WHAT DOESN'T KILL YOU, ONLY MAKES YOU STRONGER

2012-03-19 • 09:19:02
Godmorgon kära du. Jag hade en relativt tråkig dag [som jag naturligtvis sov bort], därav den dåliga uppdateringen. Dock satt jag, på eftermiddagen, i soffan och upptäckte att det kom in ett ovanligt lilarosa sken utifrån himlen som stod i lågor. Ja, det såg verkligen så ut! Så jag tog på mig ytterkläderna snabbt och sprang ut på innergården för att gena upp mot toppen utav Johanneberg. Ni ska bara veta hur jag kämpade i trapporna, att vara förkyld och skynda upp för de var inte det lättaste. Jag hade blodsmak(!) i munnen, haha. Väl uppe möttes jag utav en fantastisk vy över Göteborg och en färgsprakande himmel. Dessutom var det hur mycket folk som helst där uppe och fotade, blev helt chockad eftersom jag aldrig brukar möta någon där.




Inatt kollade jag igenom det som gick att rädda efter min dators krasch, kom plötsligt på att jag inte hade sett vad som fanns kvar. Jag fastnade till slut i mappen där alla gamla msn-konversationer sparats och då pratar vi alltså om ca 2008 och framåt. Nu har man ju inte använt msn på år och dar känns det som, men det var interessant att se hur relationer mellan mig och människor utvecklades. Vissa saker var roliga att läsa, medan vissa var riktigt jobbiga att läsa. Det fanns mycket material från mina "dåliga perioder", men jag tycker att man alltid ska försöka tänka att det dåliga medför styrka och bra saker, vilket det faktiskt gjort. Hade jag daltats runt med som någon prinsessa hade jag nog inte varit den jag är idag, man behöver få skit för att få lite skinn på näsan och allmän erfarenhet av livet. Hur som helst var det kul att läsa och minnas tillbaka.

Jag har som sagt inte sovit ännu och nu på morgonen har jag kollat på Nyhetsmorgon och Vakna! med The Voice [såklart], druckit te och ätit havregrynsgröt med jordgubbar. Jag har helt enkelt bara myst invirad i mitt blommiga duntäcke och tagit det lugnt! Dagens planer är att hämta en omsydd jacka som numera är en väst och befinner sig på mammas kontor, ta en långpromenad i Skatås kanske, besöka Långedrags Värdshus där jag kommer att få jobba extra [till att börja med] under fest-, konferens- och bröllopstillfällen och sedan måste det städas! Jag lär säkert komma på någon otroligt bra ursäkt till att slippa, men jag måste verkligen nu, haha. Jag börjar med att göra mig i ordning och sedan ta mig bort till mamma. Ha en fin dag allihopa, så hörs vi senare idag!


 


Comments

Leave a comment:

Name:
Remember me?

E-mail: (private)

Share your Blog/URL:

Comment:


RSS 2.0