utan istället genast ta tag i min resa och nu ge mig iväg till Sportlife, för att någon gång i framtiden kunna uppnå ett utav mina många mål. Hejssvejs!


charmigtjej.se


NATTEN ÄR UNG OCH JAG LIGGER VAKEN

2012-01-23 • 05:18:39
.. jag är loose in the sky, jag är högt över molnen.

Denna tjej vaknade klockan sex idag. Nej, det var inte duktigt, det var inte sex på morgonen, utan sex på kvällen.. Jag och Johanna tog nämligen en buss kvart i sex i morse från Tuve, där vi hade varit och firat Fredrik som fyllde 25 i veckan, det var jättetrevligt och roliga människor. Jag var hemma ungefär halv sju - sju någon gång, efter att ha stått vid Nordstans hållplats med Johanna och väntat på hennes buss. När jag kom hem ställde jag mig i köket och brassa käk, haha. Nä, men nästan! Var så himla hungrig eftersom jag bara hade fikat med Charlotta innan vi åkte dit, så var tvungen att äta något innan jag kunde sova. Dessutom hade jag sovit kasst natten innan (som ni vet) så jag somnade ca åtta. Sedan vaknade jag vid tolvtiden och var så jäkla glad att jag vaknade och kände mig pigg, men ack nej. Jag skulle byta plats till soffan och titta på film, men jag somnade.. och sov till sex. Fyfan!

Hur som helst så har jag inte gjort något alls idag. Jo en sak - jag har fått igång internet till datorn som jag har fått låna utav mamma och pappa, big time! Så jäkla skönt att få sitta vid en dator eller?

Nu sitter jag och lyssnar på diverse underbar musik och känner mig fett seg. Tanken är att jag ska kika på film nu utan att somna! Vi får se hur det blir med det. Jag ville så gärna se någon skräckis, men det verkar Ulrika inte titta på, för det finns i alla fall inga sådana filmer i hyllan. Det fick bli The Simpsons filmen.. Hur ska det här sluta? Håll i hatten, nu kör vi.




NÄR INGENTING ÄR ENS OKEJ

2012-01-21 • 07:57:40

Vrider och vänder på mig. Var kissnödig och gick upp. Är megasuper torr hela tiden och tog tag i första bästa lotion. Gläds utav doften och känslan, ända till jag upptäcker att det står "Sparkling Champagne Lotion" och genast känner mig som en discokula. Återgår till sängen. För varmt, för kallt. För lite kuddar, för mycket kuddar (ja, till och med jag kan tydligen känna det, hur konstigt det än låter). Hunden tar upp halva sängen och jag ligger som en skev banan. Dessutom snarkar han.. högt! Mitt hår stör mig. Det börjar bli för ljust. Det är för tyst, men jag lysdnar sönder min musik om jag sätter på den. Jag är törstig. Det kliar. Jag ska åka bil om cirka tre timmar. Mycket är fel och jobbigt just, men det finns en gemensam nämnare - jag är trött.


SWING LIFE AWAY

2012-01-21 • 03:53:24

Jag kan som vanligt inte sova och har saker jag velat skriva om nu från intervjudagen, så passar på att få berätta nu!

När jag satt på spårvagnen på väg till Stena Tysklandsterminal så kände jag mig trygg, men en aning nervös och spänd, men så fort jag klev av vagnen vid Chapmans Torg och började gå bort mot kajen, så bara växte självkänslan och humöret. Jag gick där och hade tre andra tjejer tätt intill mig och förstod ganska snart att även de skulle bort till Stena för intervjun. När jag gick där så slog det mig att jag hade ett försprång då jag redan varit på båten och kan de flesta områderna ombord utan och innan. Den tanken gjorde mig trygg och lugn.

Väl framme i vänthallen/receptionen så var det så mycket människor där och alla tjejer var så extremt medvetna om att de såg bra ut och helt plötsligt kände jag mig osäker och ful. Detta varade dock inte allt för länge, för kort därefter fick vi våra besökskort och fick kliva ombord på båten och det var då allt kändes bra - jag var på hemmaplan.

Där släppte allt annat, jag var full av lycka och minnen och stängde ute allt och alla. Trots att det inte var några människor jag hade träffat innan så känees det så bra och så rätt. Vid intervjun kom det såklart fram att jag hade gjort min praktik där året innan och genast skrattade Maja (som intervjua mig) och sa nåt i stil med att hon knappt hade några frågor till mig, haha. Hon fick helt ändra frågorna och fråga annat. Hela intervjun gick så bra den bara kunde gått och det finns fortfarande inget som jag känner att jag kunde gjort bättre eller uttryckt mig anorlunda i.

Hela dagen där var kanon, det enda negativa var att det inte var "mitt" vaktpass som arbetade denna veckan, så fick inte träffa de underbara människorna jag lärde känna, vilket hade varit så himla roligt! Hur som helst, i det stora hela så var det en lyckad speedintervju och dag och nu är det bara till att hålla tummarna de närmsta dagarna innan jag får besked om jag är välkommen på en riktig intervju. Hoppas, hoppas, hoppas!!

Igår (fredags) åkte jag till Alingsås för att fira mamma, som fyllde år i tisdags. Det blev champagne, egengravad sik, risotto med svamp o kött och tillslut även en rejäl portion med tiramisu, som jag fick äran att göra. Allt var supergott, men är sååå mätt, fortfarande! Eftr middagen träffade jag Sofia för en promenad och vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Det kändes som evigheter sedan vi sågs. Ute var det svinkallt och jag tappade känseln i fötterna, haha. Jag är fortfarande iskall om fossingarna, trots att det gått cirka fyra(!!!) timmar sedan jag kom in. Helt sinnes!

Om inte alltför många timmar bär det återigen av hemåt och i sällskap av Charlotta och Eva i en varm och skön bil. Så skönt att slippa åka tåg! Innan dess ska jag väl hinna sova någon timme för imorgon väntar träning (herregud, måste ta tag i det, sämst är jag, skäms!) och sedan lite festligheter, i form av att fira en 25årig Fredrik. Det kommer bli en fest där jag inte känner en kotte, så som tur är fick jag ta med mig min kära Johanna till min räddning. Nä, men det kan bli kul.
Hörs senare idag.


INSIDE YOU'RE JUST A LITTLE BABY

2012-01-19 • 07:13:11

Jag tycker verkligen att det är så himla trist att det ska behöva krångla så fort jag vill lägga in bilder, för vi kan väl alla hålla med om att det är himla tråkigt att följa en blogg utan bilder? De flesta tror jag till och med faktiskt enbart kollar på bilder och bara skummar igenom den text som någon har skrivit. Jag hoppas det går att lösa snart i alla fall, har ju massa bilder att lägga in! Har hur som helst provat att uppdatera appen, så vi får se om det hjälper.

Jag tog mig en liten nap igår på eftermiddagen... Haha, vänta lite nu!! Jag upptäckte precis eb grej som gjorde mig överlycklig - uppdateringen utav appen gjorde så att det gick att skriva i horisontellt läge! Riktigt skönt när man skriver på iPad ju!! Haha, blev så glad att jag helt kom av mig, men som sagt, jag tog en nap. Jag gjorde det medvetet för att jag hade dygnat och tänkte att om jag bara sover någon timme, så skulle jag bli trött och sova på natten. Visserligen är det ju tanken som räknas, men det var verkligen ingen bra idé - jag har inte sovit en sekund inatt och jag som ska på informationsmöte och speedintervju för Stena Line klockan 11, hur ska det gå?

Jag känner mig faktiskt pigg och utvilad, trots att sömnen jag fick var de två ynka timmarna på eftermiddagen, men så länge jag är pigg någorlunda och kan tänka klart, så är jag nöjd. Sanningen är den att det känns riktigt skönt att ha god tid att förbereda sig på, istället för att vara nyvaken och seg i skallen.

När jag fick reda på att jag skulle få chansen att gå på denna uttagning, så hade jag inte särskilt höga förväntningar och så har jag känt ända fram till i går kväll. Anledningen till att jag känt så är för att det är så otroligt många som söker tjänsten hos de och detta är ju enbart en del i processen. Det vill säga, klarar man sig bra och lyckas sälja in sig själv idag, så är man välkommen på en personlig intervju och därifrån vet man ju inte heller ifall man är säker. Därav mina låga förväntningar. Jag ser detta mest som en mycket bra erfarenhet, då jag faktiskt inte behövt gå på arbetsintervju tidigare. Igår kväll ändrades dock mitt synsätt en aning. Detta tack vara Ingela, en utav kockarna från Stena som jag lärde känna under min praktik. Det var nämligen så att eftersom jag knappast lär få goda ord från min fd arbetsplats, då jag valde att lämna den för att jag inte trivdes till hundra och för att det var för mycket just då, så ville jag inte lämna dem som referens och jag såg så sent igår att man skulle ta med kontaktuppgifter till referens vid sin speedintervju. Jag drabbades av lite panik, men kom sedan på att jag kunde fråga Ingela och hon är så himla gullig som ställer upp. Guld värt verkligen! Jag menar, hur många av de sökande som kommer att vara där i dag har en referens som redan jobbar för Stena? Det var så jag fick lite mer hopp om det här, för jag vill ju verkligen få jobbet, men man får gå dit med rätt inställning och göra sitt bästa bara.

Just nu sitter jag på fårskinnet, på golvet, framför eldstaden som jag fyllt med blockljus. Bredvid mig står en stor kom te och ur högtalarna strömmar diverse indiepop ur. Jag har på känn att det kan bli en hyfsat bra dag. Tänkte unna mig att kika en stund på Vakna! med The Voice, för att sedan smått börja göra sig i ordning. Jag vill vara sådär fräsch och bara få känna sig lite extra snygg, så att självförtroendet strålar sedan. Håller även tummarna för att jag träffar några jag lärde känna under praktiken. Det känns ändå som att chansen är stor dådet är Germanica som skall stå i kajen.

Åh, nervositeten börjar kika fram, men än så länge på ett behagligt sätt, hoppas det går vägen och önska mig lycka till!

Hörs senare, puss.


UPP OCH NER - NER OCH UPP

2012-01-18 • 05:53:39

Ja uppdateringen är som den brukar vara - varierande. Hur som helst så kom Oscar hit en kort stund i lördags, lite för kort nästan, haha. Nej men det var trevligt, men vid tolslaget satt jag återigen ensam hemma i lägenheten och visste inte vad jag skulle hitta på. Ovanifrån kunde jag höra hur människor skarattade och skålade till hög musik, vilket jag också hade gjort under flera timmar den kvällen, men jag blev sugen på att göra något. Det var som att det hade skickats en signal till Johanna, för kort därefter frågade hon om jag inte ville komma bort en stund till Dancing Dingo och jag var inte svår att övertala!

Jag kom dit strax efter ett och drack bara för sällskapets skull och träffade så härliga människor, trots att vi redan vid tre var tvungna att lämna stället. Detta gjorde mig dock ingenting, jag var nöjd och hade haft kul. Jag har börjat tröttna på att festa och supa bara för sakens skull. Nej, jag vill bara träffa härliga människor och ha kul.

Jag, Johanna och öbon Christoffer, som vi hade lärt känna, tog oss hem till mig för att döda några timmar då varken Johanna eller Christoffer kunde ta sig hem på ett tag. Det slutade med att Johanna sov i soffan samtidigt som jag och Christoffer satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi upptäckte även att vi hade mycket gemensamt när det gällde musik och satt därför och spelade musik hela natten. Till slut tröttnade även vi och gick och lade oss. Tror dock inte att vi fick så mycket sömn utan låg och diskuterade saker och sedan blev klockan så mycket att han tog sig hemåt. Vi bestämde att vi skulle ses till kvällen igen och sedan satt jag och Johanna ensamma kvar i lägenheten en stund innan det även blev dags för henne att ta sig hemåt. Väl på kvällen blev det pizza och film och även en hel del struntprat, så himla skönt med en kille (person över huvud taget) som man verkligen känner att man kan prata om allt med, trots att man knappt känt varann i ett dygn(!). Riktigt bra kille ska ni veta!

I måndags var jag och Johanna och besökte Madde i Askim. Hon bjöd på gudomlig mat med en sjukt god sallad till och kvällen bjöd på många skratt och otroligt mycket tjejsnack. Jag saknar verkligen att sitta och prata om allt sådant, man gör det inte alls lika ofta nu som när man gick i skolan. Det var en kanonbra kväll med världens finaste tjejer och jag fick ett Angry Bird-skal till min iPhone utav Johanna, så gullig är hon!!

När vi väl skulle därifrån, för att Johanna skulle hinna sin sista buss, så tänkte vi ta 80bussen. Tji fick vi när vi går mot bussen och har cirka femtio meter kvar till hållplatsen och ser den svicha förbi, trots att klockan inte ens var så mycket. Det hela slutade med att vi fick ta 58an till marklandsgatan och byta till 1an, för att sedan gå av vid Vasplatsen och gå bort mot Avenyn och sedan bort till mig. På vägen stannade vi förbi på 7eleven och köpte chips och hade sedan chipskväll hemma hos mig. Vi kollade på youtube-klipp, lyssnade på musik och var allmänt flummiga ända till vi vid sjutiden deckar och sover sött ett bra tag!

Vid två åkte Johanna hem och jag var så jäkla trött så att jag somnade om och vaknade 17.58(!). Usch säger jag bara. Dessutom fyllde min mamma år och jag hade ju tänkt gå förbi hennes jobb för att överraska med blommor. Jag ringde åtminstone det första jag gjorde för att gratta henne och då visade det sig att hon inte alls hade åkt hem (som jag trodde) utan i själva verket var vid Stigbergstorget och på väg till något möte. Så vi bestämde istället att vi skulle ta en snabb fika efter att mötet var över och jag hann att duscha, köpa blommor och choklad dess innan, kanon!

Efter det åkte jag hem och åt eftersom jag inte hade hunnit det ordentligt. Sedan har jag bara suttit vaken, eftersom jag vaknade vi sextiden... haha.

Har inte gjort något speciellt, hängt på Instagram, spelat gitarr och lite så. Jag har även hunnit med att leta upp lite låtar från Les Mills Body Balance-pass och fixat en lista med dessa, så tänkte faktiskt köra igenom ett pass nu på morgonen. Jag har tänt en miljon ljus ungefär, så det ser ut som att någon sekt ska ha möte här eller något i den stilen!

Jaja, hur som helst, ska försöka få lite mer saker gjorda under den kommande dagen och glöm inte att besöka min Instagram (och följa/gilla/kommentera), emmaliinnea, eftersom jag inte kan lägga upp så mycket bilder här eftersom appen krånglar så fort jag vill lägga in bilder. Lovar att det finns massa fina bilder dagligen på Instagram, så in och kika!

Ha en kalasbra dag!


BON IVER - SKINNY LOVE

2012-01-14 • 21:08:05

Åh herre. Gårdagen blev då inte som väntat. Jag fick en hel del gjort, så dumt att klaga på det, men jag deckade redan vid nio på kvällen! Visst, det var väl inte så tidigt med tanke på att jag inte hade sovit en blund natten innan, men ändå..

Idag gick jag upp typ två, helt sjukt och inte okej! Jag tog liksom igen två nätters sömn så okej, det var välbehövligt, men det sista jag tänkte innan jag somnade var "yes, fan vad gött att somna tidigt för en gångs skull, nu kommer jag vakna i tid och hinna med massa saker imorgon".. och det var väl inte riktigt så det blev.

Eftersom jag inte gjort ett skit idag, berättar jag lite om gårdagen. Jag inväntar dock Oscar, så det får gå undan en aning. Jag åt i alla fall lunch med mamma på Le Croissant på Geijersgatan. Det är nybyggt och var riktigt fräscht faktiskt! Jag åt en kanongod lax med grillade grönsaker. Sedan tog jag mig bort till Sportlife och ändrade mitt kort så att det gäller i Gbg. Därefter tog jag mig återigen hem och dog en stund i soffan (haha) och väcktes två timmar senare av att mamma ringde och väckte mig för att komma och hämta mina resväskor och vi åkte ävrn och handlade. Väl hemma igen åt jag lite och somnade ju sedan som sagt.. haha.

Jaja, just nu sitter jag och dricker kaffe och slötittar på AFV, medan jag väntar. Trevlig lördagkväll alla fina!

Jag just nu. Lagom skabbig och casual. Är det bara jag som tycker jag ser ut som en katt? haha.


EN BLANDNING AV SÖTT OCH SALT

2012-01-13 • 11:11:23

Efter alla dessa trappsteg som man får kämpa sig uppför (om man har lika dålig kondition som mig, dvs), för att komma till högsta punkten av Johanneberg, så känns det rätt bra när man väl sitter här och har en värmande sol som smeker ens ansikte. Det är verkligen så häftig utsikt härifrån, man ser i princip hela Göteborg och nerifårn staden hörs bara ett buller utav alla människor, bilar och spårvagnar, men här uppe bland träden hörs även fåglarna. Med risk för att låta allt för poetisk och klyschig, så är det faktiskt skönt att ha en plats så nära hemmet, där man kan komma bort från staden och alla människor. Om det inte vore för att jag ska träffa mamma om trekvart, så hade jag lätt kunnat sitta kvar här ett bra tag till! Det hade såklart varit ännu härligare om det inte blåste och var en sisådär tjugo grader varmare i luften, men man kan ju inte få allt här i världen.

Jag ska se om min iPad är samarbetsvillig och lägger upp bilder, eller om jag får försöka senare! (update; det får bli senare...)


WALKIN' ON SUNSHINES

2012-01-13 • 10:27:23

Godmorgon alla fina människor. Man kan nästan tro att jag lyckats vända tillbaka mitt dygn och gå upp som normala människor, men skenet bedrar - jag har bara inte somnat än. Jag har ingen större tanke på att göra det heller, lika bra att hålla ögonen öppna nu och ta vara på dagen.

Jag har hunnit äta lite frukost, ta bilder (det är ju sol ute och den ser man inte allt för ofta), spelat gitarr, målat naglarna i en underbar nougat/latte-färg, sjungit och dansat runt
till massa underbar musik. En hyfsat bra dag för att vara fredag den trettonde tycker jag och bättre ska den bli! Klockan tolv ska jag möta upp min kära mor för att luncha med henne. Har sett henne ganska mycket nu, men jag gillar min mamma och vi ses ju inte varenda dag längre, som vi gjorde när jag bodde hemma, så tyck vad ni vill. Senare idag ska jag förhoppningsvis träffa en omtyckt person och nu tänkte jag klä på mig och gå på en promenad upp genom Johanneberg. Kan nog vara riktigt fint på toppen, nära vattentornet, en dag som denna. Synd bara att man inte har någon bra kamera!!

Så ser dagens planer ut hittills, så får vi väl se om den blir ännu bättre eller om den går i kras, det är ju trots allt fredag den trettonde? Men som sagt, på med kläder och ut i det fina men ack så kyliga vädret!


INTO THE WILD

2012-01-10 • 22:54:05

Det blir ett kort och tråkigt inlägg nu, ganska onödigt över huvud taget faktiskt, men jag vill börja bli duktig på att uppdatera och har man ett tråkigt liv, så är det här en del utav utfyllnaden.

Jag behöver luft och tänkte därför ta mig en liten promenad ner på stan, hoppas det inte är alltför kallt bara!

Återkommer senare, puss.


OM DU VORE MER SOM MIG, SKULLE JAG GÅ NER PÅ DIG.

2012-01-10 • 18:21:25

Världens tråkigaste dag. Jag somnade till (såklart) och har inte fått något gjort. Jag skulle så gärna vilja ta mig bort till Sportlife och fixa med kortet och jag skulle definitivt behöva träna, men jag har verkligen noll ork idag.

Jag tänker tvinga mig själv att sova senast ett idag eller åtminstone ligga i sängen då! Så ska jag se till att få saker gjort imorgon, för jag kan inte hålla på så här. Usch och blä. Jag går ut och går.


WE ARE THE KINGS AND QUEENS OF PROMISE

2012-01-10 • 05:51:34

Jag avundas verkligen morgonpigga människor. Det är inte det att jag inte trivs med att vara uppe tidigt på morgonen, det är bara det faktum att jag har så jäkla svårt att somna på kvällarna och där med kunna kliva upp tidigt på morgonen. Det gick jätte bra ett tag, jag hade lyckats få en någorlunda normal dygnsrytm, men nu är den helt och hållet rubbad. Jag är inte trött för fem öre och så här har jag haft det de senaste nätterna. Det stör mig något otroligt, för jag skulle verkligen behöva komma upp i hyfsad tid och kunna ta vara på dagen bättre. Nu har jag bestämt mig för att jag MÅSTE hålla mig vaken, för att (förhoppningsvis) vara trött ikväll. Jag får verkligen inte ge upp och gå och lägga mig om några timmar eller på eftermiddagen, då kommer dygnsrytmen bara bli ännu sämre!

Just nu befinner jag mig ute på min lilla balkong, insvept i en filt och med en jacka på. Trots att det är så kallt att jag knappt kan skriva ordentligt, så är det skönt att sitta här. Då och då kommer det en spårvagn med ett fåtal passagerare på som antagligen är på väg till sina jobb. Jag själv ska väl så småningom gå in (innan jag fryser ihjäl helt och hållet) och ta mig en kopp te i väntan på att frukostsuget sätter in.

Dagens planer är inte många. Jag skulle ha träffat Sofia, men då hon kom på att lovet är slut och fritidskortet slutat gälla dygnet runt, så blir det nog inte av. Jag ska i alla fall ta mig till Sportlife idag (äntligen) och registrera om mig i Göteborgs regionen, så att jag får träna här och inte bara i väst. Förhoppningsvis kan man börja träna direkt när det är fixat, men det måste man väl kunna?

Nej, nu fryser hela jag så det är dags för te. Hoppas alla får en kanonbra dag!


HOPE YOU'RE NOT LONELY WITHOUT ME

2012-01-05 • 22:17:31

Det är en trött tjej som skriver, en tjej som spenderat dagen i soffan framför Sex and the City. Visserligen har jag hunnit förbi min mammas jobb och lånat dator och fixat lite saker, men i stort sett har jag bara tagit det lugnt idag.

Har inget särskilt att berätta faktiskt, så det blir att fortsätta mitt tvtittande och sedan tänkte jag sova. God natt!


AND I SEE YOUR TRUE COLORS

2012-01-05 • 14:13:48

Nej, jag har inte varit dålig på att uppdatera nu på morgonen, jag hade bara så otroligt svårt att somna och sov därför väldigt länge och satte drefter direkt på tvn för att fortsätta jobba mig i genom satc-boxen. Så fort jag tittade ut genom fönstret och såg det otroligt gråa och trista vädret, blev jag direkt på dåligt humör. Jag är så himla trött på att allt går i en och samma gråskala dag in och dag ut. För att inte tala om det ihållande regnandet, blir man inte jäkligt trött?

Idag har jag inga större planer, försöka bli frisk och sedan ner på stan en liten sväng, bara för att komma ut lite. Ska även kika förbi mammas jobb och låna en dator, då min som sagt är trasig, det är ju sådär kul kan jag säga!

Nu ska jag fortsätta att mysa i soffan och kika vidare på satc, hörs senare!


SLOW DANCING IN A BURNIN' ROOM

2012-01-04 • 23:26:43

Hej det är Emma, det är jag som brukar skriva här om ni har glömt det..

Jag tog en liten paus, som blev en större paus och sedan något som helt och hållet las på hyllan. Nu när jag väl tagit tag i det igen och nu sitter här och skriver så känns det så himla bra och jag är mer peppad än någonsin innan, jag hoppas verkligen att det håller i sig.

Det finns bloggar och människor som ger mig motivation och jag har varit riktigt dålig på att läsa dessa på det senaste. Detta är dock inget jag ångrar, för just nu tar mitt liv ett rejält steg uppåt. Jag känner mig så himla lycklig och vill nästan spola framåt för att jag börjar inse vad som väntar, samtidigt som jag vill att allt ska gå i slowmotion för att få njuta av varje dag så mycket som möjligt.

Jag har, som de flesta nog redan vet, flyttat in till Göteborg, närmare bestämt Nedre Johanneberg och jag älskar det. Läget är ju kanon och att lägenheten är fin är bara ett stort plus. Jag har inte behövt spendera mycket tid i lägenheten ensam, då alla varit så nyfikna på att kika förbi och jag väntar fler, så himla kul!

Det är nog ingen idé att jag sitter här och skriver hur jul och nyår har varit och vad jag har gjort, för det första skulle det ta mig hundra år att skriva och för det andra så skulle det bli för långt för att någon skulle orka läsa det, så jag avstår.

Jag har varit lite krasslig de senaste dagarna, så nu ska det kokas lite te, läsa bloggar och Sofi's Mode och sedan säger jag nattinatt, eller ja, det gör jag redan nu! Jag återkommer i alla fall imorgon, godnatt!



RSS 2.0