WHISKEY LULLABY

2014-10-06 • 04:05:00
Åh herre min jösses, hade inte tänkt bli långvarig, men tjejerna var så fruktansvärt sega också, så får skylla på de också, haha. Kul hade vi i alla fall trots att det var mer eller mindre dött på varenda ställe ikväll. Förstår inte. Söndagar brukar ändå vara bra dagar? 
 
Vi började hur som på DK med lite tjejiga cocktails. Jag körde på en Ginger Mojito. Tänkte att det måste vara bra för förkyldningen! Tjejerna hade Passion Martini, Margarita och Passion Twirl. Sedan bar det av till Para5 för lite grekisk musik och kanatas (karaffer) med öl. Vi tröttnade dock fort på utelivet då det var så dött, så vi hamnade på ett café, då Malin var hungrig och Anna testade en blåbärsslush... som inte var fryst. Men lika glad för det var hon och blå och fin blev hon runt hela munnen! Vi avslutade med att gena genom American Alley för att säga hej.
 
Nu har jag tvättat bort allt smink, satt upp håret och krupit ner i sängen. Satsar fortfarande på att inte vakna alltför sent, men vi får se hur det går med tanke på att klockan redan passerat fem. Ingen tid att förlora - godnatt! 
 
Agapi, E
 
 

Comments
Postat av: Eleni

Polu omorfa eisai!
Hope you girls had a lot of fun, hope to see you out soon!
filakia

2014-10-07 • 14:38:28

Leave a comment:

Name:
Remember me?

E-mail: (private)

Share your Blog/URL:

Comment:


RSS 2.0